En ‘havalı’ festival

Yaza yavaş yavaş veda ederken İstanbul’a son kez ‘bir tepeden bakmak için’ güzel fırsat: Bugün İstanbul Rooftop Festival’ın altıncısı düzenleniyor. Katılımcılar öğleden başlayıp sabahın ilk saatlerine kadar tek bir biletle şehrin en güzel teraslarında partileyecek.

Haberin Devamı

En ‘havalı’ festival

Bir festivalde bu kadar çok mekân ve müzisyen seçeneği olunca o biletle hangilerine öncelik verileceği önemli bir mesele haline geliyor. Madem öyle, düşün peşime, başlıyoruz...
* “Festival turuna nerede başlasam, nerede bitirsem” diye merak edenlere şöyle bir tavsiye verebilirim: Festivalin ilk saatlerinde Karaköy sahil şeridindeki Sky Karaköy’de güneşin ve güzel havanın tadını çıkarın. Galata Kulesi’nden Tarihi Yarımada’ya, Adalar-Moda-Kadıköy-Üsküdar hattından köprüye, Çırağan, Dolmabahçe saraylarından tekrar Karaköy’e kadar muhteşem bir manzarası var. Yalnız fiyatlar biraz, biraz da değil, epeyce yüksek!
* Karnınız kazınmaya başladıysa ikinci durağınız İstiklal Caddesi’ndeki, taco’larıyla meşhur Meksika restoranı Los Altos olabilir.
* Burada birkaç saat geçirdik mi? Öyleyse devam! İstiklal Caddesi’nde aynı rota üzerinde ilerlediğimiz zaman karşımıza Klein Garten, Kastel Teras ve Rixos Pera çıkacak. Hepsinde elektronik müzik sahnesinin yerli ve yabancı pek çok önde gelen ismi performans sergileyecek. Her birine yarımşar saat mutlaka uğramalı. En çok hangi ortamı beğendiyseniz sonra oraya tekrar dönersiniz.
* Sırada, Taksim Meydanı’na doğru geldiğinizde B. Heaven var. Barcelo otelinin terası. Buranın günbatımı meşhur. Bir kokteyl workshop’u da olacak.
* İsterseniz geceyi daha önce uğradığınız mekânlardan birine geri dönerek tamamlayabilirsiniz ama biraz uzak olmasına rağmen festivalin öne çıkan noktalarından 16 Roof’u listenize eklemeye çalışın. Swissotel The Bosphorus’un en keyifli noktası...
* Biletler 340 liradan satışta. Festivalin nihai programı ve saatlerini, biletleri satan Biletix, Passo, Biletino gibi sitelerden takip edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Festival mekânları
* B. Heaven Roof
* J.W. Marriott Istanbul Bosphorus-Sky Karaköy
* Kastel Teras
* Klein Garten
* Los Altos
* Rixos Pera İstanbul
* Swissotel 16 Roof
* W Otel Secret Garden
* Zoe Garden Grand Pera

Haberin Devamı

DJ ve sanatçılar
* Elder Island m Fakear m Session Victim m Jacob Groening m Oceanvs Orientalis m BeeGee m The Oddness m Menachem 26 m Müjver m Aksak
* Ali Gültekin m Alican m Avangart Tabldot m Baban m Bahadır G m Bussi
* Can Balta m Can Tanca m Cihangir Aslan m Cloud 18 m Corn&Cotton m Cisetta m Cüneyt Öztürk m Doruk m Doruk Güralp m Emre Şenol m Ezgi m Gaia Ekho
* Gökay Belen m Görkem Çay m Hemi m İlker Aksungar m Jamie S m Kantel
* Konuralp m Koray T m Kutay Soyocak m Lâlonjoje & Levent Alp
* Merve Baykal m Merve Deniz m Murathan Özbek&Can Balta m Sali Chandler
* Schnell Schnell m Solak m Violations Radio m Zoe Dona

En ‘havalı’ festival

Yazarın Tüm Yazıları