Antalya’da Aguilera fırtınası esti

Acun Ilıcalı, Pelin Akil, Ece Seçkin, futbolcu Seedorf gibi ünlü isimlerin de izlediği Christina Aguilera konserinde 35 bin Euro’luk bütün localar doluydu.

Haberin Devamı

Amerikalı pop, gospel, caz ve R&B müzisyeni Christina Aguilera, önceki akşam Antalya Regnum Carya’daki Pearl Event Area’da konser verdi.
Antalya’da Aguilera fırtınası esti

Dünyaca ünlü sanatçıyı izlemeye gelen 2 bin 500 kişi arasında Acun Ilıcalı, Pelin Akil, Ece Seçkin, futbolcu Seedorf gibi ünlü isimler de vardı.
1.5 saat boyunca muhteşem bir ses ve görsel şölen sunan şarkıcıya sekiz dansçı ve üç vokalist eşlik etti. Konsere “Stripped” ve ardından “Dirrty” hitleriyle başlayan Aguilera, “Uzun süredir kariyerimde beni destekleyen, takip eden sizlerle nihayet burada göz göze buluştuğum için çok mutluyum” diyerek hayranlarına teşekkür etmeyi de ihmal etmedi:
“Unutmayın tek bir hayatımız var. Bu gece her bir anını doyasıya yaşayacağız. Sonuçta yarın ne olacağını bilemeyiz...”
7 Grammy ödülünden birini aldığı “Say Something” şarkısında bir de duygusal konuşma yaptı:
“Hiçbir zaman umudunuzu kaybetmeyin, hayata sıkı sıkıya bağlanın, sizi ayakta tutan şey hayallerinizdir...”
Ben bu sözleri daha çok kadınlara yönelik algıladım, çünkü Christina 6 yaşındayken anne ve babası aile içi şiddet nedeniyle boşandı. Ünlü şarkıcı kadın hakları konusundaki hassasiyetiyle tanınıyor. XTina’nın bu sözleri karşısında coşan hayranlarının arasında Türkler olduğu gibi otelin yabancı konukları da vardı. Lüks otelin 35 bin Euro’dan satılan bütün locaları dolmuştu.
Sahneye siyah transparan bir kıyafetle çıkan Aguilera konserden önce saatlerce prova yaptı.

Haberin Devamı

Dikkat Ben Affleck çıkabilir

Christina Aguilera’yla eş zamanlı olarak Türkiye’de olan bir başka dünya starı da ünlü oyuncu Ben Affleck. Affleck, “Favori şehrim” dediği İstanbul’da kâh Boğaz’da yemek keyfi yapıyor, kâh Kadıköy sokaklarında dolaşırken görülüyor.

Antalya’da Aguilera fırtınası esti

İsteyenlerle de fotoğraf çektirmekten geri kalmayan sempatik aktör tatiline bugün son verecek.
O yüzden gözünüzü dört açın, her an her yerden çıkabilir.

Bodrum’dan...

Haberin Devamı

◊ Bir mekân: Geçen yaz Gümüşlük’te açılan Ginger, Asya ve Akdeniz lezzetlerini harmanladığı “mediterrasian” mutfağıyla tanındı. Bu yıl Yalıkavak’taki Ruby Mare’nin içine suşi şubesi kondurdular. Kızılburun’dan şahin tepesi gibi Yalıkavak koyuna bakan mekânda suşinin yanı sıra karides tempura, yengeç kroket, edamame humusu gibi alternatifler de mevcut. Yemeğini yiyip günbatımından gece ışıklarına kadar manzaranın tadına doyanlar, sonra kendilerini Ruby Mare’nin dillere destan eğlencesine bırakıyorlar. Etrafa rahatsızlık vermemek için kalın, siyah ses perdeleri kapanıyor, artık manzaranız dışarısı değil, içeride dans edenler oluyor.

Antalya’da Aguilera fırtınası esti

◊ Bir insan: BarbarosFarm, Mumcular’da doğal ve sürdürülebilir tarım yapan bir işletme. Sadece tarım yapmakla kalmıyorlar, unutulmaya yüz tutmuş sepetçilik gibi zanaatları yaşatmaya, çeşitli kültür, sanat ve doğa etkinlikleri, gastronomi gezileriyle bu alanda farkındalık da yaratmaya çalışıyorlar. Burada 12 Ağustos’ta “Akdeniz...” temalı bir davet var. Daveti veren şef Deniz Ahmet Köse, Johnson&Wales mezunu. Nobu ve Zuma gibi ünlü restoranların Londra, Miami gibi şubelerinde çalışmış. “İlçemizdeki turizmin sadece deniz ve eğlence değil, bereketli toprakları, muhteşem doğasıyla da var olabileceğini deneyimletmek istiyoruz” diyor. Şapka!

Haberin Devamı

Antalya’da Aguilera fırtınası esti

Çocukları alet etmeyin bari

Kocasının aldığı tuhaf, abartılı, hatta bazen görgüsüz hediyelerle tanınan fenomen Dilan Polat ağlayarak bir video çekti ve Instagram hesabını kapattı. Herkes bu durumu aldatılmış olabileceğine yordu. Fakat çok dayanamadı, gerisin geri açtı hesabını. Bahanesini de kızına yükleyerek. Neymiş efendim, kızı yanlışlıkla açmışmış. Bir de video çektirtti kızına “Hesabı yanlışlıkla ben açtım” dediği.
Bir düğmeyle açılan, bir düğmeyle şak diye tekrar kapanır.
“U” yapacaksanız yapın ama çocukları alet etmeyin bari buna.

Yazarın Tüm Yazıları