Alışılmadık olaylar, keşifler

Öğle sonrası saatlerine kadar Boğa’da olan Ay, istikrarlı işlerle uğraşmamızı, yapmak istediğimiz işlerle vakit geçirmemizi ve istediğimiz neticeleri almamızı sağlayabilir.

Haberin Devamı

Öğle sonrasında ise ikili durumlar kararsızlıklara neden olabilir. İsteksizlik, halsizlik, uykusuzluk veya belirsizlikler hareketi zorlaştırabilir.
Uranüs’ün konumu ise, bir haftadır yazdığımız gibi yine tahmin edilmesi zor gelişmeleri, ani durumları, beklenmedik olayları, ama belki de sürprizleri ön plana çıkarabilir önümüzdeki hafta boyunca.
Konu Uranüs olunca nasıl hareket edeceğini bilemediğimiz bir enerji açığa çıkıyor. Yenilikler, yenilikçi fikirler veya sürprizler olabileceği gibi, kontrol edilmesi zor durumlarda temkinli davranmanın faydası görülebilirsiniz.
Bilimsel alanda, teknoloji başlıklı konularda veya humanizm başlıklı olaylarda, önemli adımların atılabileceği, keşif ve buluşlara açık günlerdeyiz.

Koç
Bazı amaç ve hedefleriniz var ve bu doğrultuda gitmenizi gösteren çok fazla evrensel işaretle karşılaşabilirsiniz. Yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Ancak yine de, 19 Nisan’a kadar olan süreç, üzerinde yoğunlaştığınız işler açısından biraz stresli geçebilir.

Haberin Devamı

Boğa
Bugünlerde istediğiniz şeylerin olmasını sağlayabilirsiniz. Ama ani değişiklikler için de hazırlıklı olmanızda fayda var. Hafta sonu genelinde oldukça enerjiksiniz ve enerjinizi nereye harcayacağınızı şaşırabilirsiniz.

İkizler
Rüyalarınızda artış olabilir. Rüyalarınızı analiz etmenizde ve neyin size ne anlatmak istediğini anlamaya çalışmanızda fayda var. Borç alacak meselelerinde sorunlar yaşanabileceği için mecbur olmadıkça uzak kalmakta fayda var.

Yengeç
Bazı kişiler gerek sözleriyle gerekse hareketleriyle sabrınızı taşırabilirler. Ne kadar üzülseniz de, ileride pişmanlık duyacağınız şeyler söylememeye veya yapmamaya dikkat etmenizde fayda var. İş hayatınızda mutsuz olduğunuz şeyleri değiştirmek türünde şeylerle ilgilenebilirsiniz.

Aslan
Bugünlerde, bazı planlarınız ya da üzerinde yoğunlaştığınız işler sorunlarla karşılaşabilir veya bazı konularda fikrinizi değiştirmek durumunda kalabilirsiniz. Olaylara geniş açıdan yaklaşmanız nedeniyle diğerleri size hayranlık duyacaktır.

Başak
Bu hafta sonu, bazı konularda gerçek düşüncelerinizi sorgulayabilirsiniz. Gergin ilişkiler halen dikkat gerektiriyor, ama bugünlerde yakın bölgelere yapacağınız ziyaretler veya keşfedilmesi gereken yerler var. Tutkulu ilişkilere açık günlerdesiniz.

Haberin Devamı

Terazi
Bu hafta sonu, siz nasıl bir yön çizerseniz, o şekilde geçecek. Neye emek verirseniz o alan (iş, aşk, ilişki gibi) ivme kazanabilir. Bugünlerde, görünenin dışında olan biten çok şey olsa da, siz kontrolü elinizde tutuyor olacaksınız ve her detayı bilmeseniz de olur.

Akrep
Hafta sonu boyunca, bazı kişilere yardım etmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızı, sunduğunuz hizmetleri ve servisleri, çalışma arkadaşlarınızı, işle ilgili kullanılan yöntemleri ilgilendiren başlıklar ön planda. Yakınlarınızın sağlığıyla ilgilenmeniz de gerekebilir.

Yay
Bu hafta sonunda eğlenceli planlar yapabilirsiniz. Nostaljik diyaloglar sizi eskilere götürebilir. Duygusallaşabilir, eskiden neler yaptığınızı, şu an ise nelerle meşgul olduğunuzu sorgulayabilirsiniz. Maddi başlıklı konularda ise gergin ilişkiler söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

Oğlak
Bu hafta sonu, önemli kararlar almak için uygun olmayabilir. Bugünlerde, yaratıcılığınızı göstererek yakın çevrenizdeki kişileri şaşırtabilirsiniz. Sanatsal temalar yaptığınız işlere yansıyabilir. Evinizi ve ailenizi ilgilendiren konularda yenilikler gündemde.

Kova
Hafta sonunda özgür düşünüyorsunuz ve yaratıcı fikirlere açıksınız. Bugünlerde, içinizdeki dahi Kova ortaya çıkabilir ve ortaya atacağınız fikirlerle dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Bu sayede yeni bir ilişkinin veya yeni bir işin de yolları açılabilir.

Balık
Popüler, konusunda uzman veya toplumun önde gelen kişileriyle tanışabilir, ilginç anlar yaşayabilirsiniz. Beklemediğiniz kişilerin desteklerini alabilirsiniz. Ancak, hafta sonu genelinde biraz daha geride kalmak ve kafanızı dinlemek isteyebilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları