Hafta sonu ne konuşuldu

360 derecelik o konser... 2017 tarihli işlerin olduğu ödül töreni... Ve mekan dünyasında içinden Şeyma Subaşı’nın geçtiği o söylenti...

Haberin Devamı

KONSER DÜNYASINDA...
Kenan Doğulu’nun Volkswagen Arena’daki 360 derecelik sahnede verdiği cumartesi gecesi konseri.
Konsere gidenler, konser çıkışı gece alemine düşenler öve öve bitiremediler Kenan’ın konserini. Özellikle sahnenin görkemi herkesin dilindeydi.
Ben son dakika kaçırdım, şimdi -eğer olursa- tekrarını bekliyorum.
ÖDÜL TÖRENİ DÜNYASINDA...
PowerTürk Müzik Ödülleri uzun bir aradan sonra yeniden düzenlenmeye başlandı. Adaylar açıklanır açıklanmaz da tartışmalar başladı.
İlk tartışmayı başlatan da, “Ne işim var sosyal medya yönetimi kategorisinde?” diyen Demet Akalın oldu. O polemiği Magazin Konseyi’nde tartıştık.
Ama işin bir başka ilginç yönü daha var: Bu yıl yapılacak ödül törenindeki adayların bazılarının 2017 tarihli işleriyle kategorilerde yer alması.
Mesela:
Ayşe Hatun Önal’ın “Olay” ve Aleyna Tilki’nin “Sen Olsan Bari” klipleri...
Manuş Baba’nın “Dönersen Islık Çal” albümü.
Hande Yener’in “Vay” adlı şarkısı...
Biraz daha geriye gidilseymiş pekala 2011 tarihli işler, klipler, şarkıcılar da aday gösterilebilirmiş kategorilerde...
MEKAN DÜNYASINDA...
Bir başka konuşulan şey daha:
Time Out’un “En iyi sağlıklı beslenme mekanı” kategorisinde Şeyma Subaşı’nın Healthyish’inin ödül kazanması Kuruçeşme’deki Gabfoods’çuları kızdırmış
Söylenen o ki, Gabsfood’un sahibesi Gabriela Elhadef, Subaşı’yla yan yana fotoğraf çektiren ortak arkadaşlarına dahi sitem etmiş.
Yeri gelmişken Gabfoods hakkında kısa bir bilgi: Healthyish’ten daha önce açılan Gabfoods, ilgi gören sağlıklı yemekleri kadar pahalı fiyatlarıyla da konuşulmuştu geçen yıl.
Bu haftanın merakla beklenenleri
1. Taner Ceylan’ın “Bir rüyam gerçekleşiyor” dediği, küratörlüğünü bizzat üstlendiği “Olimpos Sergileri” serisinin ilki olan “Portre”... Çarşamba günü Cihangir’deki Sadık Paşa Konağı’nda açılıyor.
2. Artweeks@Akaretler’in ikincisi... Bilgili Holding ve Sabiha Kurtulmuş’un organizasyonu olan Artweeks, 15 gün boyunca bazı galeri ve koleksiyonerlerin işlerini Akaretler’deki dairelerde toplu halde sergileyecek. Açılış bugün. Sergiler ise yarından itibaren
herkese açık.
Kırmızı Çizgi’ye gelen şahane ödül!
Bizler için sevindirici bir haber:
Gazetenin tüm yazarlarının dahil olduğu, Vodafone’la beraber gerçekleştirdiğimiz sosyal sorumluluk projesi Kırmızı Çizgi, uluslararası bir yarışma olan MIXX Awards’un deneysel ve yenilikçi kategorisinde Altın Mix ödülünü kazandı.
MIXX Awards dijital pazarlama endüstrisindeki yaratıcı işleri ödüllendirmesiyle ünlü.
Kırmızı Çizgi’nin ödül almış olması da yapılan işin “doğru yolda” olduğunu göstermesi bakımından cesaret verici.

Yazarın Tüm Yazıları