Yaşam koçları burada mı?

Doğu Demirkol’u “Ölümlü Dünya 2”de ve “Hayat”ta tadımlık rollerle izlemiş ve doyamamış olanlar yarın sinemaya, “Yaşam Koçu”na koşsun.

Haberin Devamı

Baştan sona, bol bol, kahkaha kahkaha bir Doğu Demirkol bulacaklar karşılarında.
Her sahnesinde ince esprilerle günümüz popüler kültürünün, yaşam tarzının üçkağıtlarını ti’ye alan film evrenden giriyor, kuantumdan çıkıyor, olumlamalara dokunuyor, biyoenerjiyle yükseliyor.
Nereden alındığı belli olmayan eğitim ve sertifikalarla yaşam koçluğu yapanlara her dokunuşun salona kahkaha olarak yansıdığı hiciv, zekâ ve gülmece dolu senaryo, iyi oynanmış, iyi çekilmiş.
Yağmur Tanrısevsin, Bülent Çolak, Hakan Meriçliler ve Nazlı Tosunoğlu, hepsi de Burak Kuka’nın çektiği filme çok şey katmış.
Filmin her sahnesi kendi içinde güzel ama Cüneyt Özdemir’li, Ebrar Alya Demirbilek’li sahnelere özellikle dikkat diyorum.

Ömür’ün Oscar’lık oyunculuğu

Yaşam koçları burada mı

Haberin Devamı

O nasıl bir bakış, nasıl güzel duruş.
Ömür, “Yaşam Koçu”nun yıldızlarından biri. Kendimden söz etmiyorum.
Bizim sokakta ölmek üzereyken bulup tedavi ettirdikten sonra HAÇİKO Derneği himayesine aldığımız köpeğimiz, canımız, çocuğumuz Ömür, efsane bir bakışla, Doğu Demirkol’la aynı sahnede harika bir performansla yer aldı.
Adı Ömür, çünkü biz onları aileden görüyoruz, kendi isimlerimizi paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Onlar rahmimizden değil, kalbimizden doğan çocuklarımız bizim.
Film bittikten sonra hemen salondan çıkmayın ve Ömür’ün ek sahnesini mutlaka bekleyin.
Size söyleyecekleri var.

Ebrar’ın sahnesine dikkat

O bir prenses.
Ve geçmiş hayatta olduğun şeyin bugünkü yaşamına yön verdiği doğruysa, kesinlikle o geçmişinde Oscar’lı bir oyuncuymuş.
Ya da bütün bu geçmiş yaşam işi gerçek değilse, doğuştan yetenek diye bir şey kesinlikle var.
Ebrar Alya Demirbilek’ten söz ediyorum. Oyunculuğa henüz 6 aylıkken “Yalan Dünya” dizisinde başlayan Ebrar, sonrasında “Hercai”, “Sen Benimsin”, “Meleklerin Aşkı”, “Afacanlar Kampta”, “Masal Zamanı” gibi pek çok dizi, film ve reklam filminde oyunculuğa devam etti.
Ebrar’ın “Yaşam Koçu”ndaki sahnesi filmin en akılda kalan sahnelerinden bir tanesi.
Bence en duygusal olanı.
Sahnenin duygusunun seyirciye geçmesinde Ebrar ve Doğu Demirkol’un karşılıklı enerjisinin ve döktürmelerinin etkisi büyük tabii.
İzleyince hak vereceksiniz.

Yazarın Tüm Yazıları