Galata Kulesi PUBG Mobile’da

Geçen gece PUBG Mobile’ın Galata Kulesi manzaralı lansmanına katıldım.

Haberin Devamı


Bilenler zaten biliyor ama oyun dünyasına uzak olanlar için yazı sonunda bir özet geçtim, bakarsınız...
PUBG Mobile, dünyanın en çok oynanan oyunlarından biri.
Hatta bir ara “PUBG oynamayan erkek yok” falan diyenler oluyordu.
Sadece erkekler değil, kadınlar da sardı bu oyuna.
Oynandıkça oynandı ve hatta rekorlar kırdı.
Döneyim Galata Kulesi detayına...
Türkiye’nin en önemli turistik simgelerinden biri olan Galata Kulesi, PUBG’deki güncelleme ile oyuna entegre edildi, Erangel haritasına eklendi.
Böylece dünyanın dört bir yanından oyuna katılanlar için Galata Kulesi’nin ve tabii Türkiye’nin tanıtımı da gerçekleşmiş oldu.
Tencent ailesinin yeni sürprizleri de yoldaymış.
Oyun dünyasına paraşütle yeni atlayan biri olarak gelişmelerden sizi haberdar etmeye devam edeceğim.
NOT: PUBG Mobile, interaktif eğlence dünyasını 2017 yılında değiştiren fenomen “PlayerUnknown’s Battlegrounds” oyununu temel alıyor. Oyunda 100 kadar oyuncu, ıssız bir adaya paraşütle atlayarak hayatta kalan son kişi olmaya çalışıyor.
Oyuncuların etrafta silah, araç ve çeşitli kaynaklar bulması, tüm rakiplerini yenmesi ve giderek daralan oyun alanında hayatta kalması gerekiyor. PUBG obile, Türkiye’nin en çok oynanan mobil oyunu.

Haberin Devamı

Çok güzel insandın Halit Abi

Koca bir ülke öksüz kalır mı?
Kalıyormuş demek ki.
Hepimizin üzerinde emeği olan, birçok kuşağın üzerinde güzel etki bırakan ortak kahramanlarımızdan birini daha kaybetmenin hüznü var üzerimizde. Yıl 2011, Kral Müzik Ödülleri’nde HAÇİKO’nun kurucu başkanı olarak ilk ve en özel ödülümü onun sunumuyla, onun ellerinden almıştım.
“Kızımı çağırıyorum” diye anons etmişti beni ve hayvanlarla ilgili fıkraların olduğu kitap projesini ilk o gece duyurmuştuk.
Torunlarıma anlatacağım, pamuklara sarıp saklayacağım anlardan birini yaşatmıştı bana.
Hayvanlarla ilgili fıkralarının olduğu kitap “Gülmek Serbest Dostlar” 2013 yılında piyasaya çıktı. Onun bu mirasına sahip çıkmaya devam edeceğiz.
Hayvanseverliği, kibarlığı, asaleti, güzel Türkçesi ile eşi benzeri bulunmayan, “beyefendi”nin tanımı olan, herkesin sevdiği ve saydığı Halit Kıvanç’la birlikte çocukluk anılarımızdan bir parça daha eksilmiş oldu. Bazı acıların tarifi pek yoktur, bu da öyle işte. Güler yüzlü, nur yüzlü Halit Kıvanç, huzur içinde uyu.

Haberin Devamı

Unutulmayan bir film repliği
“Makyajına ve yüzündeki boyalara güvenme, yollar da güzeldir ama altından kanalizasyon geçer.” (Scarface)

Yazarın Tüm Yazıları