Dünya Köpek Günü

26 Ağustos onların günü. İnsanın yüzyıllardır en yakın dostu olan, mutluluğunu, acısını, kahkahasını, gözyaşını en derinden hisseden ve yanında olan, engellilerin, özel çocukların hayatlarını kolaylaştıran, yangında, depremde canını hiçe sayarak insan kurtaranların, köpeklerin günü.

Haberin Devamı

Biz de HAÇİKO olarak bugüne dek hayvan hakları projelerimizde desteklerini esirgemeyen Hepsiburada ekibi ile Dünya Köpekler Günü’ne özel bir proje yaptık. 
Bu hafta sonu, 26-27 Ağustos tarihlerinde pet shop kategorisinde yapılan her 300 TL ve üzeri alışveriş için Hepsiburada’dan gelecek bağış, deprem ve yangın bölgelerindeki sokak canlarına mama olarak katkı sağlayacak.
Yine önümüzdeki ay sürpriz ve şahane bir projeyi duyuracağız.  
Yangın demişken, HAÇİKO saha ekibimiz şu anda Çanakkale’de, yangından etkilenen insan ve hayvanlar için ellerinden geleni yapıyorlar.
Yanımızda bolca mama ve tıbbi malzeme ile oradayız. Destek isteyenler lütfen sosyal medyadan ya da web sitemizdeki destek hatlarından bize ulaşsınlar.

Hibrit çalışmaya hazır olalım

Reklamcılık içinde yaratıcılık barındırdığı için biraz yalnızlık, kendinle baş başa kalmayı gerektiriyor.
İşte belki de gerçeğin ve pandeminin hayatımıza getirdiklerinin de etkisiyle pek çok reklam şirketi evden çalışmaya devam ediyor. 
Beyin fırtınası ve ekip çalışmasının katkılarını da göz önünde bulundurarak hibrit bir modelle haftanın belli günleri ofiste ya da Zoom’da toplanan şirketler de var.
Bunları neden yazıyorum?
Sonbahar ve kış yaklaşırken COVID-19, şimdiden konuşulan yeni varyantlarıyla (bkz. Eris varyantı) hayatımıza dönmeye başlayacak. 
Bu nedenle evden çalışmayı da işin içine katan hibrit şirket modellerini sadece reklamcılarda değil, farklı sektörlerde de göreceğiz. 

Haberin Devamı

Öpüşmeler bitsin artık

Ağustos sonu itibarıyla tüm dünyaya yayılmaya başlamış olan COVID-19
Eris varyantıyla ilgili haberlerde ilk sıralarda Amerika’da maske takma zorunluluğunun geri geldiği var. 
Araştırdım, bu haberin aslı birkaç eyaletle sınırlı. Yani genel bir kapanmaya gidecek bir durum söz konusu değil gibi duruyor. 
Ama yine de kalabalık yerlerde bulunma, aşırı sosyalleşme, şapur şupur öpüşmeler, sarılmalar rafa kalkacak gibi duruyor. 
Haberiniz olsun, şimdiden uzaktan selam verme modunuza dönmeye başlayın. 

Unutulmayan bir şarkı sözü 

“Zaman mı değişti yoksa ben mi?
Geride kaldı o günler.
Aklım belli karışmış, 
Yüzümde gölgeler.” (Papatya-Teoman)

Yazarın Tüm Yazıları