T-Rex Mahallesi sakinleri şaşkın

Geçtiğimiz hafta, önce AOÇ Kavşağı’ndaki dinozor maketi, sonra Kızılay’daki lale figürlü aydınlatma ve ardından Esenboğa Havalimanı Yolu üzerindeki futbolcu ile kaleci heykelleri kaldırıldı.

Haberin Devamı

T-Rex Mahallesi sakinleri şaşkın

Dinozor maketinin vinç yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldığı anlar Twitter’da büyük bir hızla paylaşılırken, @mkamilozkan, “Aşağı T-Rex Mahallesi sakinleri şaşkın... Ankara’daki dinozor maketi kaldırıldı” dedi. @mhmmtaltindal paylaştığı fotoğrafa, “Yanlış park eden dinozor otoparka çekilirken” notunu düşerken, sosyal medya kullanıcıları şu yorumları yaptı:
@dnzbkmdrg Yavru dinozor anne iş makinesinin yardımıyla ilk adımlarını attı. Yürüyüş sonrası açıklamada ‘Bu adımlar benim için küçük ama dünya için büyük‘ dedi.
@Eceakyol Dinozor maketini ben alabilirmiyim çocuğun odasına koyarım. @ankarabld
@hardalname_ Ankara sokaklarında terör estiren dinozor zabıta ekipleri tarafından kontrol altına alındı.
@dvrmcmn Dinozorların nesli pahalı oldukları için tükendi.

Haberin Devamı

JURASSIC PARK GİBİ ŞEHİR

@vedataydemir Sahibinin elinden kaçan bir dinozor zabıta ekipleri tarafından güçlükle yakalanarak sahibine teslim edildi.
@lightostekmegi Anneme, Ankara’daki simge dinozor kaldırılmış diyorum, dinozorun ismi Simge miymiş diyor. He Simge he, robotun ismi de Metehan.
@totosgotemes Başkent Ankara’da güpegündüz dinozor avlanıyor... Bu barbarlığa, bu vahşete bir dur diyecek yok mu??!!!
@ahmetmmseyrek Ulan son dinozor 65 milyon yıl önce ortadan kalktı diyen yalan söylüyor.
@Yusuf_Dengiz Dinozor çağı Ankara’da daha yeni sona erdi. Biraz daha sabredersek taş devrine giriş yapacağız arkadaşlar.
@berkenio Türkiye’nin başkentinde sokaktan dinozor toplanıyor yaw. Jurassic Park gibi şehir.
@aytekiak Bu arada TDK’ya göre “dinazor” değil, “dinozor” arkadaşlar.
@MalthusAmcaoglu Son fışkiye kırıldığında; son transformer şekil değiştirdiğinde; son dinozor havalandığında beyaz adam “naber la bebe?” der mi?

LALE OLDUĞUNU ÖĞRENDİK

Büyükşehir Belediyesi, lale figürlü LED meydan aydınlatmasının bakım için kaldırıldığını ve tamir edildikten sonra yerine konulacağını açıklarken, @denizster, “Kızılay meydanındaki o tuhaf heykel laleymiş, tüm Ankara kaldırılınca o şeyin lale olduğunu öğrendi” dedi. @Sorusorarim’ın “Öğrendiğinizde sizi şoka uğratan bir şey?” sorusu ise, @turkkatunu_ tarafından “Kızılay meydanındaki saçma şeyin lale olduğu” şeklinde cevaplandı. Aydınlatma ve Esenboğa Havalimanı Yolu üzerindeki heykellerle ilgili diğer yorumlar şunlar oldu:
@lavarlaa Dinozordan sonra Kızılay’daki hiç sevemediğimiz ışıklı lale heykeli de kaldırıldı. Güle güle Işıklı Lale.
@ctnkyw Kızılay meydanındaki lale gece trafiğindekileri kör etmek üzere dizayn edilmişti zaten, iyi olmuş.
@furkanceliik10 Şu an o kadar mutluyum ki. Dünyada bu kaleci heykeli kadar gereksiz bir şey yoktu.
@lavarlaa Havaalanı yolundaki kaleci ve futbolcu heykelleri de kaldırıldı. Ankaralılar olarak sırada ne var heyecanla beklemedeyiz.
@nzfbe Özleyeceğiz seni kaleci heykeli.

Haberin Devamı

ÇORBA ÇOK GÜZEL SEN DE GELSENE

Bambu Kültür Evi, Facebook hesabından “Kış geliyor, bir sıcak çorbada katkınız olsun ister misiniz?” diyerek çağrıda bulundu. Ücretsiz çorba dağıtımı yapacak olan Bambu Kültür Evi Gönüllülük Hareketi, katkıda bulunmak isteyenler için ihtiyaç listesini paylaştı. Para desteği kabul edilmeyen oluşuma, çorba yapımında kullanılacak gıda maddeleri, kapaklı çorba dağıtım kabı, plastik çorba kaşığı, peçete ve ekmekle katkıda bulunabilirsiniz. Çorba dağıtımı, bugün saat 19.00’da Bambu Kültür Evi’nde gerçekleştirilecek. Öte yandan, çöpe gidecek yiyecekleri kurtaran ÇerÇöp Çorbacılar da bugün 13.00’te Haymatlos Mekan’da ÇerÇöp Çorbası yapacak. Israf edilen yiyecekleri toplayan, geri kazandıran, herkes için sıcak çorba sunan doğa ve insan dostu kahraman çorbacılar, “Uzun zamandır kapalı olan Haymatlos kapılarını açtı ve bize de gün doğdu. Bu pazar çorbamıza herkesi bekliyoruz. Gelin sömürüsüz, sınırsız çorba yapalım, içelim, birlikte üretmenin yollarını konuşalım. Hem çorba çok güzel, sen de gelsene” diyor.

Yazarın Tüm Yazıları