Nöbetçi tasarımcı ayağınıza geldi

Uçan halısı için overlokçu, pencerenin önünde uçacak ateş böceği yahut astronot yogası hocası arayanlar, Muratgilin damından atlayamayanlar, işçi sınıfı yogası kursunda zincirlerini kırıp çakralarını açmak isteyenler, nöbetçi tasarımcı ayağınıza geldi...

Haberin Devamı

Nöbetçi tasarımcı ayağınıza geldi

Belki siz de kentin bir köşesinde karşılaşmışsınızdır bu ilginç ilanlarla. Görenleri şaşırtan ve gülümseten ilanların sahibi, Instagram hesabından takip edebileceğiniz @hikmeti_tabiyeci. Kentli de yavaş yavaş onu tanımaya ve sevmeye başladı. İşte aldığı yorumlardan bazıları:

Nöbetçi tasarımcı ayağınıza geldi

DİREKLERE BAKARAK YÜRÜYORUM

@serdarsurucu68 Hocam harikasınız her gün merakla bekliyorum içim açılıyor çok teşekkür ederim.
@e.ebru.eroglu Sokağa çıktığımda direklere bakar oldum, bi’ gün denk geleceğim. Kararlı ve istikrarlıyım.
@arinna_galactic Çok iyi. Ankara’mız çok şanslı.
@sema.tekeli Elektrik direklerine bakarak yürüyorum bugün karşıma ne çıkacak diye.
@doganayseren Cin olmadan adam çarpma kursu yok mudur acaba?
@sobayi.yak.jack Bayılıyorum senin şu kurslarına, harikasın tabiyeci bey.

Nöbetçi tasarımcı ayağınıza geldi

GEMİ EN İYİ ANKARA’DA BEKLENİR

Haberin Devamı

@hikmeti_tabiyeci, “Pencere önünde uçacak ateş böceği aranıyor’ ilanına şu notu düşmüş: “Yol, yemek, barınma karşılanacaktır. Tatil günlerinde fazladan darı verilecek. İşini seven, seyahat engeli olmayan ateş böcükleri başvursun. Baharda coşturalım şu pencereyi.”
Leyla ile Mecnun dizisinin İsmail abisinin yer aldığı gemi bekleme kursu ilanına ise “Gemi en iyi Ankara’da beklenir. Tabi profesyonel destek ile” notu düşülmüş.

Nöbetçi tasarımcı ayağınıza geldi

NAKLİYECİ POLAT ALEMDAR

Gün geçmiyor ki sosyal medya yeni bir ilginçliğe ev sahipliği yapmasın... Son olarak Nakliyeci Polat Alemdar’ı çıkardı karşıma. @ceemeryemce, üzerinde ‘Nakliyeci Polat Alemdar - Mithatpaşa PTT önü’ yazan el arabasına binen gençlerin yer aldığı kareleri, “Bugün Polat Alemdar’la tanıştık, öğrencilerimin gezmesine izin verdi” notuyla paylaştı.

Nöbetçi tasarımcı ayağınıza geldi

ANKARA KARELERİ

Ankara Kareleri’nin bu haftaki konuğu Ertuğrul Gülhan. Instagram hesabından takip edebileceğiniz @ertugrulglhn, Ankara’da çektiği fotoğrafların yanı sıra seyahatlerinden kareleri de beğeniye sunuyor.

Nöbetçi tasarımcı ayağınıza geldi

Gölbaşı’ndan Eymir Gölü’ne, Ankara Kalesi’nden Karadeniz yaylalarına pek çok detay, Gülhan’ın paylaşımları arasında yer alıyor.

Nöbetçi tasarımcı ayağınıza geldi

KISA KISA SOSYAL MEDYA

Haberin Devamı

@twiitankara Ankara’da hâlâ korona kapmamış ve hiç tiktok çekmemiş kaç kişi kaldık ki?
@ankarageddo Mansur Yavaş tiktok hesabı açmış mecbur bizde açıcaz artık.
@ankaramesken İnanır mısınız Kızılay’da yürürken bile trafik var.
@Sumeyyraa2 Ankara’da sevenler diye sokak adı varmış.
@ahsenarslaann Seninle koca bir Ankara’dan bahsetmeliydik. Sokakta gezerken eğilip sokak hayvanlarını sevmeliydik. Deli gibi gülmeliydik. Sonra zaaflarımızdan bahsetmeliydik; ben senden sen de başkasından...
@seymabozkurt7 Geçen yıl bu zamanlar corona Türkiye’de diye bir şey duymuştuk ama Ankara’da umursamazca geziyorduk, henüz maske falan yoktu.
@atiibaa13 Ankara trafiği için çözüm yok mu? Herkes corona yüzünden arabasıyla gidiyor her yer kilit!
@ssentelijansiya Dün gece rüyamda bir dizi izledim sekiz bölümdü, 4. bölümden sonra dizi olduğunu fark ettim. Dizi Ankara’da geçiyordu, sokak sokak Ankara’yı gezdim. Bütün gün Ankara’dan iş ilanı baktım, pandemide başka nasıl Ankara’ya gidebilirim bilmiyorum.

Yazarın Tüm Yazıları