Yorucu veya beklenmedik durumlar

Günün ilk yarısında kısmen daha gergin, saldırgan veya gücünü göstermek isteyen kişilerle uğraşabiliriz.

Haberin Devamı

Rekabet ya da mücadele gerektiren durumlar olabilir. Riskli işlerden uzak durmakta, ufak tefek sakarlıklara veya kazalara dikkat etmekte fayda vardır.
Akşam saatlerinde ise bazılarımız için, sıra dışı durumlar, beklenmedik gelişmeler veya planlarda değişiklikler ya da hoş sürprizler söz konusu olabilir.
Yanıltıcı durumlar ve etkiler de yavaş yavaş devreye girmeye başlayabilir. Halsiz ya da kararsız hissedebiliriz bugünden itibaren.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

KOÇ
Duygularınızı açıkça gösterme ihtiyacı duyabileceğiniz günlerdesiniz. Ancak, bu esnada sorun yaratmaktan kaçınmanızda fayda var. Maddi durumunuza, kişisel gelişiminize, eğitiminize veya dış görünüşünüze odaklanmanız enerjinizi daha doğru şekilde kullanmanızı sağlayabilir.

Haberin Devamı

BOĞA
Kendinizi en iyi şekilde gösterebilir, sunabileceklerinizi sunmaktan çekinmezseniz, ön plana çıkabilirsiniz. Bu durum da ilginç bağlantılar kurmanızı ve olaylara farklı şekilde bakmanızı sağlayabilir. Diğerlerinden ayrılmanız ve farklılaşmanız gerekiyor.

İKİZLER
Bazı yetenekleriniz veya özellikleriniz teste tabi tutulabilir. Sizi istemediğiniz olayların içerisine çekmeye çalışan kişiler olabilir. Kendinize güvenin. Bazı başlıklarda keskin kararlar vermeniz gerekebilir.

YENGEÇ
Duygusal anlamda kafa karışıklıklarınız artabilir. Yaratıcılığınızı kullanmalı, evinize, ailenize ve önemli ilişkilerinizi güçlendirmeye zaman ayırmalısınız. Fazla aşırıya kaçmadan sevdiğiniz kişilere yardım etmeye ya da destek olamaya çalışabilirsiniz.

ASLAN
Zamanınızı arkadaşlarınız, aileniz ve işle ilgili sorumluluklarınız arasında eşit şekilde bölmeniz gerekiyor. Bunu yapabilecek yetenekte olsanız da, karşınızdaki kişiler öncelik listenizi beğenmeyebilirler. Aşk hayatınız açısından güzel bir gün.

BAŞAK
Bazı evraklarınızın, yatırımlarınızın ya da özelliklerinizin üzerinden geçmeniz durumunda maddi durumunuzu ilgilendiren olumlu değişiklikler yapabilirsiniz. Hiç kimsenin kararlarınızı sorgulamasına izin vermeyin. Hastalıklara karşı tedbirli olmanızda fayda var.

Haberin Devamı

TERAZİ
İletişim halinde olduğunuz kişilerden çok şey öğrenebilirsiniz. Fiziksel anlamda sizi zorlayacak şeyler deneyebilir, mücadele ortamlarına girebilirsiniz. Ruhen ve fiziken toparlanmanıza yardım edecek aktivitelerle zaman geçirmenizde fayda var. Sevgi temalı ilişkileriniz açısından olumlu gün.

AKREP
İşleri özgün şekilde ele alma tarzınızla ilgiyi üzerinize çekebilirsiniz. Yaşam tarzınızda ya da gelir elde etme biçiminizde yapacağınız değişiklikler diğerleriyle ilişkilerinizin de gelişmesini sağlayabilir.

YAY
Evinize ve ailenize yakın durmaya çalışmanız gereken günler. Aranızda yaş farkı olan kişilerle ilişkilerinize dikkat etmeli ve bu kişilerin ihtiyaçlarını görmezden gelmemelisiniz. Kimsenin sizi yönlendirmesine veya yanıltmasına izin vermeyin, ama yapıcı çözümler getirebilirsiniz.

Haberin Devamı

OĞLAK
Karşı tarafı dinlemeli ve durumunuzu buna göre doğru değerlendirmelisiniz. Beklenmedik kanallar sayesinde maddi kazanımlar söz konusu olabilir. Yaşadığınız yerde değişiklikler yapabilirsiniz. Eski sevdiklerinizin hayatınıza müdahalesine izin vermemelisiniz.

KOVA
İşlerinizi en iyi şekilde ele almalı, iyi yaptığınız şeylere odaklanmalı ve yeteneklerinizi göstererek dikkatleri üzerinize çekmelisiniz. Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından hoş bir gün. Keyifli planlar yapılabilir.

BALIK
Fiziksel anlamda rekabet gerektiren ya da içinde risk faktörü olan işlerle uğraşırken dikkatli olmanız gereken birkaç günlük süreçtesiniz. Çok fazla görev üstlenmekten kaçınmanızda fayda var. Çok fazla talebi olan kişilerin sizi rahatsız etmesine izin vermemelisiniz.

Yazarın Tüm Yazıları