Yeniliklere açık hafta sonu

Gün boyu Kova burcundaki Ay’ın olumlu görünümleri var. Dolayısıyla, sosyal anlamda yoğun, genel anlamda hareketli ve akşamın ilerleyen saatlerinde farklı olanaklara veya fırsatlara açık saatlerde olacağız.

Haberin Devamı

Fikir alışverişleri, hümanist düşünceler ve aktiviteler, ait olduğumuz toplulukları ilgilendiren konular ön planda. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

Koç
Bu hafta sonu her zaman olduğu gibi yine liderlik şapkasını takıyorsunuz. Hareketli, eğlenceli, maceralara açık günlerdesiniz.

Boğa
Maddi manevi risk almaya eğilimli olabilirsiniz. Kültürel kazanımlar veya kendinize yapacağınız yatırımlar olumlu geri dönüşlere neden olabilir. Maddi riskler konusunda daha dikkatli olmalısınız.

İkizler
Grup aktiviteleri, ekip çalışmaları veya arkadaşlarla yapılacak programlar ön planda. Bu esnada kendinizi gösterme şansınız da olabilir. Bazı arkadaşlarınız olaylara daha geniş açıdan bakmanızı sağlayabilirler.

Yengeç
Bu hafta sonunda, kalabalıklardan uzaklaşmanızı sağlayacak planlar yapabilir ya da bulunduğunuz yerin dışına çıkabilirsiniz.

Haberin Devamı

Aslan
Keyifli vakit geçirebilir, enerjik veya romantik planlar yapabilirsiniz. Aşk hayatınızı ilgilendiren fırsatlar da söz konusu olabilir.

Başak
Hafta sonu genelinde, bazı konuları zorlamamak ve olayların gidişatına uygun pozisyon almak sizin için daha doğru olacaktır.

Terazi
Bu hafta sonunda, entelektüel fikirlerinizin ve zekanızın faydasını görebilirsiniz. İnsanlar sizi dinlemek için kuyruk oluşturabilirler.

Akrep
Hafta sonu genelinde, bazı konularda aşırılığa kaçmamanızda veya ileri gitmemenizde fayda var. Hafta sonunun tadını çıkartmaya çalışmalısınız.

Yay
Hafta sonunun enerjik açıları, sevdiğiniz kişilerle ve arkadaşlarınızla keyifli vakitler geçirebileceğiniz sosyal bir hafta sonuna dikkat çekiyor.

Oğlak
Amaçlarınıza ulaşmanızı sağlayacak yolları gözden geçirebilir, amaçlarınıza ulaşıp ulaşamayacağınıza dair soru işaretlerinize cevap arayabilirsiniz.

Kova
Bu hafta sonunu yine, sevdiğiniz veya arkadaş olmayı düşündüğünüz kişilerle geçirebilirsiniz. Seyahatler de söz konusu olabilir.

Balık
Sezgilerinize güvenebileceğiniz hafta sonundasınız. Sezgileriniz şanslı durumların ortaya çıkmasını sağlayabilir.

Yazarın Tüm Yazıları