Yengeç Dolunayı

Yengeç Dolunayı nedeniyle ev, aile, yurt, gelenekler, yöneticiler, otorite konumundaki kişiler ve güvenlik başlıklarında hassasiyetler oluşabilir önümüzdeki 10 gün boyunca.

Haberin Devamı

Kafamızdaki şüpheler yersiz olmayabilir ve şüphelerimize cevaplar bulmak için olayları zorlamamız gerekebilir.
Fedakarlık veya yardımlaşma gerektiren ya da yaralayıcı olaylar ön plana çıkabilir.
Eski korkular ve endişeler kendini hatırlatabilir.
Paranormal olaylara açık, psişik yeteneklerin ortaya çıktığı günlerdeyiz aynı zamanda.

KOÇ
Doğru kalarak ve doğru şekilde davranarak sorumluluklarınızı yerine getirme şansınız olmadığını görebilirsiniz. Evinizi ve ailenizi ilgilendiren başlıklarda vereceğiniz tepkiler zorlu durumları aşmanızda etkili olabilir.

BOĞA
Bazı şeyler hayal olmaktan çıkıp gerçeğe dönüşebilir. Farklı bir bakış açısı geliştirebilirsiniz. Ancak inandığınız değer yargılarını geride bırakmak zor olacak. Yakın çevreyi ilgilendiren konularda problemler yaşanabilir.

Haberin Devamı

İKİZLER
Bireysel ihtiyaçlarınız ön plana çıkıyor. Hayallerle gerçekleri birbirinden ayırmanız gerekebilir. Maddi başlıklı konularda dikkatli hareket etmeniz gerekiyor. Sağduyulu davranışları ön planda tutmanızda fayda var.

YENGEÇ
Dikkatsiz konuşmalar yapmak ya da bazı şeyleri hafife almak sorun yaratabilir. Plan eksikliği veya anlaşmalar esnasında yapılan hatalar kontrolün başkasının eline geçmesine neden olabilir.

ASLAN
Hazır olana kadar belli şeyleri paylaşmak zorunda değilsiniz. Sırlarınızı açıklamanızı isteyen kişiler olabilir ya da bazı sırlar açığa çıkabilir. Endişeleriniz, korkularınız ve kim olduğunuz sorusu ön plana çıkıyor.

BAŞAK
Ani gelişen olaylara göre tepki vermek yerine yeni seçenekleri ve projeleri araştırmalısınız. Bazı şeylerin korktuğunuz kadar çaba gerektirmediğini görebilirsiniz. Dostlarınız size duygusal destek verecek.

TERAZİ
İş hayatınızı ilgilendiren başlıklarda zorlanıyorsunuz, imajınız zarar görebilir sanıyorsunuz ama güç savaşlarına kapılmamanız durumunda uzun vadede kârlı çıkabilirsiniz. Esnek olun ve gerilimi artırmayın.

AKREP
Eğitim başlıklı konular ön plana çıkabilir. Yabancılarla ilişkiler, yurtdışı bağlantılı işler ön plana çıkıyor. Bazı şeyler sizi zorlamadan değişim mümkün olamayacağına göre rahatlayın.

Haberin Devamı

YAY
Hayal dünyası geniş bir burçsunuz ama artık ayakları yere basan planlar yapmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda dikkatli olun.

OĞLAK
İlişkilerinizle ilgili problemler ön plana çıkabilir. Her ne kadar soğukkanlı davranmaya ve duygularınızı kontrol altında tutmaya çalışsanız da isteklerinizi gizleyemeyebilirsiniz.

KOVA
Tam olarak göz önünde olmasanız da, bazı kişiler gizli gizli gayretlerinizi takdir ediyor olabilir. Disiplinli, planlı ve dikkatli olarak olası karmaşayı çözebilirsiniz.

BALIK
Arkadaşlarınızla ve meslektaşlarınızla yapacağınız konuşmalar ortaya olumlu fikirler çıkarabilir. En karmaşık kavramları, olayları ve fikirleri anlayabilecek kapasitedesiniz.

 

Yazarın Tüm Yazıları