Terazi’de Ay Tutulması burcunuzu nasıl etkiliyor?

Bugün Terazi burcunda meydana gelecek Ay Tutulması, ilişkiler, işbirlikleri ve ortaklıklar temasına dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Bugünlerde (+/- 15 gün), ilişki ve işbirliklerimizde ortaya çıkan olaylar, vermemiz gereken kararların ciddiyetini anlamamızı sağlayabilir.
Egolar çatışıyor. İyimserlikte ve kötümserlikte sınır tanımıyoruz. Bazı şeyleri geride bırakmamız gerektiğini anlıyoruz. Aslında uzlaşmacı olmak ve huzuru sağlamak istiyoruz, ama gerilim izin vermiyor olabilir. Birbirimizi kırmamak için çaba göstermemizde fayda var.
Yaşanacak tutulmanın etkilerini 20 Mart’ta uzun şekilde ele aldığım için bugün kısaca yazdım. Detaylı yorumu pazartesi yazımızda bulabilirsiniz.
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

 

KOÇ
Duygu ve düşüncelerinizi ifade etme konusunda zorlanabileceğiniz günlerdesiniz. Kendinize güveniniz tam, ama diğerleri bunu kibir olarak görebilir ve planlarınıza katılımda bulunma konusunda isteksiz olabilirler. Dolayısıyla, kendi takviminizi uygulamak istiyorsanız, birkaç gün daha beklemenizde fayda var. Gizli kalmış konular aydınlanabilir. İkili ilişkiler, işbirlikleri veya ortaklıklar hassasiyet içeriyor.

Haberin Devamı

BOĞA
Uzun vadeli projelerinizde veya hedeflerinizde detaylar ortaya çıkmaya başlıyor. Bu durum ilerlemenizi kolaylaştırabilir. Ancak, tutulmanın etkileri ortamı biraz geriyor. Dolayısıyla, gerekli konuşmaları daha sakin bir güne ertelemek daha doğru olabilir derim Niobe’ce.

İKİZLER
Yanlış ilişkilere girmeye veya ilişkilerinizde huzursuzluklara açık günlerdesiniz. Yapılacak yenilikler ve özgün yaklaşımlar aşk hayatınızı canlandırabilir. Özgürlük arzunuz artıyor, ama ilişkilerinize daha ciddi yaklaşmanız gerektiğinin de farkındasınız. Sevildiğinizi hissedebilir, mevcut ilişkilerinizi renklendirecek fırsatlar bulabilirsiniz.

YENGEÇ
Yeni plan veya projelere ağırlık vermeniz sizi zorlayan, strese sokan konulardan uzaklaşmanızı sağlayabilir. Bazı endişeleriniz canlanabilir. Bazı şeylerden sonsuza kadar kaçmak kolay değil, eninde sonunda duygularımızla yüzleşiyoruz ve iyileşme de, asıl o zaman mümkün oluyor. Unutmamanızda fayda var, cesur olun. Evinizi, ailenizi veya yaşadığınız yeri ilgilendiren olaylarda yoğunluk yaşanabilir. Sevdiğiniz bir kişiyle önemli bir kırılma ya da dönüm noktası yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

ASLAN
Yeni bilgiler ve haberler edinmek peşinde olabilirsiniz. Çok da uygulanabilir olmayan bazı fikirler siz de takıntı halini alabilir. Başkalarının sorunlarına vakit ayırmaktan asıl odaklanmanız gereken konuları unutabilirsiniz. Elinize geçen bilgileri, bir an önce ve en doğru şekilde sizin için önemli işlerde kullanmanızda fayda var. Akrabalar, komşular, seyahatler veya sözlü ifade içeren olaylar ön planda. Önemli evrakları karışmasını engellemeye çalışmakta fayda var.

BAŞAK
Maddi başlıklı konulara farklı açılardan bakmaya başlayabilir veya yeni gelir kapıları üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Bazı gelirler sonlanabilir veya ikili ilişkilerde maddi anlamda dürüst davranılmaması sorun yaratabilir. Hızlı hareketlerden kaçınmanız durumunda maddi planlarınızı uygulamaya koymanız daha kolay olacaktır.

Haberin Devamı

TERAZİ
İkili ilişkilerin, işbirliklerinin veya ortaklıkların zorlanabileceği günlerdesiniz. Bazı kişilerin dramatik tavırları paylaşımı zorlaştırabilir. İletişim kurmakta zorlanabileceğiniz günlerdesiniz, ama aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından ilginç hoşluklar veya sürprizler de söz konusu olabilir. Yakın çevrenizden kişilerle ilgili haberler söz konusu olabilir. Evinizi ya da gayrimenkul başlıklı konuları ilgilendiren olaylar sonuçlanabilir.

AKREP
Bazı sırlar açığa çıkabilir veya elinize haberler geçebilir. İlişkilerde ya da işlerde samimiyet arıyorsunuz, ama detaylara boğulurken bazı fırsatları kaçırabilirsiniz. Bazı plan veya fikirlerinizi cesurca dile getirmeniz durumunda, bazı kişiler sizi takip edebilirler. Hızlı kararlar almak doğru olmayabilir. İş arkadaşlarınızla gizli yürüttüğünüz işler veya paylaştığınız veya paylaşabileceğiniz bir sır sıkıntı yaratabilir.

Haberin Devamı

YAY
Bazı arkadaşlarınızdan karşılanması zor beklentileriniz olabilir. Hayal kırıklığı yaşamamak için gerçekçi olmalısınız. Diğerlerini düşünmek ve endişelenmek yerine yaratıcılığınızı ulanarak hedeflerinize yönelmeli ve sizi tatmin edecek çalışmalarla vakit geçirmelisiniz. Davetler, sosyal aktiviteler veya keyifli planlar açısından renkli örnekler yaşanabilir.

OĞLAK
Kariyerinizi, ait olduğunuz toplum içindeki duruşunuzu veya imajınızı ilgilendiren konularda parlak fikirleriniz devreye girebilir. Yaratıcılığınızı, gücünüzü ve çevrenizi kullanabilirsiniz ama bu esnada kendinize çok fazla güvenmenizin olumsuz sonuçları olabilir. Aşırılıklardan kaçınmakta fayda var. Hakkınızda yapılan gizli konuşmalar, araştırmalar veya gizli planlarınız gündemde.

Haberin Devamı

KOVA
Geleceğe dönük planlarınız size büyük heyecan verirken, bazı alanlarda bazı kişileri rahatsız ediyor olabilir. Bugünlerde tutulmanın etkisiyle atacağınız cesur adımlar hem ileriye dönük hem de mevcut işlerinizde feyz kazanmanıza yardım edebilir. Hayalperest düşüncelerden sakınmalı, ama geniş düşünmeli ve esnek olmalısınız. Eğitim, hukuk, yabancılarla ilişkiler, bilişimle ya da yayıncılıkla ilgili projeler gündemde.

BALIK
Karmaşık konular ve pratik olmak arasında sıkışıp kalabilirsiniz. Yakın ilişkilerinizde işler karışabilir, zorlaşabilir veya maddi zararlar oluşabilir. İleride problem yaşamak istemiyorsanız, hayalci bakış açısından kurtulmalı, temelsiz amaçları bir tarafa bırakmalısınız. Ödemeler ve alacak verecek işleri dikkat gerektiriyor. Adımlarınızı sonuçlarını hesap ederek atmanız gereken günler. Aşk hayatınız ve sevgi temalı ilişkilerinizde tonu ayarlamanız durumunda daha keyifli paylaşımlar yaşanabilir.

Yazarın Tüm Yazıları