Niobe burçlar

.

Haberin Devamı

KOÇ
Üç hafta içinde, uzun zamandır görmediğiniz akrabalarınızla görüşebilir, bağlantı kurabilir veya problemler yaşayabilirsiniz. Eski yöneticiler veya otorite konumundaki kişilerle bir araya gelebilirsiniz. İlerlemeyen veya geri çevrilen planlarınıza ikinci bir şans vermeniz söz konusu olabilir. Seyahat planları gündeme gelebilir. Ama çifte rezervasyon gibi aksiliklere karşı hazır olmalısınız.

BOĞA
Önümüzdeki üç hafta, ziyaretler ve yolculuklar esnasında aksiliklerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Yanlış randevular, sıkışık trafikte kalarak gecikme, rezervasyon problemi gibi karışıklıklar, sıkışıklıklar, ilk kez gidilecek yerlerde yaşanabilecek problemler söz konusu olabilir. Daha önce başlanan tezleri, yazıları veya kitapları bitirmek içinse güzel bir dönem olabilir.

Haberin Devamı

İKİZLER
Önümüzdeki üç haftalık süreçte iletişim sorunları artabilir, günlük işlerinizi hallederken olmadık karmaşayla karşılaşabilirsiniz. Gaflar, yanlış anlaşılmalar, gecikmeler gibi problemler doğabilir. Eski tanıdıklarla karşılaşabilir veya iletişim kurabilirsiniz. Miras, vergiler, alacak verecek başlıkları, sigorta gibi ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda yarım kalan işler tamamlanabilir.

YENGEÇ
Önümüzdeki üç hafta boyunca, eski partnerlerinizle, işbirliği içinde olduğunuz kişilerle, ortaklarınızla veya eski arkadaşlarınızla karşılaşabilir, iletişim kurabilir ya da görüşebilirsiniz. Eski ilişkilerinizi canlandırabilirsiniz. Her şeyin ne kadar iyi gittiğini ya da bazı konularda haklı çıktığınızı göstermek hoşunuza gidebilir.

ASLAN
Üç hafta boyunca Merkür gerilemesi sizi özellikle iş alanlarınızda veya üzerinde yoğunlaştığınız işlerde etkileyebilir. Bu alanda etkinliğinizi azaltan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Gecikmeler, ertelemeler, yanlış anlaşılmalar ve engellerle uğraşmanız gerekebilir. Ancak uzun zamandan beri yoğunlaştığınız işlerinizde ilerleme sağlayabilirsiniz. Eski tanıdıklarla görüşmeler artabilir.

BAŞAK
Önümüzdeki üç hafta boyunca tüm karmaşaya, yanlış anlaşılmalar veya yapılan yanlışlara rağmen iş hayatınız iyi gidebilir. Evinize, ailenize veya özel yaşamınıza odaklanabilirsiniz. Eski aşklar tekrar yüzünü gösterebilir. Öte yandan sosyal hayatınız karışıklıklara açık. Ancak yaratıcılık gerektiren işlerinizde bu süreçte dahi her şey yolunda gidecek ve ucu açık konular tamamlanacak.

Haberin Devamı

TERAZİ
Ev ve aile başlıklı konularda yanlış anlaşılmaların, karışıklıkların ön plana çıkacağı, uzun zamandır görmediğiniz aile üyelerini görebileceğiniz, evde tadilat tamirat işleriyle uğraşabileceğiniz üç haftalık süreçtesiniz. Kısa yolculuklar, ziyaretler veya sosyal yaşamda iletişim artabilir. Bu esnada yoğun bir programınız olması karışıklıkları, yanlışlıkları da aynı ölçüde artırabilir.

AKREP
Önümüzdeki üç hafta boyunca evinizi ilgilendiren başlıklardaki koşuşturmalarınız artıyor. Ev dekorasyonu ve tadilat türünde başlıklarla vakit geçirebilir, bu alanlarda yaşanan karışıklıklar, aksilikler, ayrıca ulaştırma esnasında gecikmeler, yanlış anlaşılmalarla uğraşabilirsiniz. Programınızı üç hafta için biraz boşaltabilirseniz, aksilik sayısı da aynı oranda azalabilir.

Haberin Devamı

YAY
Önümüzdeki üç hafta, eski fikirlerinizi ya da anlaşmalarınızı hayata geçirerek yeni kazanç yolları bulabilirsiniz. Eğer iş arıyorsanız, daha önce çalıştığınız veya başvurduğunuz yerlere gitmenin, eski müşterilerinizle bağlantı kurmanın faydasını görebilirsiniz. Ödemeler esnasında yanlışlıklar, gecikmeler, sistemlerde meydana gelen hatalara bağlı beklemeler söz konusu olabilir.

OĞLAK
Yalnız başınıza çalışmaya devam ediyorsunuz sevgili Oğlaklar. Önümüzdeki üç hafta, burcunuzda geri harekette olan Merkür, ulaştırma veya haberleşme esnasında yaşanacak aksiliklere, yanlış anlaşılmalara, elektronik cihazların bozulmasına, yanlış yere konulan veya unutulan eşyalara ve iletişim problemlerine dikkat çekiyor. Dolayısıyla her şeyi iki kere kontrol etmenizde fayda var.

Haberin Devamı

KOVA
Merkür gerilemesi, önümüzdeki üç hafta boyunca sizi diğer burçlar kadar olumsuz yönde etkilemeyebilir. Her ne kadar iletişim sorunlarına açık olsanız da, aslen her şeyi araştırma, bilgi sahibi olma, geçmişle ilgili şeyler öğrenme veya geçmişte yapılan ve düzeltilmesi gereken işleri düzeltme/tamamlama şansınız artabilir.

BALIK
Önümüzdeki üç hafta boyunca, eski arkadaşlar, tanıdıklar tekrar yüzünü gösterebilir veya bu kişilerle bir araya gelmenizi sağlayacak planlar yapabilirsiniz. Geçmiş günleri hatırlayabilir veya güvenilir arkadaşlarınızla yaptığınız çalışmaların sizi ne kadar mutlu ettiğine şahit olabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları