Merkür yarın geri harekete geçiyor

Kişisel görev ve sorumluluklarımızı yerine getirebilir, sevdiğimiz kişilerle vakit geçirebilir, istek ve ihtiyaçlarını karşılamaya çalışabiliriz.

Haberin Devamı

Gün içerisinde tecrübelerimizden faydalanabileceğimiz, yeni şeyler deneyebileceğimiz zamanlardayız.
Akşam saatleri ise daha gergin durumlar olabilir. Tartışmalı ortamlardan kaçınalım ve ufak tefek sakarlıklara ya da kaza riskine karşı tedbirli olmaya çalışalım.
Yarın geri harekete geçecek olan Merkür, bugünden itibaren iletişim sorunları, elektrik elektronik başlıklı cihazlarda sorunlar, yanlış anlaşılmalar, ödemeler, ulaştırma, bilgisayarlar veya parasal konularla ilgili yanlışlıkları şimdiden yaşamamıza neden olabilir.
Yolladığımız mailleri, telefon mesajlaşmalarını, yanlış numara, sistem problemleri türünde aksilikleri iki kere kontrol ederek ilerlememizde fayda var.


KOÇ
Alışverişler, seyahat planları, ziyaretler veya eski arkadaşlarla görüşmeler, karşılaşmalar ya da kurulacak iletişim gündemde. Sosyal bir gün sizi bekliyor.

Haberin Devamı

BOĞA
Fiziksel anlamda efor gerektiren bir gün. Zor işlerle ilgilenmeniz gerekiyorsa veya bu tür mücadeleler içine girecekseniz, araştırmalarınızı artırmalısınız.

İKİZLER
Evinizi geliştirecek, konforu veya estetiği artıran değişikliklerle vakit geçirebilirsiniz. Birlikte daha fazla zaman geçirmek istediğiniz kişilerle düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

YENGEÇ
Çevrenizde neler olup bittiğine dikkatli bakmalısınız. Ama sizin katkıda bulunmanıza gerek yoksa, katkıda bulunmadan önce daha fazla araştırma yapmalısınız. Yaratıcı plan ve projeler sizi memnun edebilir.

ASLAN
Katılacağınız aktivitelerde eski tanıdıklarla bir araya gelebilir, eski arkadaşlarınızla planlar yapabilirsiniz. Bu durum sizi motive edebilir.

BAŞAK
İşi ve eğlenceyi bir arada harmanlamak ya da birlikte yaşadığınız kişilerle iş ilişkilerinizi konuşmak sorunlara yol açabilir. Birtakım tartışmalar gün yüzüne çıkabilir.

TERAZİ
Fiziksel aktiviteler ve sevdiğiniz kişilerle, aile üyelerinizle ya da partnerinizle belli planlar yapabilirsiniz. Bu sayede ilişkileriniz güçlenebilir.

AKREP
Sevdiğiniz kişilerin istek ve ihtiyaçlarını ihmal etmeniz durumunda, duygusal problemler gün yüzüne çıkabilir. Fiziksel tepkiler vermekten ve aşırılıklardan kaçınmalısınız.

Haberin Devamı

YAY
İşteki durumunuzu veya kariyerinizi ilgilendiren değişikliklerden kaçınmalı ve gerçekleri ortaya çıkartmaya çalışmalısınız. Biraz dinlenmek ve kendine gelmek stresinizi azaltabilir.

OĞLAK
Dış görünüşünüzde veya imajınızda yapacağınız değişiklikler size iyi gelebilir. Kendinize güveninizi artırabilir ve ilerleme fırsatınızı çoğaltabilir.

KOVA
Özel bir kişiden alacağınız sürpriz bir hediye sizi çok sevindirebilir. Beklenmedik kaynaklardan gelen kazançlar ya da kârlı alışverişler söz konusu olabilir. Paranızı doğru işler için harcamaya bakmalısınız.

BALIK
Birlikte iş yaptığınız kişiler ya da bazı meslektaşlarınız için yapacağınız jestler boşa gitmeyecektir. Yardımlarınız, vereceğiniz hizmetler ve yapacağınız hoşluklar cesaretlendirici olabilir.

Yazarın Tüm Yazıları