Daha pratik olabiliriz

Bugün ve yarın bazı şeyler anlam kazanmaya başlıyor.

Haberin Devamı


Verimli çalışmalar yapabilir, üzerinde yoğunlaştığımız işlerde daha pratik olabiliriz. Öğle öncesi saatlerde, yazılı veya sözlü olarak kendimizi daha iyi ifade edebilir, iletişim kanallarını en iyi şekilde kullanabilir, fikir alışverişlerinde bulunabiliriz. Hızlı ve çekiciyiz.

KOÇ
Geleceğiniz konusunda kafanız karışıksa, geride kalıp bir kere daha düşünmelisiniz. Hazır değilseniz baskı altında hissetmeniz gerekmiyor. Kişisel değişikliklere odaklanın ve doğru kararlar almanızı sağlayacak bilgiler edinin.

BOĞA
Günlük ziyaretler veya arkadaş ya da akrabalarla yapılacak toplantılar, önemli kararlar almanızda etkin olabilir. Aşk hayatınız ve sevgi temalı ilişkileriniz size iyi gelebilir. Duygularınızı açıkça göstermelisiniz.

İKİZLER
Çok fazla gecikmeden farklılıkları belirgin hale getirmeniz gerekiyor. Hassas konuların altını çizebilir ve nerede durduğunuzu netleştirebilirsiniz. Grup aktivitelerine katılımcı olmanız karşı karşıya olduğunuz durumların çözümünde işinize yarayabilir.

Haberin Devamı

YENGEÇ
Günlük bir seyahat aydınlatıcı olabilir. Farklı konularla ilgilenebilir, yeni arkadaşlar edinebilir, yeni işbirlikleri içerisine girebilirsiniz. Yakınınızdaki bir kişiyle ilişkiniz kuvvetlenebilir. Sezgilerinize güvenin.

ASLAN
Maddi durumunuzu gözden geçirin. Bütçeniz ya da sahip olduğunuz şeyler hakkında çok fazla bilgi paylaşmamalısınız. Gizemli hava sizi diğerlerinin gözünde daha farklı bir konuma taşıyabilir. İmajınızı korumalısınız.

BAŞAK
Uzlaşmacı olmanız durumunda duygusal başlıklarda çözümler yüzünü gösterebilir. Hassas konuları dikkatle dinlemeli ve tartışmaya açık olmalısınız. Yaşam tarzınızda değişiklikler yapmak istiyorsanız geride kalmamalısınız.

TERAZİ
Araştırmalar zayıf ya da yanlış seçimler yapmanızı engelleyebilir. Dikkatle dinlemeli ve zamanı doğru kullanmalısınız. Ortaya çıkan durumlar amaçlarınızdan vazgeçmenizi sağlamak yerine hayatınızı istikrara kavuşturmanıza yardım edebilir.

AKREP
Kişisel konuları daha dikkatle ele almanız gerekiyor. İlişkilerinizi geliştirmenizi sağlayacak alternatif yollar arayabilir, bu sayede ekstra kazançlar elde edebilirsiniz. Romantik jestler aşk hayatınızı geliştirebilir.

Haberin Devamı

YAY
Eve yakın durun. Günlük seyahatler veya normalde birlikte takılmaktan hoşlanmadığınız kişilerle görüşmeler gün içinde problem veya tartışma yaşanmasına neden olabilir. Yaşam tarzınızda yapacağınız ufak değişiklikler hayata daha olumlu bakmanızı sağlayabilir.

OĞLAK
Amaçlarınıza odaklanın ve elde etmek için uğraşın. Maddi alanda yaratıcı olmanız masrafları azaltmanızı ve gezmeye ya da diğer eğlencelere bütçe ayırmanızı sağlayabilir. Özel kişilerle özel paylaşımlarınız ya da hediye veya jestler söz konusu olabilir.

KOVA
Aşırı harcamalardan kaçının. Kurallara uygun davranmanız size bedel ödetebilecek hatalardan kaçmanıza yardım edebilir. Makul ve mantıklı olmalı, tahmin edilmesi zor davranışlardan ya da ani tepkilerden kaçınmalısınız.

Haberin Devamı

BALIK
Sevdiğiniz kişilerle özel planlar yapabilir, diğerlerine yardım edebileceğiniz plan ve projelerde yer alabilirsiniz. Bu sayede özel yaşamınızda veya iş hayatınızda ilerleme şansınız da daha fazla görünüyor. Aşk hayatınız ön planda.

Yazarın Tüm Yazıları