Sevinç’te de üzüntü…

Okurumuz Sn. Kemalettin Şahin: “Osmangazi İlçesi Sevinç Sokak’ta (Kızılay Bursa Şubesi yanı) ayrım yapılmadığı için çok teşekkür ediyoruz!

Haberin Devamı

Sevinç’te de üzüntü…
Şöyle ki; öncesinde sokağımızın girişi kazıldı. Bir gün sonra çıkışı da unutulmadı! Daha sonrasında da kazıldığı gibi bırakılıp gidildi. Kim kazdı? Neden kazdı? Niçin kazdı? Bilsek ne değişir! Ancak, kazıda ve kazı sonrasındaki unutulmuşlukta ayrım yapılmadığı için Sevinç’te üzüntüye fırsat olmadı! Çok mutluyuz!” Mutluluğunuz daimi olsun Sn. Şahin!

HURDACILARA DAVET VAR!

Sevinç’te de üzüntü…
Okurumuz Sn. İhsan Sözübir: “Osmangazi İlçesi Reşat Oyal Parkı orta kapı girişi yanındaki (Tarihi Yaycılar Çınarı önü) korkuluk demirlerinin bazıları kalk gidelim furyasına dahil oldu! Bazıları da ne hikmetse bu furyadan uzak durdu! Oluşturulan ziyanın yaya güvenliğiyle mi alakası vardır? Yoksa görsellik anlamında mı uygun değildir? Bilemedim ama orada hurdacılara davet var gibi bir his oluştu içimde!”

Haberin Devamı

ÇOK MU ZOR?

Sevinç’te de üzüntü…
Okurumuz Sn. Sudenur Seçkin: “Nilüfer İlçesi Odunluk Mahallesi Mihraplı Caddesi (Sur Yapı AVM karşısı) üzerindeki belediye otobüs durağı önündeki yağmur su giderinin ızgaraları tıkalıdır. Yağan her yağmurda özellikle durakta bekleyen vatandaşlar araçların biriken suya hızlı girmesi sonucunda ücretsiz banyo yapmaktadırlar. Bu ve benzeri ızgaraları bakım programına alıp temizlemek çok mu zor?”

SOKAĞIMIZ İŞGAL ALTINDA!

Okurumuz Sn. M. Polat: “Yıldırım İlçesi Selçuk Bey Mahallesi Şevkli Sokak No. 38 önü her sabah araç işgaline maruz kalıyor. Yetkilileri çözüm üretmeye davet ediyoruz. Kolay gelsin”

HÜRRİYET BURSA YAZDI SORUNLAR ÇÖZÜLDÜ

Sevinç’te de üzüntü…
İNŞALLAH KURBAN BAYRAMINA YETİŞİR başlıklı yayımımız (Tarihi 1. Murat Hüdavendigar Cami önü) sonrası oluşturulan kazının en nihayetinde 47. gününde onarıldığına şahit oldum. Onarım pek sağlıklı olmasa da; bizi kırmayıp Kurban Bayramı’na yetişmesini sağlayan yetkililere teşekkür ediyorum!
SEVİNÇ SKAKA

Haberin Devamı

İNŞALLAH KURBAN BAYRAMINA YETİSŞİR.

Sevinç’te de üzüntü…
Sn. Şefik Fatsalı: “Standart olarak her yıl farklı aylarda kazı piyangosu (!) ile ödüllendirilen Tarihi 1. Murat Cami çevresinin piyangosu bu yıl da Ramazan ayı öncesine denk getirildi! İş makinesi kepçesinin operatörü, 11 Mayıs 2018 saat 13:00 de kepçesinin aparatını sokağın zeminine döşeli olan kilitli taşlara aşk ile vurdu ve vurdu! Yani Ramazan ayından dört gün önce. Kazı sonrası çıkartılan kilitli taşlar kazı yapılan alanın yanına atıldı. Kazının üzeri de gelişigüzel toprak ve taşlı kum ile örtüldü. Onarımı, tahminimce 14 gün kalan Ramazan Bayramı’na yetişmeyecek gibi! Kazının bereketi Kurban Bayramı’na da yetecek galiba. (!) Maşallah!”

 

Yazarın Tüm Yazıları