Eşim beni gece yarısı sokağa attı

İkinci evliliğimi ailemin istemediği biriyle yaptım. Evliliğim süresince psikolojik ve fiziksel şiddet gördüm. Son olarak da beni gece yarısı oğlumla birlikte sokağa attı. Ne yapacağımı bilemiyorum...

Haberin Devamı

Merhaba Güzin Abla, benim ilk evliliğimden bir oğlum var. 2 yıl önce yeniden evlendim. İkinci eşimle uzun yıllar flört ettik.

Eşim evlendiğimiz gün kendi aracını sattı. Otizmli çocuğum için babamla aldığımız araca güvendiğinden “ona bineriz” dedi.

Babam hem çocuğum otizmli olduğundan, hem de eşime ısınamadığı için bu evliliği onaylamadı ama ben dinlemedim. Sonuçta mecburen kabul etmek zorunda kaldı.

Babam, “Yakınımda durun” dedi ve oturduğu apartmandan bize bir daire aldı. Eşim de kabul etti. Babam evi alırken paranın 25 bin lirası eksik kaldı. Eşim de “Bileziklerini babana ver. Evi aldıktan sonra sana öder” dedi.

Eşimle babamın aldığı eve taşındık. Ancak babamın evi benim üzerime yapmaması sıkıntı oldu. Eşim daha sonra aracımı kardeşimin de kullanmasına taktı. Bir gün tartışırken sesimizi duyan babam evimize geldi.

Haberin Devamı

Eşim ona “Bu araba bizim. Sen oğluna veremezsin” diye bağırdı. Babam da ona aracını neden sattığını sordu.

Eşim benim aracıma güvendiğini söyledi, sonra evi terk etti. “Ya benimle gelirsin ya da boşanırım. Zaten beni arayan birçok kadın var” diye tehdit edince onunla gitmeyi kabul ettim.

Bu arada ben hem psikolojik hem de fiziksel şiddet gördüm.

Defalarca beni başka kadınlarla da aldattı.

Son olarak da çocuğumla beni gece saat 1’de “Babandan bilezikleri almadan gelme, bilezikler olmazsa bu evlilik de olmaz ya da arabayı benim annemin üzerine yap” diyerek evden kovdu.

Bir kadın çocuğuyla gece yarısı sokağa atılır mı?

Oğlum bu sorunlardan dolayı hipertansiyon hastası oldu.

Tüm bunlara rağmen hâlâ eşimi düşünüyorum. Lütfen bana akıl ver...

Rumuz: Onursuz

Yanıt

Sevgili kızım, ikinci evliliğini uzun süre flört ettikten sonra yaptığını söylemişsin. Bu adam evlenmeden önceki süreçte de maddiyata düşkün, bencil tavırlarını sana belli etmiş olmalı. Saygısız ve şiddet yanlısı olması da ayrı bir sorun.

Canım kızım, bu adamın nesini çekiyorsun? Seni defalarca aldatmasına, sana şiddet uygulamasına nasıl katlanıyorsun?

Üstelik otizmli çocuğu olan bir kadının böyle bir adamla evlenmesi akıl alır gibi değil.

Haberin Devamı

Düşünüyorum da başında baban gibi sana sahip çıkan ve seni koruyup kollayacak bir adam varken, insan kendisine uygun olmayan biriyle neden evlenir?

Şimdi bana bu adamı sevdiğini söyleme sakın.

Sana hakaretler yağdıran, seni aşağılamaktan çekinmeyen, seni açık açık aldatan, sana şiddet uygulayan, çocuğuna kötü davranan, ailene saygı göstermeyen birine sevgi duymanı benim aklım almaz çünkü.

Bunu kime anlatırsan anlat, benimle aynı tepkiyi gösterecektir.

Bence başına daha kötü
şeyler gelmeden, üstelik de
hazır seni evden atmışken, annene ve babana sığınıp, bir an önce onu mahkemeye ver ve boşan kızım.

Kendini düşünmüyorsan, o sevgiye ve özel ilgiye muhtaç yavrunu düşün.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları