Aşkın yaşı yok

Çiğdem Kayalı, yaklaşık beş aydır flört ettiği DJ sevgilisi Uğurcan Kaya ile sürpriz bir şekilde evlendi. 28 yıl aradan sonra tekrar nikâh masasına oturan Kayalı “Aşkın yaşı yok” dedi.

Haberin Devamı

Her daim bronz teni ve fit vücudu ile yıllara meydan okuyan Çiğdem Kayalı, gelin oldu.

Aşkın yaşı yok

İlk evliliğini Ercan Akın ile yapan ve bu evlilikten Sinan adında bir oğlu olan Kayalı ardından ünlü teknik direktör Mustafa Deniz ile aşk yaşamıştı. 14 yıl hayat arkadaşlığı yaptığı Denizli’den de Lal adında bir kızı olmuştu.

Aşkın yaşı yok

Genç sevgili tercihleri ve yaşadığı aşklarla gündemde olan Çiğdem Kayalı sonunda mutluluğu beş aydır flört ettiği Uğurcan Kaya’da buldu.

Aşkın yaşı yok

Haberin Devamı

Ceylan Çapa, teyzesini tebrik etti. 

Kayalı, Hotel Les Ottomans’daki Park Şamdan & The Bar’ın DJ’i Uğurcan Kaya ile Kağıthane’deki Sadabad Kültür ve Nikâh Sarayı’nda gerçekleşen sürpriz nikah ile evlendi. Çiğdem Kayalı’nın nikâh şahitliğini Cumhur Timuçin ve Ulvi Akıncı yaptı.

Aşkın yaşı yok

Şebnem Çapa da aileyi temsilen törende yer aldı.

Aşkın yaşı yok

AİLELERİMİZ DE ŞAŞIRDI

Telefonda konuştuğum ve tebrik ettiğim Çiğdem Kayalı, Uğurcan Kaya ile aralarındaki yaş farkının bir öneminin olmadığını söyledi. Kayalı, “Aniden karar verdik. Herkese sürpriz oldu. Ailelerimiz şaşırdı” diye konuştu.

Aşkın yaşı yok

Çiğdem Kayalı ile Uğurcan Kaya nikâhtan sonra Etiler-Akmerkez’deki İtalyan lokantası Papermoon’da, ertesi gün de Hotel Les Ottomans’daki Park Şamdan & The Bar’da dostlarıyla birlikte kutlama yaptı.

 

Haberin Devamı

EMİNE ERDOĞAN ŞAHİT OLDU

Aşkın yaşı yok

Türkiye İş Kadınları Derneği Başkanı Nilüfer Bulut’un kızı olan mücevher tasarımcısı Nida Bulut, Ankaralı işadamı Arda Bozkurt ile evlendi.

Aşkın yaşı yok

Four Seasons Hotel’de düzenlenen düğün töreninde Nida Bulut’un şahitliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan yaptı.

Aşkın yaşı yok

 

Yazarın Tüm Yazıları