Gökhan Kimsesizcan

Güle güle Memo

24 Haziran 2017
Geçen salı vefat eden, İstanbul’un sembol adreslerinden Etiler Şamdan’ın sahibi Mehmet Tuna son yolculuğuna uğurlandı. İş, sanat, spor, siyaset ve medya dünyasının ünlü isimleri, “Memo” diye hitap ettikleri Tuna’ya veda etmek için buluştu.

42 yıllık efsane gece kulübü Etiler Şamdan’ın patronu Mehmet Tuna, salı günü öğle saatlerinde evinde uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. 65 yaşında aramızdan ayrılan Tuna, önceki gün Teşvikiye Camii’nde yapılan cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.
Mehmet Tuna’nın İlkay Tuna ile yaptığı ilk evliliğinden olan kızı Melda Tuna, ikinci eşi Şehnaz Tuna, babasıyla aynı adı taşıyan oğlu Mehmet Tuna ve kızı Deniz Tuna, tabutu başında gözyaşlarına boğuldu.

DOSTLARI HELALLİK VERDİ

Üç kuşağın eğlendiği Etiler Şamdan’ın işletmecisi Mehmet Tuna’nın ölümü iş, sanat, spor ve siyaset dünyasını da yasa boğdu. Cenaze törenine Ali Koç, Adnan Polat, Serdar Bilgili, Cem Hakko, Fikret Orman, Cefi Kamhi, Mehmet Ağar, Ali Kibar ve Metin Fadıllıoğlu’nun da aralarında olduğu çok sayıda tanınmış isim katıldı. Ünlü işletmecinin çocukluk ve gençlik yıllarından beri arkadaş olduğu bu isimler, cenazede helallik verdi.

Yazının Devamını Oku

Boğaz’da siyah gece

23 Haziran 2017
İngiltere’nin efsane otomobil markası Rolls-Royce’un yeni modeli Black Badge, Türkiye’de de tanıtıldı. “Boğaz’da Siyah Gece” adlı tanıtım davetine katılan iş dünyasının patronları, aracı test etti.

Rolls-Royce Motor Cars’ın Türkiye distribütörü Aysal, dünya lansmanı kısa süre önce yapılan Rolls-Royce Black Badge’i Kuruçeşme’deki showroom’unda tanıttı. “Boğaz’da Siyah Gece” davetine ünlü isimler siyah kıyafetlerle katıldı.

ÜNLÜLER DE TEST ETTİ

Renkli dans gösterileri eşliğinde, üzerindeki örtünün açılmasıyla ortaya çıkan Rolls-Royce Black Badge, otomobil tutkunlarının hayranlığını kazandı. Aralarında Ali Ağaoğlu ve Wilma Elles’in de bulunduğu isimler, direksiyon başına geçerek objektiflere poz verdi.

 Yeni mezunlardan defile

15 ülkede 21 okulu bulunan moda okulu ESMOD ve Vakko’nun işbirliğiyle kurulan Vakko ESMOD Moda Akademisi’nin 3 yıllık Moda Tasarımı ve Yaratımı Diploma Programı’nı tamamlayan öğrenciler, mezuniyet koleksiyonlarını bir defileyle tanıttı.
Geçen ay sürpriz bir şekilde evlenen Vakko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko ile eşi Ronit Hakko’nun ev sahipliğinde Vakko Moda Merkezi Nakkaştepe’de düzenlenen defilede her biri ayrı bir hikayeye sahip olan tasarımlar beğeniye sunuldu.

 

Yazının Devamını Oku

42 yıllık Şamdan sondu

22 Haziran 2017
Geçtiğimiz aylarda 42 yıllık gece kulübü Şamdan’ı boşaltmak zorunda kalan Mehmet Tuna, önceki gün yaşamını yitirdi. Tuna’nın vefatıyla birlikte 1975’ten beri iş, sanat, spor, siyaset ve medya dünyasından ünlü isimlerin müdavimi olduğu Etiler Şamdan efsanesi de sona erdi.

İstanbul yeme, içme ve eğlence hayatının sembol gece kulübü Etiler Şamdan’ın işletmecisi Mehmet Tuna hayatını kaybetti. Ünlü işletmeci, önceki akşam Emirgan’daki evinde yaşamını yitirdi. Bir gün önce geçirdiği idrar yolu ameliyatının ardından taburcu edilip evinde istirahate çekilen Tuna, uykusunda vefat etti.
Kızı Melda Tuna, acı haberi aldığı gün “Babam kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu ve sürekli doktor kontrolündeydi. En son dün gece konuştuk kendisiyle, bugün de ne yazık ki kaybettik. Uykusunda kalp krizi geçirdiğini düşünüyoruz. Kardeşimle evdeydi, haberi kardeşimden aldık. Ölüm nedeni yapılacak otopsiden sonra belli olacak” dedi.

BUGÜN DEFNEDİLECEK
Üç kuşağın eğlendiği 42 yıllık gece kulübü Etiler Şamdan’ın işletmecisi Mehmet Tuna’nın ölümü iş, sanat, spor ve siyaset dünyasını yasa boğdu. Tuna, bugün öğle vakti Teşvikiye Camisi’nde kılınacak cenaze namazının ardından Edirnekapı’daki aile mezarlığına defnedilecek.


Yazının Devamını Oku

Minik Kalpler İçerde

21 Haziran 2017
“İçerde” dizisi pazartesi günü yayınlanan bölümüyle final yaptı. Dizi ekibi, final bölümünü Minik Kalpler Derneği yararına düzenlenen galada izledi.

Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli ve Çetin Tekindor’un başrolü paylaştığı “İçerde” ekrana veda etti. Dizi ekibi, önceki akşam final bölümünü Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen galada hayranlarıyla birlikte izledi.

Gecenin bilet satışlarından elde edilen gelir, Tekirdağ’da yapılacak MİKA-DER ve İÇERDE Spor Rehabilitasyon Merkezi’ne aktarıldı. Mikader Başkanı Nesrin Ercan’ın ev sahipliği yaptığı gecenin sunuculuğunu Ebru Akel üstlendi.


1500’e yakın kişinin katıldığı gala gecesinde dizinin oyuncularının bugüne kadar giydiği kıyafetler de sergilendi.

Toygar Işıklı’nın şarkılarıyla renk kattığı gecede dizinin oyuncuları “Bize gösterdiğiniz ilgi göğsümüzü kabarttı. Belki şimdi gidiyoruz ama sizi asla unutmayacağız” dedi.

 

Yazının Devamını Oku

Bu akşam yağmur var İstanbul’da

20 Haziran 2017
 Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur, konsere satış listelerinde üst sıralara yerleşen yeni albümleri “Kendi Kendine”den şarkılarla başladı.

Arabada yolculuk yaparken de dinlenilecek tarzda bir albüm hazırladıklarını söyleyen grup üyeleri, “Aşkın Kenarından”, “Emin misin?”, “Güzel Şeyler de Oluyor”, “Beyaz Sayfa”, “Senin Hatırına”, “Neden Bana Aşk Şarkısı Yazan Çıkmaz?”, “Hayret Makamı” ve “Türk’üz Türkü Çağırırız” adlı eserlerini seslendirdi.
Mazhar Alanson, Atlantis Yapım organizasyonuyla gerçekleşen konserde seyircilere “Yağmurlu havaya rağmen geldiğiniz için ayaklarınıza ve alkışlayan ellerinize sağlık” diyerek teşekkür etti.
MFÖ, konserin ikinci yarısında ise “Ele Güne Karşı”, “Sakın Gelme”, “Sarı Laleler”, “Mecburen”, “Asabiyim”, “Bu Sabah Yağmur Var İstanbul”da gibi klasikleriyle hayranlarını coşturdu.
2,5 saat sahnede kalan MFÖ, konseri “Bodrum Bodrum” şarkısıyla akışlar eşliğinde bitirdi.

Boğaz’da siyah gece

Artuğ Aysal, Rolls-Royce Black Badge’in tanıtımı için bu gece Boğaz’da “Siyah Gece” adlı bir davet verecek.

Kuruçeşme’deki lüks araba galerisi Royal Motors’un sahibi eski rallici Artuğ Aysal, İngiltere’nin ünlü lüks araba markası Rolls-Royce Motor Cars’ı 2013’te Türkiye’ye getirmişti. Aysal, dünya lansmanı birkaç ay önce yapılan Rolls-Royce Black Badge’i bu gece İstanbul’da tanıtacak. İngiltere’nin efsane markasını Türkiye’ye getirmekten gurur duyduklarını söyleyen Artuğ Aysal, Kuruçeşme’deki Royal Motors’da vereceği “Siyah Gece” adlı davete kızı Hilal Aysal ile ev sahipliği yapacak. Aysal, gece öncesi birçok kişinin sipariş için sıraya girdiğini söylüyor.

Yazının Devamını Oku

Kumsalda rekabet başlıyor

19 Haziran 2017
 Yeme, içme, eğlence sektörünün yerli ve yabancı markaları, Çeşme ve Bodrum rekabetinde öne geçmek için kesenin ağzını açtı. Bodrum’daki Nikki Beach, ilk kez “Nikki Beach White Party”ye ev sahipliği yapacak. Instagram fenomeni Gianluca Vacchi de Alaçatı’daki Surf Beach Club’da DJ kabinine girecek.

Bodrum’da WhIte Party

Miami, Saint Tropez, Marakeş, Koh Samui, Ibiza, Bali, Monte Carlo ve Dubai’de de hizmet veren yeme, içme ve eğlence markası Nikki Beach, Türkiye’deki ilk şubesini geçen yaz Bodrum’da açmıştı. Bodrum-Torba’da hizmet veren Nikki Beach, dünyaca ünlü “Nikki Beach White Party”ye ilk kez bu yaz ev sahipliği yapacak. 26 Haziran’da “Circus White Party” adıyla gerçekleşecek eğlencelere akrobasi şovları, havai fişekler ve gurme lezzetler eşlik edecek. Tüm misafirlerin beyaz giysilerle katılacağı partiyle Nikki Beach beyaza bürünecek.

İlk kez 2002 yılında St. Tropez’de süper model Naomi Campbell’in doğum günü için organize edilen White Party, son 15 yıldır dünyanın farklı noktalarında düzenleniyor ve ünlü isimleri ağırlıyor.

 

Cennet Koyu’nda barbekü

Yazının Devamını Oku

Çocuklarla etkinlik

19 Haziran 2017
Cartoon Network, ünlü isimleri çocuklarıyla birlikte Powerpuff Girls etkinliğinde bir araya getirdi. Kanyon’da gerçekleşen etkinlikte keyifli anlar yaşandı.

 Sanat ve cemiyet hayatının tanınmış isimleri, çocuklarıyla beraber çocuk kanalı Cartoon Network’ün Powerpuff Girls etkinliğinde buluştu. Konuklar Kanyon’da yer alan dev platformda, Powerpuff kızları ile tanışma fırsatı buldu. Bilim Atölyesi’nde mini deneyleri uzman eşliğinde gerçekleştirme heyecanını yaşayan çocuklar, Cartoon Network’ün özel olarak geliştirdiği Powerpuff Girls’le kodlama oyununu da deneyimledi. Ünlü anne ve babalar çocuklarıyla birlikte araba parkuru, resim atölyesi, Mojo Jojo’ya top atma köşesi ve Powerpuff Girls kostüm karakterlerinin şovlarıyla eğlendi. Sedef Avcı, Bade İşçil, Esra Ceyhan, Renan Bilek, Ceren Benderlioğlu, Cansen Kut ve Varol Yaşaroğlu gibi birçok ünlü isim etkinliğe katıldı. 

DJ IŞIL

Işıl ve Rüştü Reçber, önceki gün Mandarin Otel Sands Beach’teydi. Işıl Reçber, Sands Beach’in DJ’i Mustafa Aydoğdu’ya DJ kabinini ziyaret etmek istediğini söyledi. O sırada Aydoğdu’nun yönlendirmesiyle DJ’lik de yapan Reçber, eşi ile objektiflere poz verdi.
 

Aile saadeti

Mehmet Mutlu ailesiyle Bodrum’da tatil yapıyor. Oğluyla şakalaşarak denize giren Mutlu, bir yandan da eşine poz verdi. Ailenin keyifli anları objektife böyle yansıdı. 

 

Teknede voleybol

Yazının Devamını Oku

Ekranlardan modaya transfer oldu

15 Haziran 2017
İşadamı İzzet Özilhan’la evlendikten sonra oyunculuğu bırakan Yasemin Ergene Özilhan, moda tasarımcısı oldu. Özilhan, İpekyol markası için özel bir koleksiyon hazırladı.

 “Doktorlar” dizisiyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Yasemin Ergene Özilhan, İzzet Özilhan’la evlendikten sonra oyunculuğu bırakmıştı. İstanbul Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü’nü bitirdikten sonra Anadolu Holding bünyesindeki markalardan Carters’ta çalışmaya başlayan Yasemin Ergene Özilhan, şimdi de tasarımcılığa el attı. Özilhan, İpekyol için özel bir koleksiyon hazırladı. Yasemin Özilhan, adını taşıyan koleksiyonun sonbaharda İpekyol mağazalarında satışa sunulacağını söyledi.

Farklıyız ama eşitiz

İstanbul Gedik Üniversitesi’nin düzenlediği Vala Gedik Ödülleri bu yıl üçüncü kez sahiplerini buldu. Four Seasons Bosphorus İstanbul Otel’de yapılan törende, engelli bireylerin topluma katılımına ve yaşam kalitelerinin artırılmasına yönelik katkıda bulunan kişi ve kurumlar ödüllendirildi. İstanbul Gedik Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Hülya Gedik ev sahipliğinde “Farklıyız ama eşitiz, birlikte daha güçlüyüz” mottosu ile yapılan tören iş, sanat, spor ve siyaset dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu.
Törende 6 kategoride 15 ödül sahibini buldu.

Hülya Gedik, Sadettin Saran’a başarılı çalışmaları ile topluma rol model olduğu için “Vala Gedik Özel Ödülü”nü verdi.

Futboldan sonra ralli

Yazının Devamını Oku