Gökhan Kimsesizcan

Müzede iftar

14 Haziran 2017
Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç’un ramazanda geleneksel olarak verdiği iftar yemeği Hasköy’deki Rahmi M. Koç Müzesi’nde yapıldı.

 Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç ve ablası Semahat Arsel’in ev sahipliği yaptığı iftar yemeği; iş, sanat, spor ve siyaset dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu. Erdal-Belkıs Aksoy, Heves Ekinci, Fikret Orman, Nimet-Hüseyin Bayraktar’ın da katıldığı iftar yemeği, fasıl müziği eşliğinde yapıldı. Konuklar yemekten sonra Rahmi M. Koç Müzesi’ni de gezdi.



Maslak 1453’ü tanıttı

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Maslak 1453’te iftar yemeği düzenledi. İftar öncesi iş ortakları Emlak Konuk GYO ile Nişantaşı Üniversitesi yetkililerine rehberlik yapan Ağaoğlu, Maslak 1453 projesinin son durumu hakkında bilgilendirme yaptı.

 

Yazının Devamını Oku

Emine Erdoğan kadın patronlarla iftar yaptı

12 Haziran 2017
İş dünyasının kadın patronları, geleneksel iftar yemeğinde buluştu. Miniatürk’te gerçekleşen iftara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan da katıldı.

Türkiye’de iş dünyasında kadın varlığını güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Türkiye İş Kadınları Derneği (TİKAD), Miniatürk Beltur Tesisleri’nde iftar daveti verdi. TİKAD Başkanı Nilüfer Bulut’un ev sahipliği yaptığı iftar, aralarında Demet Sabancı Çetindoğan, Pelin Akın, Emine Kamışlı ve Zehra Neşe Kavak’ın da olduğu iş dünyasının kadın patronlarını buluşturdu.


Nilüfer Bulut - Şeyma Şahin

İftar öncesi konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, ramazanın dayanışma boyutuna vurgu yaparak, bu ayın elimizdekileri paylaşmaya vesile olan özel zamanlar olduğunu söyledi.


Sunay Akın’dan Osmanlı tarihi

İstanbul Oyuncak Müzesi’nin kurucusu olan şair-yazar Sunay Akın, Bizim Çocuklarımız Derneği’nin düzenlediği iftar davetinde iş ve sanat dünyasının ünlü isimleriyle bir araya geldi. Ebru Sanver’in ev sahipliğinde gerçekleşen sohbet etkinliğinde Akın, o etkileyici anlatımıyla Osmanlı tarihi hakkında bilgiler verdi. Bundan böyle daha sık kültürel etkinlikler gerçekleştireceklerini söyleyen Bizim Çocuklarımız Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sinem Nefesoğlu, Ebru Sanver ve Sunay Akın’a katkılarından dolayı plaket verdi.

Yazının Devamını Oku

Dostlar alışverişte

10 Haziran 2017
Mobil uygulama Zubizu, geçtiğimiz gün Kuruçeşme’deki Hotel Les Ottomans’da “Zubizu Yaz Alışverişi” etkinliği düzenledi.

Canan & İris Concept Events işbirliğiyle gerçekleşen etkinlikte 50’yi aşkın marka ve tasarımcı, yaz koleksiyonlarını ziyaretçilerle buluşturdu. İş ve sanat dünyasından ünlü isimler kendi markalarıyla tezgah açarken, arkadaşları da şapka, hasır çanta, mayo, bikini, takı ve aksesuvar alarak yaz alışverişi yaptı.

Kitap tanıtımı

Portekiz Fahri Konsolosu Aaron Nommaz’ın yeni kitabı “Yahudi Casus - Josef Nasi”nin tanıtımı, önceki akşam Elgiz Museum’da gerçekleşti. Çok sayıda ismin katılım gösterdiği davette Nommaz yeni kitabının hikayesini paylaştı.
Davete katılanlar arasında Demet Sabancı Çetindoğan, Gül Gölge Saygı, Nesrin Esirtgen, Leyla Alaton, Gönül-Aykut Eken, Burhan Karaçam, Faruk Süren ve Jeff Hakko da vardı.

Ünlülere makyaj eğitimi

Swissôtel Living, dünyaca ünlü marka Yves Saint Laurent’in makyaj workshop’una ev sahipliği yaptı. Ünlü isimler, makyaj artisti Cem Bozkurterdem’den makyaj eğitimi aldı. Eğitime katılanlar arasında Gamze Saraçoğlu, Meltem Kazaz, Mehtap Elaidi, Gül Ağış, Begüm Özer ve Melis Özer de vardı.

Yazının Devamını Oku

Kontes 2. kez Anne oldu

9 Haziran 2017
Ünlü kalem markası Faber Castell’in sahibi Kont Charles Alexander von Faber Castell ile evlenerek ‘kontes’ unvanı alan Melisa Eliyeşil, ikinci kez anne oldu.

 2012 yılında Faber Castell ailesine ait, Almanya-Stein’daki 172 yıllık Neu Scholss’da Kont Charles Alexander von Faber Castell ile evlenen Melisa Eliyeşil,
14 Nisan 2016’da oğlu Leonhard Alexander’ı dünyaya getirmişti.
2 ay önce oğullarının birinci yaşını kutlayan çift, önceki gün ikinci kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşadı. Münih’te doğum yapan Melisa Eliyeşil, Carla Victoria adını koyduğu kızıyla fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaştı.

Sahibinden mobilyalı daire

Elif Dürüst’ün ortağı olduğu Altıncı Cadde, emlak sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Space Gayrimenkul ile “Open House” adlı ortak bir projeye imza attı. Tarz sahibi evler yaratan Altıncı Cadde, bu işbirliği kapsamında Arnavutköy’deki Orhan Bey Apartmanı’nda bulunan ve satılığa çıkarılan bir dairenin dekorasyonunu yaptı.

Yazının Devamını Oku

Türk markası için modellik yaptılar

8 Haziran 2017
Türk doğal taşlarını dünyaya tanıtan moda tasarımcısı kardeşler Ezra ve Tuba Çetin, “Turkish Stones” adlı 2018 ilkbahar-yaz koleksiyonlarını Monte-Carlo Moda Haftası’nda beğeniye sundu. Dünyaca ünlü modeller Naomi Campbell ve Victoria Silvstedt de ezratuba için modellik yaptı.


Victoria Silvstedt

Monaco Prensliği’nin himayesinde bu yıl 5’incisi düzenlenen Monte Carlo Moda Haftası, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşti. Giyilebilir teknolojik tasarımlarıyla adlarından söz ettiren moda tasarımcıları Ezra ve Tuba Çetin kardeşler de ‘ezratuba’ markasıyla Monte Carlo’da Türkiye’yi temsil etti.


İMİB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kahyaoğlu, Ezra-Tuba Çetin kardeşleri yalnız bırakmadı.

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği’nin (İMİB) desteğiyle, Türk doğal taşlarının tanıtımını da üstlenen kardeşlerin “Turkish Stones” isimli 2018 İlkbahar-Yaz koleksiyonu, beğeni topladı.

Moda haftası kapsamında Musée Océanographique’de (Oşinografi Müzesi’nde) düzenlenen ödül töreninde ödül alan Naomi Campbell, Türkiye’yi çok sevdiğini ve Monte Carlo Moda Haftası’na bir Türk markasının katılmasının çok güzel bir gelişme olduğunu söyledi.

Model ve oyuncu Victoria Silvstedt de İMİB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kahyaoğlu’nun ev sahipliğinde Cafe de Paris’deki Bellevue Terrasse’da gerçekleşen kutlamaya katıldı. Ünlü yıldız, defilede görüp beğendiği ezratuba koleksiyonundan bir elbise giyerek markanın gönüllü modelliğini yaptı.

Yazının Devamını Oku

Zamansız şıklık

7 Haziran 2017
Dünyaca ünlü saat markası Longines, Symphonette adlı yeni koleksiyonunu İstanbul’da tanıttı. Ortaköy’deki Feriye Palace’ta yapılan tanıtım ünlü isimleri bir araya getirdi.

Bu yıl 185’inci yılını kutlayan dünyaca ünlü saat markası Longines, Basel World 2017’de de sergilediği Symphonette adlı yeni koleksiyonunu İstanbul’da tanıttı. Longines Türkiye Müdürü Özlem Kıroğlu Geylan’ın ev sahipliğinde Ortaköy’deki Feriye Palace’ta piknik konseptiyle yapılan tanıtım iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu. Siren Ertan, Ahu Yağtu, Feryal Gülman, Gülbin Simitçioğlu ve Füsun Kuran’ın da aralarında olduğu isimler, çimlerin üzerinde piknik yapıp koleksiyonu yakından inceledi. 


Pınar Tezcan-Ahu Yağtu-Özlem Kıroğlu Geylan-Şebnem Balkan


Siren Ertan


Yazının Devamını Oku

Efsaneler Şampiyonlar Ligi’nde buluştu

6 Haziran 2017
UEFA Şampiyonlar Ligi finali, hafta sonu Real Madrid ve Juventus arasında, Galler’in başkenti Cardiff’teki Millennium Stadı’nda oynandı. UEFA Şampiyonlar Ligi sponsoru Pepsi, Black Eyed Peas’in müzik ziyafetiyle renklenen açılış töreninde futbol dünyasının efsane isimlerini de buluşturdu.

Hafta sonu PepsiCo’nun davetlisi olarak UEFA Şampiyonlar Ligi final maçını izlemek üzere Galler’in başkenti Cardiff’e gittim. Londra Heathrow Havalimanı’ndan minibüsle 3 saatte ulaştığımız 341 bin nüfuslu Cardiff, İtalyan ekibi Juventus ve İspanyol takımı Real Madrid’in taraftarları ile dünyanın her yerinden gelen 200 bine yakın futbolseveri ağırladı.
PepsiCo’nun sponsorları arasında olduğu UEFA Şampiyonlar Ligi, yılın bu önemli etkinliğinde müzik, eğlence ve sporu bir araya getirdi. 220 ülkede canlı yayınlanan final maçının oynandığı Millennium Stadı’nda düzenlenen açılış töreninde Black Eyed Peas konser verdi.
Açılışta ayrıca bir sohbet etkinliği düzenlendi.
İngiliz futbolunun efsanelerinden Gary Lineker’ın moderatörlük yaptığı etkinlikte Robert Pires, Luis Garcia ve Marcel Desailly, Şampiyonlar Ligi anılarını anlattı.


Yazının Devamını Oku

Sezon açıldı

5 Haziran 2017
Türkiye’nin turizm merkezlerinden Bodrum’da sezon açıldı. Yaklaşan bayram tatili öncesi beldede hizmete giren İstanbul’un tanınmış mekanları hazırlıklarını tamamladı.

 Kaptan Fedon

Yaz aylarını Bodrum’daki yazlığında geçiren Fedon, önceki gün kendi kullandığı botu ile Türkbükü sahilini gezdi.


 

Yaz menüsü

Biber Restoran, işletmeci Cemal Yarar’ın ev sahipliğinde misafirlerini ağırlayacak. Türkbükü’ndeki mekan, yaz menüsü için birbirinden farklı lezzetler hazırladı.


Yazının Devamını Oku