Bu akşam yağmur var İstanbul’da

 Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur, konsere satış listelerinde üst sıralara yerleşen yeni albümleri “Kendi Kendine”den şarkılarla başladı.

Haberin Devamı

Arabada yolculuk yaparken de dinlenilecek tarzda bir albüm hazırladıklarını söyleyen grup üyeleri, “Aşkın Kenarından”, “Emin misin?”, “Güzel Şeyler de Oluyor”, “Beyaz Sayfa”, “Senin Hatırına”, “Neden Bana Aşk Şarkısı Yazan Çıkmaz?”, “Hayret Makamı” ve “Türk’üz Türkü Çağırırız” adlı eserlerini seslendirdi.
Mazhar Alanson, Atlantis Yapım organizasyonuyla gerçekleşen konserde seyircilere “Yağmurlu havaya rağmen geldiğiniz için ayaklarınıza ve alkışlayan ellerinize sağlık” diyerek teşekkür etti.
MFÖ, konserin ikinci yarısında ise “Ele Güne Karşı”, “Sakın Gelme”, “Sarı Laleler”, “Mecburen”, “Asabiyim”, “Bu Sabah Yağmur Var İstanbul”da gibi klasikleriyle hayranlarını coşturdu.
2,5 saat sahnede kalan MFÖ, konseri “Bodrum Bodrum” şarkısıyla akışlar eşliğinde bitirdi.

Haberin Devamı

Bu akşam yağmur var İstanbul’da

Boğaz’da siyah gece

Artuğ Aysal, Rolls-Royce Black Badge’in tanıtımı için bu gece Boğaz’da “Siyah Gece” adlı bir davet verecek.

Kuruçeşme’deki lüks araba galerisi Royal Motors’un sahibi eski rallici Artuğ Aysal, İngiltere’nin ünlü lüks araba markası Rolls-Royce Motor Cars’ı 2013’te Türkiye’ye getirmişti. Aysal, dünya lansmanı birkaç ay önce yapılan Rolls-Royce Black Badge’i bu gece İstanbul’da tanıtacak. İngiltere’nin efsane markasını Türkiye’ye getirmekten gurur duyduklarını söyleyen Artuğ Aysal, Kuruçeşme’deki Royal Motors’da vereceği “Siyah Gece” adlı davete kızı Hilal Aysal ile ev sahipliği yapacak. Aysal, gece öncesi birçok kişinin sipariş için sıraya girdiğini söylüyor.

Bu akşam yağmur var İstanbul’da

“Zaaf”ımız var

Reklam filmleriyle merak uyandıran Pemra Uğural’ın ilk romanı “Zaaf”, önceki akşam Sofa Hotel’in 701 numaralı süitinde tanıtıldı. İş, sanat ve medya dünyasından ünlü isimlerin katıldığı davette kitaptan sahneler de canlandırıldı. Bir kadının aşkla olan imtihanı ve sonunda kendini bulma serüvenini anlatan “Zaaf”ın tanıtımında konuklar, kendi zaaflarını da kağıtlara yazarak eğlenceli dakikalar geçirdi.

Haberin Devamı

Bu akşam yağmur var İstanbul’da

İlk sergi

Oyuncu Gülseven Yılmaz’ın “Yaratmak” isimli ilk resim sergisi, Teşvikiye’deki Abacı Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluştu. Sergi açılışı, iş ve sanat dünyasının ünlü isimlerini bir araya getirdi. Yılmaz, eserlerinde yaşamındaki detaylardan ilham aldığını söyledi. 21 resmin yer aldığı “Yaratmak”, 1 Temmuz’a dek görülebilecek.

Ebru sanatı tasarımla buluştu

Sadece Tasarım’ın kurucusu Ayşegül Hotiç ve Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı kurucusu Ebru Uygun yeteneklerini birleştirdi. Uygun’un ebru sanatıyla hazırladığı desenler, çantalarda kullanıldı. Edwards Kalamış Marina’da satışa sunulan koleksiyon, Füsun Kuran’ın ev sahipliği yaptığı davetle tanıtıldı.

Haberin Devamı

Nefes almayı unuttuk

Elif Dağdeviren’in moderatörlüğünde Antalya’daki Akra Hotel’de düzenlenen “Akra Talks” etkinliğinin bu haftaki konuğu Ayşe Tolga oldu. Oyunculuğun yanı sıra Londra’da eğitim alıp klinik aromaterapi alanında uzmanlaşan Tolga, binlerce yıldır bitkilerden nasıl faydalanıldığını anlattı. Oyuncu, “Vücudun temel ihtiyaçlarını unuttuk; nefes almak, su içmaek, aç kalmamak ve uyku uyumak. Nefes dediğimiz, bizi hayata bağlayan en önemli şey” dedi.

Bu akşam yağmur var İstanbul’da
 

 

Yazarın Tüm Yazıları