Güle güle Memo

Geçen salı vefat eden, İstanbul’un sembol adreslerinden Etiler Şamdan’ın sahibi Mehmet Tuna son yolculuğuna uğurlandı. İş, sanat, spor, siyaset ve medya dünyasının ünlü isimleri, “Memo” diye hitap ettikleri Tuna’ya veda etmek için buluştu.

Haberin Devamı

42 yıllık efsane gece kulübü Etiler Şamdan’ın patronu Mehmet Tuna, salı günü öğle saatlerinde evinde uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. 65 yaşında aramızdan ayrılan Tuna, önceki gün Teşvikiye Camii’nde yapılan cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.
Mehmet Tuna’nın İlkay Tuna ile yaptığı ilk evliliğinden olan kızı Melda Tuna, ikinci eşi Şehnaz Tuna, babasıyla aynı adı taşıyan oğlu Mehmet Tuna ve kızı Deniz Tuna, tabutu başında gözyaşlarına boğuldu.

DOSTLARI HELALLİK VERDİ

Üç kuşağın eğlendiği Etiler Şamdan’ın işletmecisi Mehmet Tuna’nın ölümü iş, sanat, spor ve siyaset dünyasını da yasa boğdu. Cenaze törenine Ali Koç, Adnan Polat, Serdar Bilgili, Cem Hakko, Fikret Orman, Cefi Kamhi, Mehmet Ağar, Ali Kibar ve Metin Fadıllıoğlu’nun da aralarında olduğu çok sayıda tanınmış isim katıldı. Ünlü işletmecinin çocukluk ve gençlik yıllarından beri arkadaş olduğu bu isimler, cenazede helallik verdi.

SEZEN’İN ÇİÇEĞİ

2 ay önce, Şamdan’ı boşaltmak durumunda kaldığı dönemde kalp rahatsızlığı yaşayan Mehmet Tuna’yı hastanede ziyaret edip “Gel benim evimi Şamdan yap” diyen Sezen Aksu, cenaze törenine çiçek gönderdi. O çiçek, Tuna’nın tabutunun üzerine konuldu.

Haberin Devamı

Güle güle Memo

Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamalarına ev sahipliği yapan Mehmet Tuna’nın tabutunun üzerine tuttuğu takımın bayrağı örtüldü.


Sesli kitap

Deniz tutkusuyla bilinen işadamı Emir Kunt, “Dalgalı Sohbetler-Beyaz Türk Yatçıları”nın ardından “Yatçılığın Yazılı Olmayan Kuralları” adlı bir kitap daha yazdı. Kunt’un Türk teknecilerinin yaşamlarını mizahi bir dille anlattığı eser, “Seslenen Kitap” uygulamasıyla hazırlandı. Uygulamayı bilgisayar ya da cep telefonunuza indirerek “Yatçılığın Yazılı Olmayan Kuralları” kitabını tiyatro ve ses sanatçısı Serhat Yiğit’in sesinden dinleyebilirsiniz.

 

İftarda ebru sanatı

Maddi anlamda fırsat eşitsizliği yaşayan başarılı üniversite öğrencilerine destek olmak amacıyla kurulan Başarım Sensin Derneği, A’jia Hotel’de iftar daveti verdi. Eğitim fonuna katkı sağlamak amacıyla düzenlenen davette Elçin Oflaz sağlıklı beslenmeyle ilgili bilgiler verdi.

Haberin Devamı


3 GÜN 3 GECE eğlence

Türkbükü’nde şube açan Hardal Restaurant, bayram boyunca gerçekleşecek DJ performansları ile iyi müzik, iyi yemek ve eğlencenin adresi olacak. DJ İlker Sargın’ın setin başında olacağı Hardal Türkbükü’nde bayram eğlencesi DJ Emre Şenol ile başlayıp Mehmet Teoman ve DJ Ali Arsan’ın performansları ile devam edecek.


Boğaz’da yaz başlıyor

Erol ve Varol Kaynar kardeşlerin sahibi olduğu, İstanbul’un popüler yazlık eğlence adreslerinden Sortie, sezonu açtı. Farklı lezzetlerin sunulduğu mekânları barındıran Sortie, 2017 yaz sezonunu önceki gün gazetecilere de tanıttı. Kalamata’nın mutfağından lezzetli yemeklerin tadıldığı gece, DJ performansı eşliğinde geç saatlere kadar sürdü.

Haberin Devamı

Bayramda 7 konser

Fatih Ürek, Ramazan Bayramı’nı sahnelerde geçirecek. Bugün Çeşme Cece’de sahneye çıkacak olan şarkıcı, yarın Bodrum LaPlaj’da, 25 Haziran’da Bodrum Rixos Otel’de ve 26 Haziran’da da Kıbrıs Malpas Otel’de konser verecek. Ürek ayrıca 28 Haziran’da Bodrum Sahne’de, 30 Haziran’da Bodrum Pasha’da, 1 Temmuz’da da Çeşme Cece’de sevenleriyle buluşacak.

 

 

Yazarın Tüm Yazıları