Gökyüzü hareketlendi

Haftaya verimli başlıyoruz. Ama Yengeç burcundaki yeniayla rahatlıkla yoldan çıkabiliriz. Beklentilerimizi normal tutar, paradan ilişkilere her alanda abartıdan uzak kalabilirsek sorun yaşamayız.

Haberin Devamı

Sakin ve ılıman geçen haftaların ardından gökyüzünde yeniden ciddi hareketlenmeler başladı. Bir yandan yeniay diğer yandan Satürn’ün etkileşimleri derken oldukça hızlı gelişmelerin yaşanacağı bir haftaya giriyoruz.
Pazartesi, hayatımızı düzene sokmak, yarım kalan işlerimizi toparlamak için gerekli motivasyonu rahatlıkla kendimizde bulabileceğiz. Zamanımızı verimli şekilde kullanabileceğiz. Karmaşık ve zor gibi görünen görevlerin üstesinden rahatlıkla gelebileceğiz. İnşaat, bakım, onarım, tadilat gibi işleri bugün yapabiliriz. Uzun vadeli işlere ve spora başlamak için de güzel gün.
Salı, Venüs ile Jüpiter arasında harika bir etkileşim var. Bu da oldukça eğlenceli ve keyifli zamanlara işaret ediyor. Sevdiklerimize hediyeler almak, sürprizler yapmak için uygun bir gün. Hoşlandığımız kişiye açılmak, dargınlık yaşadıklarımızla barışmak, estetik ve güzellik uygulamaları ya da kuaföre gitmek için ideal. Aman dikkat, bugün canımız şekerli gıdaları her zamankinden fazla çekebilir!
Çarşamba, Yengeç burcunda bir yeniay meydana gelecek. Güvenlik ihtiyacımız artarken diğer yandan eve, aileye yönelik uğraşlar ortaya çıkabilir. Jüpiter’in bu yeniayla sert etkileşimi; aşırı yemek içmek, aşırı alışveriş yapmak gibi durumlara neden olabilir. Hafta başına kadar egomuzu şişirecek durumlarla karşılaşabiliriz, gereksiz kibir ve ukalalıktan kaçınmaya özen gösterelim. Her türlü konuyu abartmaya eğilimli olabilir, rahatlıkla yoldan çıkabiliriz. Tembellik etme,
her işin kolayına kaçma eğilimimiz artabilir. Ya da üzerimize gerçeklerden tamamen uzaklaşacak derecede iyimserlik çökebilir. Her alanda beklentilerimiz aşırı yükselebilir, normal seviyede tutmaya özen gösterelim.
Perşembe günü Merkür ve Satürn arasında güzel bir etkileşim olacak. Dikkatli ve detaylı bir şekilde düşünmek, doğru kararlar vermek, sözleşmeler imzalamak, toplantılar düzenlemek, fikir ve projeler satmak için ideal bir gün. Bugün işler düzgün ve hatasız çıkar. Taşınmak, ev almak satmak, kiralamak için de uygun günler. Uzun vadeli planlar, birilerine akıl hocalığı yapmak ya da birilerinden akıl almak için de müsait zamanlar.
Cuma günü Mars’la Plüton arasında zor bir görünüm meydana gelecek. Unutmayalım, öfkeyle kalkan zararla oturur. Her türlü ilişkiyi yönetirken ekstra dikkatli davranmakta fayda var. Hayatımızı riske atacak herhangi bir aktiviteye girmemeye özen göstermeliyiz. Kontrol dışı durumlar meydana gelebilir, bela kokan her şeyden uzak durmalıyız. Acımasızlıktan ve aşırı kıskançlıklardan kaçınalım. Durduk yere düşman edinmeye
hiç gerek yok.
Cumartesi günü Merkür’le Neptün arasında sert bir görünüm olacak. Hatalı iletişimlere, yanlış anlaşılmalara oldukça açık bir gün. Kimle ne konuştuğumuza, Whatsapp’tan kime ne yazdığımıza dikkat! Bir yerlere kargo gönderirken her şeyi doğru yazıp yazmadığımıza iki kere bakalım. Önümüzü görmekte zorlanabiliriz, düşüncelerimiz karmaşıklaşabilir. Birtakım kararlar almak için pek uygun bir gün sayılmaz. Objektif olmak zorlaşabilir. Küçük beyaz yalanlarımız büyük sorunlara yol açabilir.
3 Temmuz Pazar, günün ilk yarısı Ay, Aslan burcunda seyahat edecek. Güne motivasyonu yüksek, eğlenceli, hareketli başlıyoruz. Daha yaratıcı işlerle ilgilenmek isteyebiliriz. Öğleden sonra Ay Başak burcuna geçince, kuvvetle muhtemel pazartesi gününün sıkıcı hazırlığı içine girebiliriz. Öğleden sonramız ortalığı derleyip toparlama, evrak düzenleme ve hesaplamalarla geçebilir.

Haberin Devamı

Koç
Aileye destek olma zamanı
Bu hafta 7 derece Yengeç burcunda Jüpiter’in sert etkileşimi olacak bir yeni ay meydana gelecek. Odak noktanız eviniz, yuvanız, aileniz, gayrimenkulle ilgili konular. Bunlarla ilgili yeni gelişmeler yaşayabilir, yeni adımlar atabilirsiniz. Yalnız abartılı ve taraflı davranmamaya özen gösterin. Duygusal kararlarınız sürekli değişkenlik gösterebilir. Ailenize destekte ve yardımda bulunmanız gerekebilir.

Haberin Devamı

Boğa
Abartılı ve fanatik davranmayın
Yeni fikirler, yeni projeler aklınıza gelebilir. Bir yerlere seyahatler de gündeme gelebilir. Bu yeni ay zamanı içsel anlamda biraz huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Fikirlerinizi ifade ederken fanatik ve abartılı davranmamaya özen gösterin, sakin kalın. Psikolojik ya da ruhsal açıdan size iyi gelecek eğitimlere, seminerlere katılabilirsiniz.

İkizler
Fazla harcama yapmayın
Odak noktanızda parasal konular, kazançlar, maddi olanaklar var. Belki bu yeni ay ile yeni maddi kazanç yolları yaratmaya çalışacaksınız kendinize. Dostluk ve arkadaşlık ilişkilerinde abartılı ve coşkulu davranmamaya, ön yargılı olmamaya, parasal konularda da gereğinden fazla harcamalar yapmamaya özen gösterin.

Haberin Devamı

Yengeç
Fırsatları çarçur etmeyin
Yeni ay hayatınıza dair yapmayı planladığınız her türlü değişiklik ve yeniliği destekliyor. Amma velakin Jüpiter’in sert etkileşimi yüzünden iş ve kariyerinizle ilgili konularda karşınıza çıkabilecek fırsatları çarçur etmemeye özen gösterin. Özellikle iş konularında ısrarcı ve önyargılı davranmaktan kaçının.

Aslan
Yalnızlık ihtiyacı artabilir
Yeni ayla biraz içinize dönebilir, kafanızı dinlemek isteyebilirsiniz. Yalnızlık ihtiyacınız artabilir. Ancak Jüpiter’in sert etkileşimiyle yurt dışı, eğitim ve hukukla ilgili konularda daha sakin ve temkinli davranmakta fayda var. Bu alanlardaki kararlarınız değişen duygu durumunuza göre sürekli değişebilir.

Haberin Devamı

Başak
Dostlarla sıcak zamanlar
Daha sosyal, eğlenceli, hareketli zamanlar sizleri bekliyor. Yeni dostlar edinebilir, arkadaşlarınızla birlikte daha samimi, sıcak zamanlar geçirebilirsiniz. Finansal konular, krediler, borçlar konusunda abartılı davranmaktan kaçının. Ayağınızı yorganınıza göre uzatma zamanı.

Terazi
İşbirliği fırsatları çıkabilir
İş ve kariyerinizde yeni adımlar, yeni başlangıçlar, yeni projeler gündeme gelebilir. Ortak işler ve işbirlikleri fırsatları çıkabilir karşınıza. Bu fırsatları dikkatli değerlendirmeye bakın. Hem kariyer alanındaki işbirliklerinde hem de ilişkilerde gereğinden fazla coşkulu ve taraflı çıkışlarda bulunmayın.

Akrep
Yeni başlangıçlar sizi bekliyor
Odak noktanız; seyahat, eğitim, yurt dışıyla ilgili konular, farklı felsefeler olacak. Bu konularda yeni adımlar, yenilikler, yeni başlangıçlar söz konusu. İş konusunda sınırlarınızı çok fazla zorlamayın, abartılı bir iş performansı gösterebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kimselere karşı zorlayıcı davranmayın.

Haberin Devamı

Yay
Aşka dair gelişmeler kapıda
Yeni ayla krediler, primler, burslar, nafaka ve yatırımlarla ilgili konularda yeni adımlar ve yeni fikirler söz konusu olabilir. Kredi araştırmaları içine girebilirsiniz. Yalnız sağlık için biraz para harcamanız gerekebilir. Aşka dair güzel gelişmeler kapınızda. Yatırımlarla ilgili fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Oğlak
Sakin kalmak hayrınıza
İlişkiler, anlaşmalar, sözleşmelerle ilgili konularda yeniliklere, yeni gelişmelere hazır olun. Ev, aile, gayrimenkul alanlarında sakin kalmak, abartılı davranışlar ve çıkışlardan uzak durmak hayrınıza. Eviniz veya aileniz için bu aralar fazladan para harcamanız gerekebilir.

Kova
Bu dönem seyahatler göndemde
Sağlığınız ve iş arkadaşlarınızla olan ilişkiler odağımızda. Sağlıklı yaşamak adına yeni adımlar atabilir, beslenme düzeninizi değiştirebilir, size fayda sağlayacak tedavilere başlayabilirsiniz. Bu dönem seyahatler gündeme gelebilir. Bu konuda araştırmalar, okumalar yapabilirsiniz. Kardeşlerinize, komşularınıza, yakın çevrenize karşı sakin kalın.

Balık
Yeni flörtlere yer açın
Özel hayat, aşk, hobiler, keyif veren konular ve çocuklar ön planda. Bekarsanız hayatınızda yeni aşklara, flörtlere er açın. Çocuk sahibi olmak isteyenler için de oldukça destekleyici bir yeni ay. Yalnız maddi konularda müsrifçe harcamalar yapabilir, paranın değerini bilemeyebilirsiniz. Bu harcamalar keyfi, hobiler, çocuklar veya yatırım yapmak için olabilir.

Yazarın Tüm Yazıları