Ayşegül Domaniç Yelçe
Ayşegül Domaniç Yelçe
Ayşegül Domaniç YelçeYazarın Tüm Yazıları

“Sesler, Yüzler, İzler”

Merhabalar sevgili okurlar.

Haberin Devamı

Çoğunuzun bildiği gibi yakın zamana kadar iki büklüm olmuş bir vücutla sürdürüyordum yaşamımı. 2015 yazının sonlarına doğru, tamamen bir tesadüf sonucunda yeniden dik bir vücuda kavuşabileceğimi öğrendim.

 

Türkiye Kas Hastalıkları Derneği’nin bir toplantısında tanıştığım Prof. Dr. Hülya Kayserili idi hayatımda yeni bir pencere açan kişi. Beni görevli olduğu Koç Üniversitesi Hastanesi’nin nörolog ve ortopedistleri ile tanıştırdı. Neticede, yaşamımı olumlu yönde etkileyen büyük bir operasyon geçirdim. Sırtıma üç adet platin destek konularak vücudumun dik durması sağlandı. Artık daha rahat nefes alıyorum ve iç organlarım daha iyi çalışıyor.

 

Ameliyatımın ardından eve geri döndüğümde yaşadıklarımı yazmaya karar verdim. Kararımı 2016 yılı başında uygulamaya koydum. Rehber Köpekler Derneği Kurucusu, Sevgili Dostum Avukat Nur Deniz Tuncer bana yazma yolculuğumda eşlik edecek bir isim önerdi. O dönemde Boğaziçi Üniversitesi Türk Edebiyatı Bölümü son sınıf öğrencisi olan Cansu Altunsu işte böyle girdi hayatıma.

 

Haberin Devamı

“Sesler, Yüzler, İzler” isimli kitabımın temelini Cansu ile birlikte attık ve O Boğaziçi Üniversitesi’nden mezun oluncaya kadar birlikte çalıştık. Ancak ne yazık ki, Cansu mezun olur olmaz İzmir’e, evine döndü. Bir süre çalışmalarımızı Skype ya da Facetime üzerinden devam ettirmeye çalıştık ancak, pek verimli olamadık. İşte o günlerde Üsküdar Amerikan Kız Lisesi’nden sınıf arkadaşım Neşe Can Uçar bana yardımcı olmayı teklif etti. Bu teklifi memnuniyetle kabul ettim ve yazma yolculuğum Neşe ile birlikte devam etti.

 

Kitabıma son noktayı 13 Kasım 2017 tarihinde koydum ve “Sesler, Yüzler, İzler” in bir taslağını yayınevine gönderdim. Yayınevinde gerekli incelemelerin yapılmasının ardından yayın programına alındı kitabım. Ve geçtiğimiz günlerde basılarak raflardaki yerini aldı.

 

Haberin Devamı

“Sesler, Yüzler, İzler”

 

Umarım, her türlü zorluğa karşın mutlu olunabilineceğini gösterebilmek amacıyla kaleme aldığım bu kitap okuyanların umutlarını arttırmayı başarabilir…

 

Engellerimizi hissettirmeyecek engelsiz bir yaşam dileği ile…

 

NOT:  Sesler, Yüzler, İzler / Yazar: Ayşegül Domaniç Yelçe / Yayınevi: Doğan Kitap    

 

Yazarın Tüm Yazıları