Kaderin ile bağlantıyı başarılı bir şekilde kur!

Günaydın Yepyeni bir hafta, yepyeni umutlar ile yola devam ediyoruz.

Haberin Devamı

Haftaya Ay’ın en rahat ettiği konum Boğa burcunda hareket ederken başlıyoruz. Duygusal anlamda daha sakin ve kendimize güven duymak isteyeceğimiz bir gün geneli diyebiliriz. Aynı zamanda Uranüs-Mars karesi ve Venüs-Neptün olumsuz açılarını bu hafta genelinde hissedeceğiz.

Bu dürtüsel duygular ile nasıl başa çıkabilirsiniz? Kısaca özetleyelim.

  • Kendinizi gelişecek olaylar karşısında ne derece kontrol edebileceğinizi ve nasıl yönlendirebileceğinizi bulmanız gerekmektedir.
  • Her çeşit meydan okuma ve acil durumla başa çıkabilme yeteneğiniz var mı bunu kestirmeden olaylara direk giriş yapmamalı daha stratejik girişler denemelisiniz.
  • Kendinizi bilinçsizce sinirli ve birilerinin ağzının payını bildirmek için hazır durumda hissedebilirsiniz. Bu bir marifet değil!
  • Kendi aşırılığınızı yavaşlatıp dengeleme yeteneğinizi geliştirin.
  • “Sonuç ne olursa olsun benim istediğim olacak” duygusal dürtüsüne sahip çıkın. Eğer bu dürtü daha rafine ve doğru bir tarzda tarafınızdan aşılabilirse inanılmaz başarılar elde edebilirsiniz.
  • Bu olumsuz açıları iyi yönde değerlendirmeyi düşünürseniz; yaşadığınız problemlere bakış açınızı gelişen sorunların aslında eski varoluş modellerinden kurtulmanıza yardımcı olmak adına bir fırsat olarak değerlendirin.
  • Bu gezegenlerin birbirlerine olumsuz açı yapması sizlerin üretici yanınızı ortaya çıkartacaktır. Çünkü bunu ifade etme yeteneklerinizi geliştirmek için birçok olayla karşılaşmak durumunda kalacaksınız. İşin sonunda iyi ki de olmuş bunu yoksa hiç fark etmeyecektim diyeceğiniz güzel sonuçlar ile karşılaşabilirsiniz. Tabi ki şikâyetçi olmak ve sızlanmak yerine olayı anlamayı tercih ederseniz.
  • Bu hafta içerisinde sevgi anlayışını içinizde sorgulayabilirsiniz. Platonik duyduğunuz aşklar ile ilgili hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.
  • Sürekli ilişkilerinizin neden başarısız olduğunu sorgulayacağınız ve neden düzgün bir ilişkiniz olmadığına dair kendinizi boşu boşuna heder edeceğiniz bir zaman dilimi. Bunu yaparken fırsatları kaçırabilirsiniz.
  • Bu birkaç gün içinde hızlıca başladığınız ilişkiler birkaç hafta sonra canınızı sıkabilir. Gerçeklerden kaçmayın. Öngörülü olun.
  • Hobilerinize ve sizi motive eden ihtiyaçlarınıza para harcayamamak sizi mutsuz etmemeli. Bunlara mazeret bulup tembelleşmeyin.
  • Evliliğiniz ile ilgili vereceğiniz kararları ise bu hafta askıya almanızı ayrıca tavsiye edebilirim.

Gelelim günün tavsiyeli hikâyesine;

Mary McGuire-Wien ve eşi uzun zamandır Long Island’a taşınmayı düşünüyorlar ve bir yılı aşkın süredir zevklerine göre bir ev arıyorlardı. Ancak baktıkları evler ya çok konforsuz ya da satın alamayacakları kadar pahalıydı. Yine umutsuzca ev aradıkları uzun bir günün ardından evlerine dönmek için yola çıkan çift trafiğe takıldıkları yerde bir ev görürler. Tadilatta olduğu anlaşılan bu eve bakarken yanlarına bir adam yaklaşır ve “Merhaba, acaba evle mi ilgileniyorsunuz?” der. Tadilatta olduğu için pencereleri bile doğru düzgün görünmeyen eve baktıklarını söyleyen Mary hikâyenin kalanını şu sözlerle anlatıyor:

Haberin Devamı

“Normal bir aile olsa evle ilgilenmezdi ancak ev sanki bizim ihtiyaçlarımıza cevap vermek için inşa edilmiş gibiydi! Benim yoga seanslarım ve eşimin resim hobisi için son derece elverişli olan alanı ile ev bizim için ideal görünüyordu”

Bu kısa ve anlamlı hikâyeyi okuduğunuzda umutsuzca ev arayan çiftin doğuştan şanslı olduğunu düşünebilirsiniz ancak işin doğrusu pek de öyle değil. Çünkü çiftin arayışlarının mutlu sonla bitmesini sağlayan şey şanstan ziyade onların ön yargıdan uzak ve açık fikirli olmalarıydı. Ayrıca kendini şanslı olarak tanımlayan insanlar, köşe başında onları bekleyen tatlı sürprizlerin varlığına inanmaktan vazgeçmedikleri için depresyon ve suçluluk duygusu gibi sorunları çok daha az yaşıyorlar. Bu yüzden kendinizi şansa hazırlayın. Hayatınıza dair uzun vadeli planlar yaparken detaylara çok girmeyin. Sakin olun ve gevşeyin. Aşırı titiz ve kontrolcü olmak büyüyü bozar, hatta hayatın size getirebileceği mutlu sürprizlerin önünü kesebilir. Bu yüzden kendinizi germeden akışta kalmaya ve hayatın size sunduğu seçenekleri reddetmeden önce denemeye çalışın. Özetle, şanslı hissetmek ve daha önemlisi şanslı bir hayat yaşamak için, şansın büyük ikramiye gibi sizi bulmasını beklemeyin; siz ona koşun! Kaderinizle bağlantınızı kurun… Faydasını göreceksiniz. Çünkü dünya içerisinde olan biten her şeyin bir nedeni vardır ve hatalarınız size hayat yolculuğunuzda daima destek olur.

Haberin Devamı

Mutlu bir gün, keyifli bir hafta dilerim…

KOÇ

Ailenize parasal destek sağlayabilirsiniz. Bunun yanında kendi açınızdan ekonomik bir denge arayışı içerisine girmelisiniz.

BOĞA

Gündelik yaşamınızı güzelleştiren etkiler size iyi gelecektir. Ruhsal ve manevi yardımlar alabileceğiniz özel bir gün.

İKİZLER

Kendinize değer veren organizasyonlar yapmak size iyi gelecektir.Yakın çevre dostluklarınızla iletişiminiz sizi biraz olsun motive edecek.

YENGEÇ

Aşkta bazı taleplere karşı dengeli tavrınızı korumaktan vazgeçmeyebilirsiniz. Yöneticileriniz ile ilgili radikal kararlar verip yüzleşmeyin.

ASLAN

Uzun zamandır gündemde olan bir konu varsa netleştirme fırsatları ile karşılaşabileceksiniz. İyi bir takip yeteneğinizin olması olayları hızlı çözmenize yardımcı olacak.

BAŞAK

Haberin Devamı

Duygusal anlamda biraz kendinizi soğuk ve tepkisiz bulabilirsiniz.Duygularınızı bugün ifade edemezsseniz daha sonra geç olabilir.

TERAZİ

Alım-satım ya da kredi gibi finansal konularınızı uyum ve denge içerisinde çözebiliceksiniz.Aşk ve ilişkilerde başlatıcı enerjiler içerisinde olacaksınız.

AKREP

Kariyer planlarınız ile ilgili partnerinizle bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.Üzerinizde baskı unsuru oluşturacak konulara karşı direnç gösterebilirsiniz.

YAY

Finansal işbirliklerinizde daha dikkatli olmalısınız. İkili ilişkilerdeki iletişimsel başarılarınız ile göz dolduracaksınız.

OĞLAK

Yakın çevre ve kardeşleriniz ile ilgili bazı sorunlarınız yüzünden mesafe koymak isteyebilirsiniz.Annenize karşı alınganlık yaptığınız konuları bir daha düşünün.

KOVA

Haberin Devamı

Bazı konularda kendinizi ifade etmek durumunda kalabilirsiniz. Anne ve babanız ya da yakın çevre ile ilgili planlar size bugün şifa verecek nitelikte olabilir

BALIK

Günlük ve rutin işlerinizde önemli toparlanmalar yaşayacaksınız.Beslenme şekliniz ya da sağlığınız ile ilgilenmek isteyeceğiniz bir gün.

Yazarın Tüm Yazıları