Hayatınızı artık seyretmeyin, yönetin!

Gün boyunca Ay Boğa burcunda hareket edecek.

Haberin Devamı

Dün ki köşe yazımda Mars-Uranüs olumsuz açısının çok kestiremeyeceğimiz olaylarla karşılaşma ihtimallerinin olduğundan söz etmiştik. Bu yüzden özellikle her çeşit meydan okuma ve acil durumla başa çıkabilme yeteneğiniz var mı bunu önden kestirmeden olaylara direk giriş yapmamalı daha stratejik duruşlar sergilemelisiniz. Bu gezegenlerin birbirlerine olumsuz açı yapması sizlerin üretici yanınızı ortaya çıkartacaktır. Çünkü bunu ifade etme yeteneklerinizi geliştirmek için birçok olayla karşılaşmak durumunda kalacaksınız. Bugün sabah saatlerinde oluşacak Venüs-Jüpiter üçgeni, hayatın zor gördüğünüz yönlerine iyi bir bakış açısı getirecek fikirler verebilir sizlere. Sevgiyi ve şefkat göstermekteki kolaylığı, kendi kendini sevme ve kendi kendine saygının bir işaretidir. Sizleri kendinizi ortaya koymak adına yeni güzel ilişkiler kurarak geleceğinize yönelik yeni oluşumlar kurabilmeniz için ise gerekli cesareti sunacaktır. 10-16 Şubat, 10-16 Mayıs 2016, 25-30 Aralık 2016 Tarihlerinde hayatınıza dair yaşadığınız farkındalıkları ya da deneyimlerinizi bir düşünün. Olumlu yönde işinize yarayacak bilgileri bu haftaya uyarlayabilirsiniz. Aynı açı bundan sonra 1 Mart 2018 de gerçekleşecek. Moda, giyim ve değerli eşya alımlarınız açısından iyi ve zevkli bir gözünüz olacak. Kozmetik, mücevher, evinizi veya ofisiniz için bir şeyler almak için uygun zamanlar. Venüs parayı yönetir ve Jüpiter zenginlikleri yönetir, bu yüzden yapılan yatırımlar servetinizi arttırmak adına olumlu yönde gelişme fırsatı sunar. Aşktaki şans, hayatınızdaki başka bir servetle de eşleştirilebilir. Servet sadece maddi anlam içermez. Hayatınıza dair bu geçiş sırasında herhangi bir teklif olursa onu kabul etmek akıllıca olacaktır. Hali hazırda Aslan burcundaki yeni ay etkileri ile de hayatınızın yönetimini ele almak adına kendinize artık güvenin.

Haberin Devamı

Gelelim günün Tavsiyeli Hikâyesine

Şorence Chatwik, 4 Temmuz 1952 tarihinde Pasifik Okyanusu’na dalarak, Kaliforniya’ya doğru yüzmeye başlar. Eğer bu denemesini başarıyla tamamlarsa bunu yapan ilk bayan yüzücü olacaktı. Chatwik çok kararlı bir şekilde okyanusun sularına dalarak yüzmeye başladı. Ancak o gün yoğun sisten dolayı göz gözü görmüyordu, su ise aşırı derecede soğuktu. Bu zor deneme birçok insan tarafından televizyonlardan dakika dakika seyrediliyordu. Saatler ilerliyor, bir taraftan yorgunluk bir taraftan soğuk...

Haberin Devamı

Chatwik için dayanılmaz bir durumdu. Bu zorlu yüzüşe 15 saat dayandıktan sonra artık devam edemeyeceğini anlayınca kendisini sudan çıkarmalarını istedi. Yakındaki teknede bulunan annesi ve antrenörü karaya yaklaştığını belirterek yüzmeye devam etmesini söylediler. Ama Chatwik dönüp Kaliforniya sahillerine baktığında tek görebildiği yoğun bir sis tabakasıydı.Az sonra Chatwik daha fazla dayanamayarak sudan çıktı.

Dinlenip kendine geldikten sonra gazetecilerin "Kıyıya çok az bir mesafe kalmıştı niçin biraz daha dayanmadınız?" sorusuna "Bakın mazeret bulmak için söylemiyorum ama karayı görebilseydim başarabilirdim" cevabını verdi. Chatwik’in pes etmesi ne yorgunluktan ne de soğuktan kaynaklanıyordu. Sis yüzünden karayı göremediği için hedefine ulaşamayacağını düşündü ve yüzmekten vazgeçti. Kendisi iki ay sonra aynı mesafeyi yüzerek geçmiş ve rekor kırmıştır.

Haberin Devamı

Dememiz o ki; Sisli günler bazen sizin önünüzü görmenize engel olabilir. Belki başarınıza kavuşmak için çok az bir vakit kaldı nerden biliyorsunuz? Bir düşünün. Zaman zaman hayatın içerisinde tıkanıklar yaşarız. Bu genelde en son noktada da olur. Aslında belki hedefinize çok az kalmıştır. Pes etmeyin. Sisli günler vardı bu doğru ama inanın ki karayı görüyorum… Az kaldı… Yola devam…

Mutlu günler dilerim.

KOÇ

Kariyeriniz ile ilgili parasal düzenlerinizi kurmak isteyeceğiniz bir gün. Alacak verecek hesapları içerisine girebilirsiniz.

BOĞA

Gündelik yaşamınızda iletişim kurduğunuz kişilerle agresyona dikkat! Kardeşler ve yakın çevre iletişimlerinde de önemli oluşumlar olabilir

İKİZLER

Haberin Devamı

Daha kırılgan ve hassas bir gün geneli olabilir.Eşyalarınızı kaybetme ,unutma gibi durumlar deneyimleyebilirsiniz.Daha özenli olun

YENGEÇ

Aşk, sevgi ve flörtlerle ilgili toparlayıcı etkilerle hayatınızı şekillendirmek isteyebilirsiniz. Sevindirici uzun vadeli bazı gelişmeler oluşabilir.

ASLAN

Eski yaraların üzerini silme kararınızı uygulama vakti geldi. Gündelik yaşamınızda rutin işlerinizin aksaması sizi zor durumda bırakabilir.

BAŞAK

İş projeleriniz adına zorlayıcı etkiler olsa bile bugün işbitirici bir gün.Kariyerinizde net olmayan şeyleri artık tamamlamak isteyeceksiniz.

TERAZİ

Sürpriz yeni tanışmalar yaşantınıza yeni bir heyecan getirebilir.Ansızın oluşan duygusal iniş çıkışlarınızı kontrol etmelisiniz.

AKREP

Haberin Devamı

Ekonomik konular üzerine bazı yeni planlamalar yapabiliriniz.Ani değişen ruhsal durumunuz karşısında ilişkileriniz zarar görebilir.

YAY

Hayal kırıklıklarınızı ve beklentilerinizi bir kenara bırakın. Geçmişe takılı yaşamayın.

OĞLAK

Kısa anlık bazı seyahetler planlarınızı değiştirebilir.Anlamsız dedikodulara karşı aşırı tepki göstermeyin.

KOVA

Kariyerinizde mücadele etmeniz gereken konulara ve kişilere dikkat etmenizde fayda var. Her zamanki uzlaşmacı kimliğinizi ortaya koyun.

BALIK

İlişkinizde güçlü olma saplantısı içerisinde olabilirsiniz.Buna kapılmayın.Konsantrasyonunuzun azalması sizi biraz duygusal anlamda aşağı çekebilir.

Yazarın Tüm Yazıları