Gökyüzü burçlarınıza 20 Şubat 2017 için ne diyor

Görelim Mevla neyler, Neylerse, güzel eyler…

Haberin Devamı

Herkese keyifli ve Huzur dolu bir hafta diliyorum.

Haftaya Ay Yay burcunda giriş yapıyoruz. Güne daha iyimser ve neşeli başlayabilmek için ufak sebepler bulmak isteyeceğiz. Geleceğe yönelik idealist yaklaşımlar içerisinde olabiliriz. Güne daha hareketli ve bugün çok işim var tarzı ile yaklaşabilirsiniz. Gün içinde ani gelişen teklifler yüzünü güldürebilir. Ay-Uranüs üçgeninin etkili olduğu akşam saatlerinde öğrenmeye ve yeni fikirlere açık olduğunuz bir zaman dilimi içine girdiğimizi gösteriyor. Geçmiş zamanda yaptığınız hatalarla yüzleşip bunları anlamak için ise güzel farkındalıklar kazanabileceksiniz. Hızlı ve kontrol dışı gelişen olaylar sizi kaygılandırırken gün sonunda mutlu edebilecek sonuçlara götürebilir. “Her şerde bir hayır var” cümlesi ise bugün ağzınızdan çıkabilir.
Ay-Jüpiter altmışlığının etkili olduğu gün genelinde iyimser duygularınızla iletişim kurduğunuz her insanla ilişkilerinizde başarılı olabilirsiniz. Bugün sorun çözmekte üstün bir performans harcayabilirsiniz ve yeni yollar görebilirsiniz. İş hayatınızda dürüst davranışlarınızla göz dolduracak ve başarı elde edebileceksiniz. Seyahat planlarınızı bugün yapmak isteyebilirsiniz. Uzak yerleri görmek ve yolculuk yapmak fikri size bugün cazip gelebilir ve bunla ilgili girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Tatlı dille bugün yılanı deliğinden çıkartabilirsiniz. Hafta sonu gerçekleşecek güneş tutulmasına yaklaşırken bugünün dostluk hissiyle sevdiklerimize yakın olmayı ve onları anlamayı deneyerek değerlendirebilirsiniz. Gece saatlerindeki Ay-Kiron karesi etkisiyle aslında içinizi acıtan konularla yüzleşmek yerine daha güçlü görünmeyi denerken zorlanabilirsiniz. Zayıflıklarınızı çözmek belki de sizi iyileştirecektir. Mükemmel olmayı başkalarına bırakın, siz iyi olmaya bakın ve kendinizden memnun olmaya çalışın. Geçmişte olup bitenleri düşünüp üzülmeyin. Geçmiş geri gelmeyeceğine göre hayatınızda bir geçmiş yoktur. Geçmiş sizin sadece kafanızdadır.
Günün Tavsiyesine gelecek olursak; Hayat önünüze öyle güzellikler serer ki önemli olan o güzellikleri görmeye göz, çözmeye sabır gerekmesidir. Hayatınızı yaşayın, keşfedin ve zevk alın. Unutmayın ki; Güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayatından zevk alır, Umut etmekten ve gayret göstermekten vazgeçmeyen ise her zaman başarılı olur.
O zaman Erzurumlu İbrahim Hakkı ne demiş;
Her işte Murad etme, olmazsa inat etme
Haktandır o reddetme,
Görelim Mevla neyler
Neylerse, güzel eyler…

Yazarın Tüm Yazıları