Hayat devam ediyor projeler yükseliyor

Haberin Devamı

EKONOMİNİN dışında her şeyin konuşulduğu bir gündem yaşıyoruz. Ama bütün olumsuzluklara rağmen gayrimenkul sektöründe de projeler yükselmeye devam ediyor. Bunlardan biri de Atek Yapı’nın inşaat ettiği Atek Adress.
Atek Yapı İnşaat A.Ş., İzmir’de üçüncü projesine başladı. ‘Yeni Kent Merkezi’ olarak adlandırılan Bayraklı’da yapımı süren, 28 katlı ve 135 işyerinin yer aldığı Atek Adress’in birkaç ay içinde satışa çıkması bekleniyor.
İnşaatın yanı sıra elektro mekanik ve çocuk eğlence merkezleri sektöründe de faaliyet gösterdiklerini dile getiren Atek Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Güç’le yeni projelerini ve gelecek planlarını konuştuk.
Güç, gayrimenkul sektöründe ilk projelerini Buca’da yaptıklarını belirterek, “Onu tamamladık ve teslim ettik. Daha sonra Karşıyaka’da bir projeye başladık. Orada da satışlarımız devam ediyor.
Son projemizi ise İzmir’in gelecekte yıldız bölgesi olarak gösterilen Bayraklı’da yapıyoruz. Adliye’ye çok yakınız. Şu anda inşaat çalışmaları devam ediyor. Birkaç ay içinde de satışa çıkarmayı planlıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Hayat devam ediyor projeler yükseliyor

Eylül 2015’te teslim
Atek Adress’in iş merkezi konseptli bir proje olduğunu anlatan Ercan Güç, Eylül 2015’te teslim etmeyi planladıkları yapıda 135 bağımsız bölümün yer aldığını aktardı. Güç, şöyle devam etti: “İş merkezlerinin yanı sıra alt katta bir showroom bulunacak. Bunun yanında toplantı salonları ve çeşitli aktivite merkezleri yer alacak. Farklı bir proje ortaya koymak adına sürekli çalışıyoruz.”

Hayat devam ediyor projeler yükseliyor

Altın çağını yaşıyor

Atek Yapı Gayrimenkul Geliştirme Koordinatörü Tolga Hikmet Duğles ise inşaat sektörünün son 4-5 yıldır altın çağını yaşadığına dikkat çekerek, “Bizde bu süreçte sektörde iyi projelerle yerimizi aldık. Şu ana kadar iyi bir satış grafiği yakaladık. Şimdi bunlardan aldığımız güçle üçüncü projemizin lansmanına hazırlanıyoruz. Hem Bayraklı, hem de Karşıyaka projelerinin ardından yeni çalışmalar gündeme gelebilir. Stokta arsalarımız var. İlerleyen yıllarda bunları değerlendireceğiz” bilgisini verdi.

Yazarın Tüm Yazıları