Tarzına göre sporunu seç

Son birkaç yıldır çeşitliliği iyiden iyiye artış gösteren spor dalları, yeni bir trendi de öne çıkardı. Araştırmalar, kişilerin karakterine göre seçtiği egzersizle sonuca daha çabuk ulaştığını ortaya koyuyor. Peki, siz karakterinize en uygun sporun hangisi olduğunu biliyor musunuz?

Spor bana göre değil" demeyin. Şimdilerde spor faaliyetlerine de giren yeni bir trend, farklı karakterlere sahip kişilere kendine özel sporu seçme olanağı tanıyor. Bu trendin Türkiye’deki temsilcilerinden biri olan Hillside City-Club Etiler, grup egzersizleri ve kişiye özel alternatif uygulamalarıyla fit vücutlar yaratmayı amaçlıyor.

Spiritüellere; YogaFit

YogaFit ile düzgün nefes alıp vermeyi, güç ve esneklik kazanmayı öğrenirken, aynı zamanda kardiyovasküler egzersizler sayesinde yağ yakıp, düzgün bir fiziğe de kavuşmanız mümkün. Ayrıca, doğal zayıflama, esneklik, artan kuvvet, azalan stres, gelişen odaklanma ve konsantrasyon, iç huzur ve sükunet ise bu egzersizle kazanılan diğer avantajlardan. Bir derste yaklaşık 500 kalori harcanabilen YogaFit fanatikleri arasında ünlü şarkıcı Sting de bulunuyor.

Enerjikler için, Bosu

Yeni ve değişik bir şeyler denemek istiyorsanız, sizin için en uygun egzersiz topun bir platform ile ortadan ikiye kesilmesiyle tasarlanmış versiyonu olan Bosu. Amerika’daki son araştırmalara göre, bosu ile yapılan eğlenceli egzersizlerde bir saatte yaklaşık 800 kalori yakılıyor. Julia Roberts, Nicole Kidman, Russel Crowe gibi ünlülerin de yaptığı bu spor, ülkemizde de yılın en popüler spor akımlarından biri olmaya aday.

Kalorinin baş düşmanı; Core Board

Core Board ile egzersiz yaparak hem tenis, wakeboard ve golf gibi popüler sporlara mükemmel şekilde hazırlanmak, hem de yaz mevsiminin ortasında bir saatte 500’ün üzerinde kalori yakmak mümkün. Core Board, üç eksenli yapısıyla farklı eksenlerde hareket edilmesini sağlıyor. Kısacası, ayakta, oturarak veya yan yatarak sağa-sola, ileri-geri ve aşağı-yukarı hareketlerle üç boyutlu kas çalışması mümkün olabiliyor.

Disiplin = Bootcamp

Dünyada sporla disiplini birleştiren grup egzersizi olarak bilinen Bootcamp, bir saatlik egzersiz esnasında 600-700 kalori harcama imkanı veriyor. Hareketlerin içeriğini daha zevkli hale getiren ve konseptini diğerlerinden ayıran en belirgin yanı ise ders sırasında kullanılan düdük ve kronometre gibi unsurlar, cezalar ve komutlar...

Bireysel takılın...

Personal Training: Hillside City Club-Etiler’de geçtiğimiz aylarda uygulanmaya başlanan "personal training" hizmetinde, kişisel ihtiyaçlara ve hedeflere göre sadece kişiye özel programlar hazırlanıyor. Amaç, uzman spor eğitmenleri eşliğinde yaz sezonuna formda girmek isteyenlere daha bilinçli ve motive bir şekilde spor yaptırmak.

Express Gym: Yine özel eğitmen eşliğinde yapılan

ilk uygulamanın ardından, yere çizilmiş eğlenceli yol göstericiler sayesinde kişi kendi kendine 30 dakika içinde programı tamamlıyor. Bu süre içinde vücudun tüm temel kaslarını çalıştırıp günlük hayata geri dönmek mümkün. Bu uygulamayı en çok zamanı kısıtlı olan iş insanlarının tercih ettiğini ayrıca belirtmemize gerek yok sanırız.

Yaz gelinlerine modern kesimler

Saç tasarımcısı Şenol Zeytinoğlu, yaz gelinleri için 2006’nın özel saç modellerini yorumladı

Bu yaz açık bırakılan saçlar özellikle açık havada yapılan kır düğünlerinde öne çıkıyor. Saçlarda ince ya da kalın taçlar, taşlı taraklar ve orkide gibi canlı çiçekler kullanılıyor. Saça tutturulmayan duvaklar hem gelinin düğün boyunca rahat etmesini sağlıyor hem de saçın daha uzun süre dayanmasını sağlıyor. Yazın en trend modellerinden biri de yarım topuzlar. Bu uygulamalarda aksesuvar olarak taç kullanılıyor. Çıtçıt ve postişlerle saçın tepesine sünger ya da saç yastıkları kullanarak yüksek bir saç elde ediliyor.

ÜRÜN MARKET

En seksi ajan

Oyuncu, etkileyici, büyüleyici, kışkırtıcı, çekici, seksi... "Agent Provocateur", zekice geliştirilmiş mükemmel bir koku. Kadını simgeleyen pembe yumurta şeklindeki flakonu, aynı zamanda kırılganlığı ve gücü ifade ediyor. Egzotik, çiçeksi ve odunsu notalarıyla "Agent Provocateur", vücudunuzda baştan ayağa bir başyapıt olmaya aday.

Göz altı morlukları mı

OHTpeptide-3 canlandırıcı göz kremi hassas göz çevresi içine kolaylıkla absorbe olan zengin krem formülasyonu. Ürünün kapsamlı içeriği, göz çevresindeki cildin kısa sürede ışıldamasına ve sıkılaşmasına yardımcı oluyor; stres, yorgunluk ve yaşlanma belirtilerini azaltıyor.
Yazarın Tüm Yazıları