Sevmekten asla vazgeçmediğim eşim için

Sevgili Güzin Abla, sizi yıllardır severek okuyorum.

Haberin Devamı

‘En sevdiğin köşe yazarı kimdir’ diye sorulunca hep önce Güzin Abla diyorum... Çünkü Güzin Abla okuyan halkın nabzını tutar. Bunu size yürekten söylüyorum, inanın ablacığım...

Güzin Abla’cığım, benim de sizden bir ricam olacak. Kocam, 30 Aralık’ta 25 yaşını dolduracak. 10 yaşımdan beri tanıdığım, aramıza yıllar, yollar, başka başka insanlar girdiği zamanlarda bile, sevmekten asla vazgeçmediğim kocam için kalıcı bir şey yapmak istiyorum. Bunun da sizin köşenizden ona seslenmek olmasını istedim. Umarım beni kırmazsınız.

Ve kendisine yazdığım bu notu yayınlarsanız çok mutlu olacağım. Çok teşekkürler Güzin Abla...

“Canım Kano’m, sana bu satırları kendimi dünyanın en şanslı kadını hissederken yazıyorum. Bana eşsiz bakış açınla hayatı bambaşka gösterdiğin, içimdeki heyecanı paylaşıp her sıradan anı ‘gerçek bir anı’ haline getirdiğin ve bana güç verdiğin için sana çok teşekkür ederim. şairin dediği gibi ‘Sen benim için hava kadar lazım/ Ekmek kadar mübarek/ Su gibi aziz bir şeysin/ Nimettensin, nimettensin...’ Ve başıma gelen en güzel şeysin.

İyi ki doğdun bir tanem. Seni seviyorum. ‘Büyük resmi’ hep güzel gözlerinin ışığında görebilmek dileğiyle, nice yaşlara...” 
RUMUZ : Ç.B.

Haberin Devamı

Ne mutlu seni böylesine mutlu etmiş bir eşin var. Ne mutlu böyle bir sevgiye sahipsiniz. Umarım eşin de seni aynı duygularla değerlendiriyordur.

Bu zamanda böyle evliliklerin çok az olduğunu bildiğim için, sizi tanıdığım için çok mutlu oldum. Ben de eşinin doğum gününü kutluyorum ve mutluluğunuzun bir ömür boyu sürmesini diliyorum sevgili kızım.

Sevdiğim adam benimle cinsel beraberlik yaşamak istiyor

Sevgili Güzin Abla, bir karar almam gerekiyor ve ben kendimi çıkmazın içinde hissediyorum.

Dört yıllık bir ilişkim var. Beraberliğimiz boyunca altı ayda bir aramıza mesafe giriyordu ki;

Bazen ben ilişkimizin bittiğini sanıyordum ama tekrar başlıyorduk. Bu ayrılıkların asıl nedeni ise karşı tarafın sorunları ve benim onu kendi haline bırakmamdı.

Sevgilimle iki yıl önce birliktelik yaşamıştık. Ama ben istemediğim için bu ilk ve son olmuştu.

Son günlerde yine mesafeli bir döneme girdik ve ben bu seferki nedenini öğrenmek istedim. Bana zihninde hep cinsellik düşüncesinin olduğunu ve bana zarar vermek istemediğini, benim mutsuz olmayı hak etmediğimi söyledi. Hayatında benden başkası olmadığını ve beni sevdiğini de ekledi.

Öğrenci olduğundan evlilik için henüz maddi açıdan imkanı yok. ıkimiz de 30 yaşındayız ve o benden evleninceye kadar cinsel beraberlik bekliyor. Bu durumda ne yapmalıyım? 
RUMUZ: ACİL KARAR ALMALIYIM

Haberin Devamı

Canım kızım, bu genç adama yıllardır büyük emek vermişsin. Onu kaybetmemek için bütün bu gelgitlerine katlanmışsın ki eminim bu gidişlerinde başka beraberlikler de yaşamıştır. Her defasında sana geri döndüğüne göre, onun da sana karşı gerçek bir sevgisi var.

Ancak sen bir kez onunla beraberlik yaşadıktan sonra, bir daha bunu tekrarlamak istememişsin. Bunun bir nedeni mi var? Birlikteliğiniz sırasında hoşlanmadığın, itici bulduğun bir şey mi oldu ya da kendini huzursuz mu hissettin, bilemiyorum. Ama cinsel bütünleşme, her iki tarafın da isteğiyle, aynı duyguları paylaşmaları sonucu gerçekleşir. Sen sadece onu kaybetmemek için razı olacaksan buna, mutlu olamazsın.

Kendini tart ve karar ver. Sen de onunla evleninceye kadar, bu birlikteliği sürdürmek istiyor musun? Ona göre kararını ver, ama sırf onu kaybetmemek için böyle bir fedakârlığa kalkışma.

Yazarın Tüm Yazıları