Pirinç deyip geçmeyin

Küçücük bir pirinç tanesinin aslında ne kadar büyük mucizeler yarattığını biliyor musunuz?

Japonların bu geleneksel besin maddesi, aynı zamanda bir numaralı doğal güzellik ve sağlık kaynağı... Japonlar için pirinç adeta tanrısal bir ürün... Japon Prensi bile ülkesindeki pirinç üretimiyle kişisel olarak ilgileniyor. Ve elbette mucizevi inci tanesi "meshi", Uzakdoğuluların en önemli besin maddesi olarak biliniyor. Bu aynı zamanda kadınlar için de iyi bir haber; çünkü pirinç hem sağlık hem de güzellik kaynağı olması açısından şu sıralar tüm dünyada bir numara...

Bileşimindeki kalium, bağ dokularının nemlendirilmesini sağlıyor. B2 ve E vitaminleri ise hücre duvarlarını koruyor. Bu arada, Japonların pirinçle kendilerine dışarıdan da bakım yaptıklarını söylemekte fayda var. Pirinç peeling’i bir Japon kadını için günlük bir cilt bakımı...

Saçlar da pirincin güçlü bileşenlerinden nasibini alıyor. İçeriğindeki kalsiyum, mangan, magnezyum ve çinko kombinasyonu, saç derisini güçlendiriyor ve güçsüzleşen saç tellerini yeniliyor.
/images/100/0x0/55ea4a98f018fbb8f8766084
HER SAÇA UYGUN

Ataköy Dolunay Kuaför’ün sahibi Süleyman Eser, bu özel kaynağı her türlü saça uyguladıklarını anlatıyor. Saçın çok kısa, bakımsız ya da sağlıksız olmasının da herhangi bir sorun yaratmadığının altını çiziyor.


Hayalinizdeki saçlara kavuşma vakti

Dolunay Kuaför’ün saç tasarımcısı Süleyman Eser, yeni uygulamaya başladıkları bir yöntemle kadınları hayallerindeki saçlara kavuşturduklarını belirtiyor. Özel bir yöntem ile saçları uzattıklarını söyleyen Eser, sonrasında kişilerin ortalama altı ay boyunca hiçbir bakıma ihtiyaç duymadan fön çektirebildiklerini anlatıyor: "Kadınlar yeni saçlarıyla havuza ya da denize de rahatlıkla girebiliyorlar. Ayrıca saçlarını istedikleri renge boyatmaları ve onlara istedikleri şekli vermeleri mümkün..."

Ekler, saçtan çıkarıldıktan sonra halkaları yenilenerek yeniden kullanılabiliyor. Bu da diğer kaynak saçlara oranla büyük avantaj. Çünkü çoğu kaynak saç tekrar kullanılmaya elverişli değil. Ya da kullanılsalar da ilk günkü parlaklıklarını ve doğallıklarını kaybedebiliyorlar.

ÜRÜN MARKET

Cildinize kış bakımı

Siz kışın zorlu koşullarına hazırlandınız. Peki ya cildiniz? La Roche Posay, kuru ve çok kuru ciltler için hazırladığı vücut bakım ve temizlik serisi ile cildi besliyor ve yumuşatıyor. Tamamen doğal ve bitkisel bir yağ olan Shea ile zenginleştirilen "Lipikar Baume", cildi aynı zamanda dış etkenlere karşı da koruyor.

Acil durum maskesi

Juvena, kusursuz, parlak bir cilt için kadınlara ve erkeklere yenileyici, yüksek etkili acil durum maskesi sunuyor. Eşsiz bir ilk yardım ürünü olan "Skin Nova Technology" ile cilde bölünmemiş, iyi dengelenmiş bir çevre sağlanıyor. Böylece stresli cilt, sağlıklı ve pürüzsüz bir görünüme kavuşuyor.
Yazarın Tüm Yazıları