GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları: 7-13 Kasım 2022 Haftalık Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları: 7-13 Kasım 2022 Haftalık Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları: 7-13 Kasım 2022 Haftalık Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları

"7-13 Kasım 2022 haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 7-13 Kasım haftası burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! 7-13 Kasım haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 7-13 Kasım 2022 haftalık burç yorumları..."

Haftanın Gündemi

  • 8 Kasım Salı saat 14.00’da Boğa burcunda bir Ay Tutulması gerçekleşiyor. Başkalarına verdiğin değerin karşılığını alamadığında kendini suçlama ve kime güveneceğini iyi seç.
  • 8 Kasım Salı saat 19.42’de Güneş ve Merkür, Akrep burcunda kavuşuyor. Eski ilişkilerin yüklerini bırakırken kendini güçsüz hissetme.

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, 8 Kasım’da Boğa burcundaki Ay Tutulması, maddi konulara yaklaşımınızı değiştiriyor. Girişimlerinizde daha dikkatli ve kalıcı kararlar vermelisiniz. Değer kavramına olan bakışınızı, iş ortaklarınızı ve kazanç kapılarınızı yeniliyorsunuz. Alışkanlıklarınızı değiştirirken direnç göstermeyi bırakın.

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, 8 Kasım’da burcunuzda gerçekleşecek Ay Tutulması, hayatınızdaki dönüşüm noktalarıyla yüzleşmenizi ve kaçtığınız kararları görmenizi sağlayabilir. Sizin için neyin gerekli olduğunu bulmalısınız. Bireysel anlamda ve ilişkiler konusunda değişebilir, daha radikal yollarda ilerlemek isteyebilirsiniz. Bu radikalliğe ihtiyacınız var.

İkizler

Sevgili İkizler ve yükselen burcu İkizler olanlar, 8 Kasım’da Boğa burcunda gerçekleşecek Ay Tutulması, korkularınıza ve ihtiyaçlarınıza kayıtsız kalmanın telafisini size sunabilir. Kötü niyetli insanlarla yüzleşebilir ve insan ilişkilerinde nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini görebilirsiniz. Sizi baskı altında bırakan durumlara net bir tavır sergiliyorsunuz. Tepkisizliğin bir çözüm olmadığın görmeli ve ona göre yol almalısınız.

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, 8 Kasım’da Boğa burcundaki Ay Tutulması, sosyalleşmenizi, yeni fikirler üretmenizi ve ilgi alanlarınızın dışına çıkmanızı sağlayabilir. Hayatı hep aynı gözlerle göremeyeceğinizi fark ediyorsunuz; bu anlamda yeni hedefler belirleyebilirsiniz. Bu durum bazı döngüleri kırmanızı sağlayabilir. Verdiğiniz kararların arkasında durmalısınız. Arkadaş çevrenizde değişikliğe gidebilirsiniz.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, 8 Kasım’da Boğa burcundaki Ay Tutulması, kariyerinizde önemli ve radikal gelişmeler yaşatabilir. İş değişikliği gibi durumlarda beklemediğiniz haberler alabilirsiniz. Bu haberlerle hayatınız değişebilir; yeni iş görüşmeleri ile şansınızı katlayabilirsiniz. Kendinizin en iyi versiyonuna yatırım yapmalısınız. 

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, 8 Kasım’da Boğa burcundaki Ay Tutulmasıyla kalıcı bir düzen kurmaya başlıyorsunuz. Tutumlarınızı değiştirmek ve kabullenmekle ilgili limitlerinizi aşıyorsunuz. İnatlaştığınız konularda çözümlenmeler yaşanabilir. Taşınma işleriniz hızlanabilir ve sorumluluklarınıza yenilerini ekleyebilirsiniz. Yurt dışı ve sosyal medya işlerinde şans sizden yana olabilir. Bunları doğru değerlendirdiğiniz sürece kazanmaya başlıyorsunuz.

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, Boğa burcunda 8 Kasım’da gerçekleşecek Ay Tutulması, hukuksal ve parasal konuların size olan etkisini gösterebilir. Bu konularda haklılığınızın kanıtlanmasıyla kendinizi ekonomik anlamda güvende hissedebilirsiniz. Miras konularında sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ailenizle daha çok vakit geçirdiğiniz bir dönem olabilir. Merkür Uranüs karşıtlığı nedeniyle ani kararlar alabileceğinizden, paranızı nasıl harcadığınıza dikkat etmelisiniz.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, 8 Kasım’da Boğa burcunda gerçekleşecek Ay Tutulması ile Kasım ayı sizin için önem kazanıyor. İlişkilerinizle alakalı saklı olanlar gündeme gelebilir. Hayatınıza insan alma kriterlerinizi yeniliyorsunuz. İnatlaşmalardan ve takıntılarınızdan sıyrılmanız, daha esnek olmanızı sağlıyor. 

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, 8 Kasım’da Boğa burcunda gerçekleşecek Ay Tutulması ile çalışma koşullarınızla ilgili beklentileriniz değişebilir; sorumluluklarınızda yenilenmeler ve iş imkanları gündeme gelebilir. Bu durum sizi ekonomik anlamda mutlu edecektir. Zihinsel ve bedensel olarak bu duruma hazır olmalısınız. 

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, 8 Kasım’da Boğa burcunda gerçekleşecek Ay Tutulması, duygusal ve parasal açıdan kazandıran haberler almanızı sağlayabilir. Hayallerinizi değiştiriyor, sıra dışı fikirlerinizi değerlendiriyorsunuz. Geçmişten elde ettikleriniz doğrultusunda daha kalıcı işler yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda yeni insanlarla tanışabilir ve duvarlarınızı yıkabilirsiniz. Evlilik ve ilişkilerinizi ilerletme gündemleriniz olabilir. Çocuk sahibi olmayı düşünebilirsiniz.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, 8 Kasım’da Boğa burcundaki Ay Tutulması ile önemli yol değişiklikleri yapabilirsiniz. Aile meselelerinin gündeme geldiği bu dönemde, özellikle taşınma ve yer değişikliği konuları dikkat çekebilir. Bilmediğiniz yönlerinizi keşfederek evlilik kavramına yeniden bakabilirsiniz. 

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, Boğa burcunda 8 Kasım’da gerçekleşecek Ay Tutulması ile yeni insanlarla tanışabilir ve önyargınızı kırabilirsiniz. İnsanların sandığınızdan farklı olduğunu fark edebilirsiniz. Bu anlamda sezgilerinize olduğu kadar hayatın gerçeklerine de değer vermelisiniz. 

False