GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları 4-10 Mart 2024 || Sınırların Ötesine Geçebilirsin! Yeni Haftada Burcunuzu Neler Bekliyor? Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları 4-10 Mart 2024 || Sınırların Ötesine Geçebilirsin! Yeni Haftada Burcunuzu Neler Bekliyor? Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları 4-10 Mart 2024 || Sınırların Ötesine Geçebilirsin! Yeni Haftada Burcunuzu Neler Bekliyor? Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları

"Haftalık burç yorumları 4-10 Mart 2024 açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 4-10 Mart haftalık burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! Peki, hangi burcu neler bekliyor? 4-10 Mart haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 4-10 Mart 2024 haftalık burç yorumları..."

Haftanın Gündemi

10 Mart saat 07:03’de Merkür, Koç burcuna geçiyor. Düşüncelerin çok hızlı olacak. Bu astrolojik olayı lehine çevirmek için kullanmalısın. Bilgilerini, iletişimini ve düşünce gücünü en üst seviyeye çıkarmak için bu fırsatı değerlendir. Zekanla ve sözcüklerin gücüyle sınırlarının ötesine geçebilirsin. Bu geçiş seni yaratıcılığa çağırıyor, bu maceraya ortak ol!

10 Mart saat 12:00’da Balık burcunda 20 derecede bir Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu Yeni Ay ile tüm hayallerine kanat takabilir, denizin derinliklerinde kaybolabilir ve kendine yoğun bir oksijen sağlayabilirsin. Hem Balık burcunun doğasına uyan, hem de içindeki gücü serbest bırakan bir gökyüzü var. Kendine inan. Kalbinin sesini dinle. İdeallerini paylaşmak için harika bir zaman!

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, Merkür'ün 10 Mart itibariyle burcunuzda hareket etmesiyle yeni başlangıçların kapısını aralıyorsunuz. Bir yıl değerlendirmesi yapar gibi düşünebilir ve geldiğiniz noktayı, bunun getirilerini anlamaya çalışabilirsiniz. Balık burcunda gerçekleşecek yeniayı ile beraber perde arkasına odaklanabilirsiniz. Siz hayatınıza yeni bir akış getirmeye çalışırken hayatın veya hayatınızdaki bazı insanların da getirebileceği konular olabileceğini unutmayın.

Boğa

Merkür'ün Koç burcuna geçişi ile beraber daha farklı ve güçlü bir enerji hissedebilirsiniz. Bunu hemen açığa çıkarmak yerine nerede, ne şekilde kullanmanız gerektiğini iyi araştırmalısınız. Balık yeniayı dostluk ve arkadaşlık konusundaki gelişmeleri daha da netleştirebilir. Sizin için havada kalan, suya yazı yazmak gibi hissettiren konulardan, hislerden ve insanlardan vazgeçebilirsiniz.

İkizler

Yönetici gezegeniniz Merkür'ün Koç burcuna geçmesiyle beraber sosyal ortamlarda adınızdan sıkça söz ettirebilir. Etkilemeye, iknaya ve öncülük etmeye çok açık olacağınız bir dönemdesiniz. Dolayısıyla seçimleriniz, fikirleriniz ve istekleriniz son derece önemlidir. 10 Mart'ta Balık burcunda gerçekleşecek olan yeniay ile kariyerinizde yeni bir ivme yakalayabilirsiniz. İş görüşmeleri, sorumluluk ve kazanç değişimi gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, 10 Mart'ta Merkür'ün Koç burcuna geçişi ile beraber iş konusundaki beklenti ve hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Arayışlarınız olumlu sonuç verebilir, zam ve terfi gibi haberler alabilirsiniz. Kendinizi hapsettiğiniz ya da size dayatılan her şeyin farkına vardığınızda, burası değişimin başladığı yer olacaktır.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, 10 Mart'ta Merkür'ün Koç burcuna geçişi ile beraber eğitimler ve bunlarla ilgili çalışmalar konusunda hızlı bir döneme girebilirsiniz. Sınavlarınızın ve başvurularınızın sonuçlanmasıyla hayatınıza dair yeni kararlar almaya başlayabilirsiniz. Yaşamınızın bundan sonraki kısmına nasıl bir vizyonla devam etmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz.

Başak

Yönetici gezegeniniz Merkür Koç burcuna geçiyor ve size sevindirici haberler getiriyor. Parasal konuda bir çıkmazın içinde olduğunuzu düşünebilirsiniz. Buradan nasıl çıkacağınızı, kendinizi nasıl toparlayacağınızı göreceğiniz bazı imkanlar doğabilir. 10 Mart'ta Balık burcunda gerçekleşecek yeniay ile birlikte hayatınızdaki insanları ve onların hayatınızdaki yerini düşünüp bazı kararlar alabilirsiniz. Artık kalbinizde yeri olmayan duygulardan emin oluyorsunuz.

Terazi

Merkür'ün Koç burcuna geçişi ile beraber hayatınıza yeni heyecanlar ve aksiyonlar dahil olabilir. Adım atmak, konuşmak konusundaki cesaretinizin farkına varıyorsunuz. Size yol gösterecek kişilerle birlikte olmanın yanı sıra siz de yol gösterici bir rol alabilirsiniz. 10 Mart'ta Balık burcunda gerçekleşecek yeniay ile yeni defterler açabilirsiniz. Bedensel ve ruhsal olarak iyileşmeler yaşayacağınız, beklediğiniz sonuçları alacağınız, tedavi ve iyileştirici desteklerin sonuç vereceği bir dönem olabilir.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, 10 Mart'ta Merkür'ün Koç burcuna geçmesiyle beraber iş hayatınızla ilgili tıkanıklıklar açılabilir. Alan değişikliği, yeni fikirler ve çalışmalar konusunda çok heyecanlı ve istekli olabilirsiniz. Balık yeniayı ile beraber duygusal konularda kararlar almaya hazırlanabilirsiniz. Hissettiklerinizden emin olduğunuz ve size karşı hisler için de şüpheleri ortadan kaldırabildiğiniz bir dönem olabilir.

Yay

Merkür'ün Koç burcuna geçişi ile beraber hayatın keyfini çıkarmaya başlayabilirsiniz. İş yoğunluğu, evinizle ve ailenizle sorumluluklar bazı konuları askıya almanıza neden olabilir. Kendinize zaman ayıracağınız, yenilikler deneyeceğiniz ve hayatınıza önemli insanlar, konular dahil edeceğiniz hızlı bir döneme giriyorsunuz. Balık yeniayı ile ev alma hayalleri, yaşadığınız yeri güzelleştirmek, ailenizle daha iyi koşullarda yaşamak üzerine bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ucu açık konulardan ziyade her şeyin daha belirgin olduğu bir dönem olabilir.

Oğlak

Merkür'ün Koç burcuna geçişi ile beraber daha önce denemediğiniz, sizin için bir ilk sayılacak konular gündeminize gelebilir. Aile hayatınızı ve ev düzeninizi etkileyecek durumlar yaşayabilir ya da bu durumları bizzat oluşturabilir. 10 Mart'taki Balık yeniayı fikirlerinize önem vermenin ve bunları kullanmanın gerekliliğini getirebilir. Düşüncelerinizi açığa çıkarmalı, değerlendireceğiniz ortamlar ya da işler oluşturmalısınız. Bilgi edinme, yeni deneyimler elde etme gibi konularda aktif olabilirsiniz. Araştırmacı yönünüzü ortaya çıkaracak görüşmeler yapabilirsiniz.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, 10 Mart'ta Merkür'ün Koç burcuna geçişi ile birlikte hayatınıza hareket ve ışıltı geliyor. "Bu zaten vardı" diyorsanız şimdi açığa çıkarabilirsiniz. İyi iletişimler kuracağınız, kendinizi ifade edeceğiniz alanlar tercih edeceğiniz, sosyal ortamlarınızı değiştireceğiniz bir tarz benimseyebilirsiniz. Balık burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber emeklerinizin karşılığını maddi ve manevi yönden almaya başlayabilirsiniz. Hayatınızın her aşaması yoğun çaba ile geçebilir ancak bazı aşamalar da bunların getirisini sunar.

Balık

Merkür'ün 10 Mart'ta burcunuzdan ayrılıp Koç burcuna geçişi ile enerjiniz değişiyor. Hareketlenebilir, işinizi ve motivasyonunuzu canlandırabilirsiniz. Beklettiğiniz işleri piyasaya sürmek, halka açılmak, hedef kitlenizle buluşmak, sosyal mecralarda ve fiziksel ortamlarda kendinizi göstermek adına iyi bir dönemdesiniz. Yeniay ile beraber hayatınıza yeni bir soluk gelebilir. Kimliğinizi, tarzınızı, hayat amacınızı sorgulamanın bir adım ötesine geçiyorsunuz. Yeni kararlar alabilir ve bunları hızla uygulayabilirsiniz.

False