GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları: 20-26 Şubat 2023 Haftalık Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları: 20-26 Şubat 2023 Haftalık Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları: 20-26 Şubat 2023 Haftalık Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları

"20-26 Şubat 2023 haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 20-26 Şubat haftası burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! 20-26 Şubat haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 20-26 Şubat haftalık burç yorumları..."

Haftanın Gündemi

20 Şubat Pazartesi saat 10.56’da Venüs, Koç burcuna geçiyor. Koç veya yükseleni Koç burcu olanlar karizmalarının arttığı ve iyi para kazandıkları güçlü bir döneme giriş yapıyorlar. Terazi ve yükselen Terazi burçları içinse evlilik ya da yeni ilişki kararı alacakları bir süreç olabilir.

20 Şubat Pazartesi saat 10.05’te Balık burcunda 1 derecede Yeni Ay gerçekleşiyor. Paslanacağına yıpran!

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, Venüs'ün bir döngüyü bitirip yeniden sizin burcunuza geçmesiyle siz de hayatınızda yeni başlangıçlar yapacağınız bir sayfa açabilirsiniz. Kendiniz için fedakarlık yapmanız gereken bir zamandasınız.

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, yönetici gezegeniniz Venüs'ün Koç burcuna geçmesi sizi kendi hayatınızın arka planına çekebilir. Balık burcunda 20 Şubat'ta gerçekleşecek yeniay ile arkadaş çevrenizle olan ilişkilerinizi iyileştirmekten ziyade burada bir değişikliğe gidebilirsiniz.

İkizler

Venüs'ün Koç burcuna geçmesiyle birlikte geleceğinize daha büyük bir umutla bakabilir, daha cesur olabilirsiniz. Hak ettiğiniz muameleyi görmek ya da beklediğiniz zam, terfi, yer değişikliği haberlerini almak sizi yüreklendirebilir.

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, Venüs'ün Koç burcuna geçmesiyle kariyerinizin zirvesine bir adım daha atabileceksiniz. 20 Şubat'ta Balık burcunda gerçekleşecek yeniay kendinizi geliştirmeniz, hayata başka bir noktadan tutunmak için size olanak tanıyabilir.

Aslan

Venüs'ün Koç burcundaki seyri ile fiziksel ve zihinsel olarak hareketli bir döneme giriyorsunuz. Balık burcunda gerçekleşecek yeniay özellikle parasal konuları ele alan konularda size bazı sonuçlar getirebilir.

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, Koç burcuna geçen Venüs maddi anlamda oldukça rahatlayacağınız ve yeni işler, alanlar keşfedeceğiniz gelişmeleri getirebilir. Değer vermek ve değer görmekle ilgili kendi içinizde sorun yaşadığınız konuları sonlandırmalısınız.

Terazi

Yönetici gezegeniniz Venüs'ün Koç burcuna geçmesiyle birlikte beklentilerinizi kendinize çekmeniz ve bunlar için adım atmanız daha kolay hale gelebilir. Balık yeniayı ile hayatınızı daha iyi ve yaşanılır hale getirmek için bazı adımlar atabilirsiniz.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, Venüs Koç burcuna geçerek çalışma hayatınızla ilgili her şeyi normal ve normalin üstünde iyi hale getirebilir. Belirsizlik hissettiren durumlardan ve insanlardan sıyrılarak kendinizi daha mutlu hissedeceğiniz, geçmişten farklı bakış açılarına sahip olacağınız insanlara açabilirsiniz.

Yay

Venüs'ün Koç burcundaki hareketine başlamasıyla hem yaratıcı hem eğlenceli bir döneme giriyorsunuz. İyi ve içinize sinen birçok fırsatla karşılaşabilirsiniz. Burada seçim yapmak sizi zorlasa da ne istediğinizden emin olduğunuzda, hayattan beklentinizi bildiğinizde doğru seçeneği bulmak kolaylaşabilir.

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, Venüs'ün Koç burcuna geçişi ev sahibi olmak ve evlenmekle ilgili düşüncelerinizi hızlıca ve keyifli bir şekilde uygulamanızı sağlayabilir. Maddi birikimlerinizi bu yönde değerlendirmek isteyebilirsiniz.

Kova

Venüs'ün Koç burcuna geçmesiyle birlikte kendinizi ve projelerinizi anlatmaktan ziyade uygulamaya geçebilirsiniz. Birikim ve yatırım planları yapmak için iyi bir dönemdesiniz. Geleceğe dönük soru işaretleri ve belirsizlikleri ortadan kaldırmak adına zihinsel bir reforma gidebilirsiniz.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, Venüs'ün Koç burcundaki seyahatine başlamasıyla ekonomik açıdan verimli ve hızlı sonuçlar aldığınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kendinizi en iyi şekilde hayata hazırlamak adına önemli ve net kararlar alıyorsunuz.

False