GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları 20-26 Kasım 2023! Aygül Aydın yazdı! Aşk, Para, Sağlık... Hangi Burcu Neler Bekliyor? Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları 20-26 Kasım 2023! Aygül Aydın yazdı! Aşk, Para, Sağlık... Hangi Burcu Neler Bekliyor? Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları 20-26 Kasım 2023! Aygül Aydın yazdı!  Aşk, Para, Sağlık... Hangi Burcu Neler Bekliyor? Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları

"20-26 Kasım 2023 haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 20-26 Kasım haftalık burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! Peki, hangi burcu neler bekliyor? 20-26 Kasım haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 20-26 Kasım haftalık burç yorumları..."

Haftanın Gündemi

22 Kasım Çarşamba saat 17.03’te Güneş, Yay burcuna geçiş yapıyor. Gerçek benliğini keşfetmeye odaklanmalısın. Yakın çevren veya akrabaların ile ilgili aranda olan bazı küslükler yoluna girerken kime ne kadar mesafeli olman gerektiğini artık daha iyi biliyor olacaksın.

24 Kasım Cuma saat 13.15’te Mars, Yay burcuna geçiyor. Hiçbir yargı ya da sınır içinde kendini bunaltmamalısın. Ani gelişen seyahatler veya yakın çevreden alacağın bazı haberler sana sürpriz olabilir. Yeni bir ilişkiye adım atabilirsin.

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu koç olanlar, 22 Kasım'da Güneş'in Yay burcuna geçişi ile beraber üzerinizdeki ağırlığı atmaya başlıyorsunuz. Durağan, problemle geçen, bir nihayete eremeyen ya da istediğiniz etkiyi vermeyen konuların nasıl dönüştüğüne şahit olabilirsiniz. Yoğun ve hareketli bir dönem olabilir.

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, 22 Kasım'da Güneş'in Yay burcuna geçmesiyle beraber ekonomik konularda yüzünüz gülebilir. Ödemelerinizi tamamlamak, haklarınızı almak, yeni işler ve konularla ilgilenmek, hayatınızı zora sokan alışkanlık ve sorunlarla ilgilenmek size iyi gelecektir.

İkizler

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, 22 Kasım'da Güneş'in Yay burcuna geçişi ile beraber insan ilişkilerini mercek altına alabilirsiniz. Anlaşmak, bir arada olmak, ortak paylaşımda bulunmak konusundaki düşüncelerinizi ve beklentilerinizi fark edebilirsiniz. Bu da size seçimlerinizi, kriterlerinizi güncellemek konusunda yol gösterebilir.

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, 22 Kasım'da Güneş'in Yay burcundaki seyrine başlamasıyla günlük yaşamınızı ve rutinlerinizi büyük oranda değiştirebilirsiniz. Küçük adımların büyük yollar getirmesiyle karşılaşabilirsiniz.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, 22 Kasım'da yönetici gezegeniniz Güneş'in Yay burcuna geçişi sizi neşelendiriyor. Geçmişten ve bugününüzden gelen sorunlardan, sorumluluklardan sonra şimdi kendinize ve sizi mutlu eden insanlara, konulara zaman ayırabilirsiniz.

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, 22 Kasım'da Güneş Yay burcuna geçiyor ve yaşam alanlarınızdan başlayacak büyük değişimlerin kapısını aralıyor. Eviniz, çevreniz ve ailenizle ilgili yeni kararlar gündeminizde olabilir.

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, 22 Kasım'da Güneş'in Yay burcuna geçişi ile beraber saklandığınız yerden çıkıyorsunuz. Hayatınıza yeni bir form katmak isteyebilirsiniz. Yapmadığınız işler, gitmediğiniz yerler ilginizi çekebilir ve bunlarla ilgili düşüncelerinizi netleştirebilirsiniz.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, 22 Kasım'da Güneş'in Yay burcuna geçmesiyle beraber ekonomik açıdan kendinizi toparlayacağınız, büyük kazanımlar elde edeceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Emeklerinizin karşılığı dönecektir.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, 22 Kasım'da Güneş'in burcunuza geçişi ile beraber sizin çağınız başlıyor. Hayatınızda ne var ne yoksa daha iyi göreceğiniz, olanı geliştirip olmayana emek vereceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, 22 Kasım'da Güneş'in Yay burcuna geçişi sizi kendi içinizde bir yolculuğa çıkarabilir. Bundan kaçındığınız zamanların ardından şimdi kendinize yönelin ve hayatınızı içeriden iyileştirin. Yaptığınız her şeyi paylaşmak, gittiğiniz her yeri göstermek ya da açıklamak durumunda değilsiniz.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, 22 Kasım'da Güneş'in Yay burcuna geçişi ile beraber sosyal hayatın ve bunun etkileşimlerinin artacağı bir döneme giriyorsunuz. Arkadaş canlısı, kaliteli sohbeti ve içerikleri seven biri olarak bu süreç sizi fazlasıyla mutlu edebilir.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, 22 Kasım'da Güneş'in Yay burcuna geçişi ile beraber hem işinizde hem de bundan arta kalan zamanlarda size kendinizi iyi hissettirecek gelişmeler getirebilir. Yeni meşguliyetler ve sorumluluklar alarak, sadece iş yaptığınızı değil kendinizi geliştirdiğiniz veya başkalarına da bunu mümkün kıldığınız durumlar oluşturabilirsiniz.

False