GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları 19-25 Şubat 2024 || Dolunay Başak Burcunda! Yeni Haftada Burcunuzu Neler Bekliyor? Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları 19-25 Şubat 2024 || Dolunay Başak Burcunda! Yeni Haftada Burcunuzu Neler Bekliyor? Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları 19-25  Şubat 2024 || Dolunay Başak Burcunda! Yeni Haftada Burcunuzu Neler Bekliyor? Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları

"Haftalık burç yorumları 19-25 Şubat 2024 açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 19-25 Şubat haftalık burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! Peki, hangi burcu neler bekliyor? 19-25 Şubat haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 19-25 Şubat 2024 haftalık burç yorumları..."

Haftanın Gündemi

19 Şubat saat 07:13’de Güneş, Balık burcuna geçiyor. Duygusal ve yaratıcı bir dönemin başlangıcını işaret eder. Bu dönemde insanlar genellikle daha duygusal, empatik ve hayalperest bir yaklaşım sergileyebilirler. İçsel dünyalarına daha fazla odaklanabilirler ve başkalarının duygusal ihtiyaçlarına daha hassas bir şekilde yanıt verebilirler. Sanatsal ve yaratıcı faaliyetler böyle zamanlarda öne çıkabilir.

23 Şubat saat 10:29’da Merkür, Balık burcuna geçiyor. Merkür'ün Balık burcuna geçişi bazen somut ve detaylı düşünceyi zorlaştırabilir. Dikkat dağılabilir veya gerçek dünyayla bağlantı kopabilir. Önemli bilgileri not almak ve planlarını net tutmak için ekstra dikkat gerekebilir. Aynı zamanda, başkalarının duygusal ihtiyaçlarına daha duyarlı olmak ve iletişimde daha empatik bir tutum sergilemek önemlidir.

24 Şubat saat 15:30’da Başak burcunda 5 derecede bir Dolunay gerçekleşiyor. Dolunaylar, Ay'ın Güneş'e tamamen zıt yönde olduğu ve gökyüzünün en parlak olduğu zamanlardır. Bu enerji, tamamlanma, sonuçlanma ve aydınlanma temalarını taşır. Başak burcundaki Dolunay, detaylara odaklanma, düzenleme ve iyileştirme arzusunu vurgular. Başak, analitik ve pratik bir burç olarak bilinir. Bu Dolunay döneminde, projeleri tamamlama, düzenlemeleri yapma ve günlük hayatını daha verimli hale getirme isteği ön plana çıkabilir.

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, 19 Şubat'ta Güneş'in Balık burcuna geçişi ile köprüden önceki son çıkışa değil son mola yerine ulaşıyorsunuz. Kendinize bir alan oluşturmak, var olan durumları değerlendirmek, bir eleme ve kontrol mekanizması kurmak adına iyi bir dönemdesiniz. Başak burcunun 5 derecesinde gerçekleşecek Dolunay hem içten hem dıştan iyiliğin asıl ihtiyacınızın olduğunu fark edebilirsiniz. Gündelik yaşamınızı kolaylaştırdığını, iyileştirdiğini düşündüğünüz konuların aslında böyle olmadığını fark edebilirsiniz.

Boğa

Güneş'in Balık burcundaki hareketine başlamasıyla bilgi ve donanım açısından eksiklerinizi kapatabileceğiniz, sosyalleşmekle ilgili sorunlarınıza çözüm bulacağınız bir döneme giriyorsunuz. Kendine zaman ayırmakla hayatın içinde olmanın farkına, gereklilik ve hayallere odaklanmanın ayrımına varabilirsiniz. Dolunay ile duygularınızı anlamanız daha kolay olabilir. Daha objektif düşünebilir, kaçtığınız gerçeklerle yüzleşebilirsiniz. Bu da sizi olumsuz etkileyen durumları daha çabuk kavrayıp bunu ortadan kaldırmanıza yardımcı olacaktır.

İkizler

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, 19 Şubat'ta Güneş'in Balık burcundaki seyriyle potansiyelinizi ortaya koyacağınız günler yaşayabilirsiniz. Merkür'ün Balık burcuna geçişi ile belirsiz durumları ve konuları netleştirme gayretinde olabilirsiniz. Bu durumun getirdiği sorunları çözmek için oradan ayrılmanız gerektiğini, odak noktanızı değiştirmeniz gerektiğini düşüneceksiniz.

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, 19 Şubat'ta Güneş'in Balık burcuna geçişi ile hayata karşı bakış açınızı farklı bir noktaya taşıyabilirsiniz. Olanları anlamak ve kabul etmek, buna göre bir plan yapmak ve yaşamınızı şekillendirmek adına farkındalıklar edinebilir, kendinize yeni çalışma alanları oluşturabilir ve bakmadığınız açılardan bakmaya başlayabilirsiniz.

Aslan

Kendinizi neye hazırlayacağınızı iyi belirlemelisiniz. Parasal konular, ödemeler ve borçlanmalarla ilgili pürüzleri aşmak adına iyi bir dönemdesiniz. Bu konulardaki sıkıntıları, sorumlulukları doğru anlayıp uygulamak için çalıştığınızda artık gündeminizin değiştiğini görebilirsiniz. 24 Şubat'ta Başak burcunda gerçekleşecek Dolunay size ekonomik konularda nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini net bir şekilde gösterebilir. Yaptığınız işlerin, seçimlerinizin nasıl bir noktaya ulaştığını görmek size yeni bir yol haritası çizecektir.

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, 19 Şubat'ta Güneş'in Balık burcuna geçişi ile beraber hayatınızda yer etmiş kişiler ve onlarla ilgili gündemlere karşı hassasiyetiniz artabilir. Evlilik ve ortaklık hazırlıkları, eşinizin/partnerinizin ihtiyaçları ya da önem verdiği konular hızlanabilir. 23 Şubat'ta Merkür'ün de Balık burcuna geçişi ile beraber iş ve ikili ilişkiler noktasında konuşulacak çok gündeminiz olabilir. Kararlar ve ortak paydada buluşma, birbirini anlama çabaları gösterilebilir.

Terazi

Güneş'in Balık burcuna geçişi günlük akışınızı değiştirebilir. Sorumluluklarınızı yerine getirmek, bunu yapmanın önündeki engeller ve geliştireceğiniz imkanlar konusunda bazı kararlar alabilirsiniz. Fiziksel ve zihinsel bir arınma halinde olmalısınız. Sizi zora soktuğunu, yavaşlattığını düşündüğünüz konularda daha fazla ısrarcı olmamanızda fayda var. 23 Şubat'ta Merkür'ün Balık burcuna geçişiyle iş değişikliği ile ilgili konulara daha fazla yönelebilirsiniz. Arayışta iseniz seçenekleriniz çoğalabilir, bu da size gerçek potansiyelinizi ve isteklerinizi görme şansı verebilir.

Akrep

Güneş'in Balık burcuna geçmesiyle beraber duygusal konularla ilgili bazı gündemler doğabilir. Hayatınıza birini almak, hislerinizi yönlendirmek ve ne ile mutlu olduğunuzu görmek adına iyi etkiler altındasınız. Çevrenizin dikkatini çekebilirsiniz. 23 Şubat'ta Merkür'ün Balık burcuna geçişi ile düşünceleriniz ve istekleriniz konusunda uygulamaya geçmek kolaylaşabilir. Hislerinizi dile getirebilir, planlarınız için araştırmalarınızı derinleştirebilirsiniz.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, 19 Şubat'ta Güneş'in Yay burcuna geçişi ile beraber gözünüzü, yönünüzü ailenize ve evinize çevirebilirsiniz. Buradaki sorumluluklarınız kadar rahat ettiğiniz, iyi hissettiğiniz durumlarla beraber ihtiyaçlarınızın da farkına varabilirsiniz. Balık burcundaki seyrine başlamasıyla aile üyelerinizle ilişkileriniz, ailenize dair bilmediğiniz konular gündeminize gelebilir. Kendinizi kandırılmış ya da dışarıda bırakılmış gibi hissetmeden önce olayların geldiği ve çıktığı noktayı yakalamaya çalışmalısınız.

Oğlak

Sosyal yaşamınızla ilgili konulara ağırlık verebilirsiniz. Arkadaş seçimleriniz, meşgale olarak tercih ettiğiniz konular, fikirlerinizi nasıl işleyeceğinize dair gelişmeler yaşayabilirsiniz. Fark etmediğiniz imkanların, görmezden geldiğiniz hislerin gün yüzüne çıkabileceği bir dönemdesiniz. Sık ve yoğun bir iletişim süreci geçirebilirsiniz. Merkür'ün Balık burcundaki hareketine başlamasıyla bazı insanlarla aranızdaki konuları gündeme getirmenin gerekliliğini hissedebilirsiniz. Hislerinizin, sezgilerinizin ve öngörülerinizin yoğun olabileceği bir dönem olabilir. Bu yüzden sadece bunların etkisiyle değil, çevrenizi ve insanları gözlemleyerek de hareket etmeniz önemlidir.

Kova

Güneş'in burcunuzdan ayrılıp Balık burcuna geçişi ekonomik anlamda yüzünüzü güldürebilir. Paranızı değerlendirmek, iyi yatırımlar yapmak, gelir ve refah düzeyinizi yükseltecek işler bulmak ve ortaklıklar yapmak konusunda şanslı bir dönemdesiniz.23 Şubat'ta Merkür'ün de burcunuzdan ayrılıp Balık burcuna geçişi ile beraber hem duygusal hem de kariyer hayatınızı etkileyecek ar-ge çalışmaları yapabilirsiniz. Neye ihtiyacınız olduğunu, neyi kullanacağınızı, hangi yolu izleyeceğinizi bilmenin önemli olduğunu düşüneceksiniz.

Balık

Önemli girişimler, kendinize değer vermek, hayatınızı ve alışkanlıklarınızı düzenlemek adına iyi bir süreçtesiniz. Kabuğunuzdan çıkmalı, bulunduğunuz yeri fark etmelisiniz. 23 Şubat'ta Merkür'ün de Balık burcuna geçişi ile hayatınız biraz daha hareketlenebilir. Fikirlerinizi ifade etmek, kendinizden ve duygularınızdan bahsetmek, başkalarını etkilemek, insanların sizi konuşmasını sağlamak, doğru dengeler ve sınırları anlamak adına güzel bir dönem olacaktır.

False