GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları: 18-24 Eylül 2023 Haftalık Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları: 18-24 Eylül 2023 Haftalık Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları: 18-24 Eylül 2023 Haftalık Koç, Boğa, İkizler ve Diğer Burç Yorumları

"18-24 Eylül 2023 haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 18-24 Eylül haftası burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! 18-24 Eylül haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 18-24 Eylül haftalık burç yorumları..."

Haftanın Gündemi

23 Eylül Cumartesi saat 09.50’de Güneş, Terazi burcuna geçiş yapıyor. İlgi görmek istediğin ya da insanların içinde gerçek değeri bulamadığını düşündüğün tuhaf bir gün olabilir. Olaya bu noktadan bakmak yerine sevdiklerine ilgi ve sevgi vermeyi dene. Bu bir karşılıklı etkileşimdir.

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, Güneş’in 23 Eylül’de Terazi burcuna geçişi ile beraber ikili ilişkilerin söz konusu olduğu alanlarda emeklerinizin karşılığını bulabilir, yanlışlarınızdan sıyrılabilir ve kendinizi bu anlamda yeni gündemlere taşıyabilirsiniz. Hayatınıza kaldığınız yerden devam ederken bir daha aynı noktada takılıp kalmamanızı sağlayacak seçimler yapmamayı deneyimleyeceksiniz.

Boğa

Güneş’in 23 Eylül’de Terazi burcunda seyredecek olmasıyla kendinize ve işinize göstereceğiniz özen artış gösterebilir. Hareketli ve uzun listelerle günlerinizi geçirebilirsiniz. Ilımlı tavırlarınız ve iş bitiriciliğiniz dikkatlerden kaçmayabilir. Günlük hayatınızdaki basit gibi görünen olayların, sağlığınızı ve psikolojinizi nasıl etkilediğini görmek size önemli kararlar aldırabilir.

İkizler

Güneş’in Terazi burcunda hareket etmesiyle eğlence merakınız ve hayatı keyifli hale getirme isteğiniz konusunda destekler bulabilirsiniz. Çalışma hayatınızdan ve aile sorumluluklarınızdan arta kalan zamanları değerlendirmek isteyebilirsiniz.

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, 23 Eylül’de Güneş Terazi burcuna geçerek sevdiğiniz ve mutlu olduğunuz yerleri, işleri ve insanları gündeminizde daha sık tutabilir. Hayatınızın akışı kendinize doğru çevirmek isteyebilirsiniz. Evinizle ilgilenmek, gayrimenkul işlemlerini değerlendirmek, evden çalışma modelleri geliştirmek, aile hayatı gibi konular ön plana çıkabilir.

Aslan

Yönetici gezegeniniz Güneş’in Terazi burcundaki seyriyle beraber kendinizi ve ifadelerinizi daha fazla ve daha şık bir şekilde göz önüne koyabilirsiniz. Hayatınızdaki insanların önem derecelerini, gerçek niyetlerini ve desteklerini ayırt edebileceğiniz bir süreç olabilir. Kiminle hangi mesafede durmanız gerektiğini düşünmekten kaçınmamalısınız.

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, Güneş’in 23 Eylül’de burcunuzdan ayrılıp Terazi burcuna geçişi ile beraber heybenize koyduğunuz her şeyi değerlendirip bir kazanca dönüştüreceğiniz döneme giriyorsunuz. Maddi açıdan şanslı ve bereketli bir etki altındasınız.

Terazi

Güneş’in 23 Eylül’de burcunuzda ilerlemeye başlamasıyla ışıkların sizi göstermesine hazır olun. Hem dış görünüşte hem de attığınız her adımda dikkatleri çekebilir, bunu doğru ve dengeli bir şekilde kullanarak adınızdan söz ettirebilirsiniz. Artık ara vermeye değil, araları en güzel şekilde doldurmaya odaklanmalısınız. Evlilik, ticari ortaklıklar, yeni sosyal ilişkiler gündeminizde yer bulabilir.

Akrep

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, 23 Eylül’de Güneş’in Terazi burcuna geçişi yoğun ve hareketli zamanların ardından kendinizle baş başa kalacağınız bir ortam hazırlayabilir. Bir şeylerin olmasını beklemekten ziyade oldurmaya çalıştığınızla yüzleştiğinizde bu kabulleniş işinize çok yarayacaktır.

Yay

Terazi burcuna geçecek olan Güneş sosyal yönünüzü daha çok göstermenize yardımcı olabilir. Sorumluluklarınızı aksatmak yerine bunlara belli zamanlarda ara verdiğinizde, bu araları da hem keyifli hem de faydalı işlere ayırdığınızda hayatı dolu dolu yaşadığınızı hissedebilirsiniz.

Oğlak

Sevgili Oğlaklar ve yükselen burcu Oğlak olanlar, 23 Eylül’de Güneş’in Terazi burcuna geçişi beraber iş hayatınız ve insan ilişkilerinizle ilgili önemli dönemeçlerle karşılaşabilirsiniz. İş kurmanız ya da var olan işinizi geliştirmeniz adına ortaklıklar yapabilirsiniz.

Kova

Güneş’in Terazi burcunda hareket etmesiyle beraber hayatınıza neyin dahil ve hakim olması gerektiğini düşünebilir ve bu konuda adım atabilirsiniz. Yolculuk yapmak, bununla ilgili yazılı işleri ve başvuruları düzenlemek, çalışma ve eğitim takviminizi hazırlamak, bilgi sahibi olduğunuz konularda bir proje oluşturmak gibi konularınız olabilir.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, 23 Eylül’de Güneş’in Terazi burcunda hareket edecek olmasıyla hayatınızda ruhsal ve parasal bir garanti oluşturmak isteyebilir, sırtınızı bir yerlere yaslamanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Zayıf olmanın değil bunun zıttına odaklanmanın önemini bilmek hayatınızı değiştirebilir.

False