GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları 13-19 Kasım 2023! Aygül Aydın yazdı! Aşk, Para, Sağlık... Bu Hafta Burcunuzu Neler Bekliyor? Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları 13-19 Kasım 2023! Aygül Aydın yazdı! Aşk, Para, Sağlık... Bu Hafta Burcunuzu Neler Bekliyor? Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları 13-19 Kasım 2023! Aygül Aydın yazdı!  Aşk, Para, Sağlık... Bu Hafta Burcunuzu Neler Bekliyor? Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları

"13-19 Kasım 2023 haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 13-19 Kasım haftalık burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! Peki, hangi burcu neler bekliyor? 13-19 Kasım haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 13-19 Kasım haftalık burç yorumları..."

Haftanın Gündemi

13 Kasım Pazartesi saat 12.27’de Akrep burcunda 20 derecede bir Yeni Ay gerçekleşiyor. Fevri çıkışlar yapmak yerine uzlaşmacı yönünü ortaya koymalısın. Hayatı kontrol altına almak isterken çok fazla detaycı davranman ya da plancı olman söz konusu olabilir. Bugün daha fazla anın tadını çıkartmalısın.

18 Kasım Cumartesi saat 08.41’de Güneş ve Mars, Akrep burcunda kavuşuyor. Kendine sosyal bir zaman ayırmayı seç. Günlük işlerinde uyumlu bir denge yakalamaya çalışmalısın. Bugüne kadar gereğinden fazla aldığın sorumlulukları biraz azaltmalısın. Panik atak ya da kaygı bozukluğu gibi duygular içine girdiğini fark edebilirsin. Aşırı kuşkucu olma ve hemen bir uzmandan yardım al.

Koç

Akrep Yeniayı hayatınızdaki sır ve gerçeklik kavramınızı etkileyebilir. Sakladığınız, sizden saklanan, içsel olarak huzursuz hissettiren konuların olumsuz yansımalarıyla yüzleşebilirsiniz. 18 Kasım’da Güneş'in ve yönetici gezegeniniz Mars'ın Akrep burcundaki kavuşumu yeniayın getirdiği etkileri kullanmak ve hayatınızı düzene koymak konusunda size yardımcı olabilir.

Boğa

Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, 13 Kasım'da Akrep burcunda gerçekleşecek yeniay ile bir sonun getirdiği başlangıçlara gidebilirsiniz. Her şeyin bittiği, durulduğunu düşünebilirsiniz ancak her şey asıl şimdi başlıyor. Finansal açıdan önemli adımlar atabilirsiniz, motivasyonunuzu bu yöne aktarın. İş arayışları, iş kurma ya da mevcut çalışmaları büyütme noktasında fırsatlar elde edebilirsiniz.

İkizler

Akrep burcunda gerçekleşecek olan yeniay ile çalışma koşullarınızın hayatınıza olan etkisini iyileştirebilir. Engellendiğiniz, yeterli gücü ve performansı sunamadığınız durumların dışına çıkıyorsunuz. Saklanmanın, belli bir alanda kalmanın size faydasının olmadığıyla yüzleşebilirsiniz.

Yengeç

Zorlukla uğraşmanın, sonuçsuz kalmanın sizi yorduğu durumlardan sıyrılıyorsunuz. Bir öğrenilmiş çaresizliğin içinde olduğunuzu fark edebilirsiniz. Bundan çıkmak istemediğiniz, bulunduğunuz süreci değiştirmekten kaçtığınız zamanların sonuna geldiniz. 18 Kasım'da Akrep burcunda kavuşacak olan Güneş ve Mars, potansiyelinizi görmek ve kendinize liderlik etmek konusunda sizi destekleyecektir. Plan kurun, hazırlık yapın, kararlı olun.

Aslan

18 Kasım'da kesinleşen Güneş ve Mars kavuşumun Akrep burcunda olması, ailenize olan bağlılığınız ve ilişkilerinizde bazı çözülmeler getirebilir. Bunu hemen olumsuz bir yoruma çekmemeli, birbirinizin üzerinde bıraktığınız etkiyi fark ederek ilerlemeniz gerektiğini düşünmelisiniz.

Başak

Yeni ay ile kendi kendinize ket vurduğunuzu, olmadık durumları olmuş gibi kendi içinizde yaşadığınızı görebilirsiniz. Bazı takıntılı düşüncelerinizi fark ederek bunlardan sıyrılabilirsiniz. Hayatınızın geldiği bu noktada, tabiri caizse kendi kendinizi doldurmanın ya da bir acıya saplanmanın getirisinin olmadığını anlamalısınız.

Terazi

Yaşadığınız olumsuzluklar, sonuçsuz kalan işler, hakkınızın teslim edilmemesi gibi durumlarda nasıl bir duruş sergilemeniz gerektiğini öğreniyorsunuz. Kontrolü elinize almanız gereken bir aşamadasınız. 18 Kasım'da Güneş ve Mars'ın Akrep burcundaki kavuşumu, değer verdiğinizi ve bu sebeple mutlu olduğunuzu sandığınız konulara dikkat çekebilir.

Akrep

Burcunuzda gerçekleşecek yeniay ile adeta çağ kapatıp çağ açıyorsunuz. Karakterinizi, düşüncelerinizin ve tarzınızın nasıl yansıdığını görebilir ve bunu kullanmak isteyebilirsiniz. Karar almadan önce bu kararları neye göre alacağınızı düşünebilir. Fiziksel anlamda yorgun ve hantal hissettiğiniz zamanların ardından şimdi daha enerjik olabilirsiniz.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, 13 Kasım'da Akrep burcunda gerçekleşecek yeniay ile birlikte geri plana attığınız her şeyin ayağına gidebilirsiniz. Bu attığınız adımlar sizi kurtuluşunuza götürecektir. Farkında olmadığınız, baskıladığınız, kabul etmekte direndiğiniz konularda yaşadığınız zorlukları düşünün. Önünüze çıkacak, dikkatinizi çekecek yanlış arkadaşlıklar, toksikleştiren ilişkilerden sıyrılmak için gereken cesarete sahipsiniz.

Oğlak

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, 13 Kasım'da Akrep burcunda gerçekleşecek yeniay ile birlikte geri plana attığınız her şeyin ayağına gidebilirsiniz. Bu attığınız adımlar sizi kurtuluşunuza götürecektir. Farkında olmadığınız, baskıladığınız, kabul etmekte direndiğiniz konularda yaşadığınız zorlukları düşünün. Önünüze çıkacak, dikkatinizi çekecek yanlış arkadaşlıklar, toksikleştiren ilişkilerden sıyrılmak için gereken cesarete sahipsiniz.

Kova

Her şeyin netlik kazandığını, ihtiyaçlarınızın ve sorumluluklarınızın ne olduğunu gördüğünüz zaman tutumlarınız da buna göre şekillenecektir. Baskıcı, yorucu, aşırıya kaçan davranışların iş hayatında da toplum içerisinde de size kazandırmadığını gördüğünüz bazı geri dönüşler alabilirsiniz. 18 Kasım'da Güneş ve Mars'ın Akrep burcundaki kavuşumu, sizi sorumluluk almaya ve bunları uygulamaya itebilir.

Balık

Sevgili Balık burçları ve yükselen burcu Balık olanlar, 13 Kasım'da Akrep burcunda gerçekleşecek yeniay ile hayatınızdaki belirsizlikleri bir kenara bırakıp bunlara neden olan konulara, insanlara odaklanıyorsunuz. Odaklanmanız gereken bir diğer hususun da kendi davranışlarınız olduğunu kabul etmelisiniz. Hiç kullanmadığınız için potansiyelinizin farkında olmayabilirsiniz. Bundan çekindiğiniz zamanların ardından şimdi harekete geçmeyi deneyimliyorsunuz.

False