GeriSebze Yemeği Tarifleri Yumurtalı börülce tarifi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Yumurtalı börülce tarifi

Yumurtalı börülce tarifi

Haşlanmış börülceyi sadece salata olarak değil sıcak yemek olarak da tüketebilirsiniz. Tek yapmanız gereken tavada biraz soteleyip yumurtayla karıştırmak. Ana yemekte yiyebileceğiniz bu yemeği isteyen kahvaltıya da hazırlayabilir.

  • Ocakta
  • 2 Kişilik
  • 30-60 dk
Bu tarifi ne kadar beğendiniz?

Yapımı için malzemeler

  • 100 gram haşlanmış taze börülce
  • 2 yumurta
  • 4 çorba kaşığı zeytinyağı
  • 1 adet kuru soğan
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pul biber

Yumurtalı börülce tarifi Nasıl yapılır?

Tavaya zeytinyağı ve doğranmış soğanı koyup kavurun. Haşlanmış börülceyi ekleyip 4 dakika pişirin.

Ayrı bir kapta yumurtaları tuz ve karabiber ilave ederek çırpın. Karışımı börülcelerin üstüne döküp pişirin.