GeriMutfak Tüyoları KAĞITTA LEVREK TARİFİ: MasterChef Kağıtta levrek nasıl yapılır, malzemeleri ve püf noktaları nelerdir?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

KAĞITTA LEVREK TARİFİ: MasterChef Kağıtta levrek nasıl yapılır, malzemeleri ve püf noktaları nelerdir?

KAĞITTA LEVREK TARİFİ: MasterChef Kağıtta levrek nasıl yapılır, malzemeleri ve püf noktaları nelerdir?

Kağıtta levrek MasterChef programı ile yeniden en çok aranan tarifler arasında yer aldı. Hem hazırlaması kolay hem de lezzetli bir yemek. Aynı zamanda vitamin bakımından da zengin olan levrek en güzel ızgara hali ile sofralarınızda... Peki, kağıtta levrek nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte kağıtta levrek tarifi ve yapım aşamaları...

MasterChef kağıtta levrek tarifi akşam yemeği arayışında olanlara lezzetli bir alternatif sunuyor. Limon sosu ve mantar ile zenginleştirilen kağıtta levrek tarifi nasıl yapılır merak edenlere, işte püf noktaları ve yapılışı...

KAĞITTA LEVREK MALZEMELERİ

1 adet orta boy levrek
2 adet domates
1 adet yeşil biber
6 adet mantar
1 adet limonun suyu
Yarım demet maydanoz
1 tatlı kaşığı tuz
15 adet karabiber tanesi

KAĞITTA LEVREK NASIL YAPILIR?

Öncelikle balığı yıkayın.

Alüminyum folyo kağıda koyun. Domateslerden birini rendeleyip balığın üzerine dökün.

İkinci domatesi dilimleyin, yeşil biber ve mantarları da doğrayarak balığın üzerine ilave edin.

Üzerine limon suyunu gezdirin. Karabiberi ve tuzu ilave edin.

Balık hava almayacak şekilde kağıdı kapatın. 175 derecedeki fırında 20 dakika pişirin.

Afiyet olsun...

False