Bir makyaj devrimcisi; Bobbi Brown

Ürünleri tüm Kuzey Amerika, Avrupa, Asya ve Afrika’da kadınların makyaj çantalarını süsleyen Bobbi Brown, Türkiye’ye de geldi.

Ülkemizde satışa sunulan "Bobbi Brown Cosmetics" ürünleri, ciltte yokmuş hissi veren hafif dokularıyla hem güzellik hem de keyif veriyor.

Makyaj artisti Bobbi Brown, ilk kez 1991 yılında bir avuç dolusu ruj ve "Kadınlar olduklarından biraz daha güzel ve güvenli görünmek koşuluyla, oldukları gibi görünmek ve oldukları gibi hissetmek isterler" felsefesiyle yola çıkmıştı. Ve hayalleri New York’ün ünlü mağazalarından biri olan Berdorf Goodman’de sadece 10 tane kahverengi bazlı rujdan oluşan kozmetik serisini tanıtmasıyla gerçek oldu. Bu sayede kadınlar artık sonsuz sayıda hem de rahatlıkla kullanabilecekleri renkler yaratabileceklerdi.

Önce sıkı takipçileri, ardından farklı yerlerde yaşayan kadınlar rujlarının, tutkunu oldular. Bobbi Brown’un kariyeri böylece başlamış oldu. Bugün "Bobbi Brown Cosmetics" ürünleri tüm Kuzey Amerika, Avrupa, Asya ve Afrika’da bulunabiliyor.

Tüm dünyada kadınların severek kullandığı Bobbi Brown’un makyaj ürünleri, şimdi Türk kadınlarıyla da buluşuyor. Amerika ve Avrupa’da "kendin gibi ol" felsefesiyle kadınlara ulaşan markanın en önemli özelliği, ürünlerinin ciltte yokmuş hissi veren hafif dokuları... Ayrıca hayatı kolaylaştıran pratik çözümleri de Bobbi Brown’u öne çıkaran özellikleri arasında...

Masajın yerini ne alabilir?

Vücudunuzu işyerinde rahatlatmak için biraz zamana ihtiyacınız olabilir. Ancak kaslarınızı gevşetmeyi gerçek şekilde başardığınızda, dakikalar içinde masanızın başındayken bile, üstelik çalışma arkadaşlarınızı rahatsız etmeden gerginliğinizi atabilirsiniz. Burada prensip vücudun tüm bölgelerini birbiri ardına gevşetmek ve ardından uzun süre elde ettiğiniz bu rahatlığı korumak...

Hareketlerinize ellerinizle başlayın. Ellerinizi başınızın arkasında dirseklerinizi kırmadan birleştirin ve yapabildiğiniz kadar geriye esnetin. Aklınıza geldikçe oturduğunuz yerden yaptığınız bu egzersiz sayesinde vücudunuzdaki gerginlikten uzun süreliğine kurtulabilirsiniz.

Çizgilere sadık kalın

Koyu çerçevelenmiş gözlerin çok daha etkili ve feminen bakışlar yarattığını biliyoruz. Makyajda özel bir yeri olan eye-liner, gözün altına sürüldüğünde ise yüze dikkat çekici bir görünüm veriyor. Gözlere inanılmaz bir çekicilik kazandıran bu uygulamayı yapmak aslında sanıldığı kadar zor değil.

Özellikle iri gözlere sahip kadınlara daha çok yakışıyor. Çünkü gözleri küçük gösteren bir etkisi var.

Doğru bir çizgi sizi sadece gece kıyafetiyle yıldızlaştırmakla kalmıyor, aynı zamanda gündüz ciddi iş kıyfetinizle bile uyum gösteriyor.

Genel olarak her ortamda kullanılabiliyor. Geceleri daha belirgin makyaj yapabileceğinizden, gözlerinizin de daha dikkat çekici olmasında hiçbir mahsur yok.
Yazarın Tüm Yazıları