Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! İkizler Aralık 2023: Muhasebe hatalarına dikkat!

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları İkizler Aralık 2023: Muhasebe hatalarına dikkat
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2022 11:44

12 Aralık’ta Merkür’ün Oğlak burcundaki geri hareketi başlayacak ve yıl sonuna kadar devam edecek.

Haberin Devamı

Kredi kartları, banka, muhasebe, vergi konularında birtakım hata ve gecikmelerle uğraşmanız gerekebilir. Çevrimiçi ödemelerde kişisel veri güvenliğinize çok dikkat edin, şüpheli sitelerden alışverişler yapmayın.

13 Aralık’ta 20 derece Yay burcunda yeniaya Balık burcundaki Neptün’ün sert bir açısı olacak. Birliktelikler, ortaklıklar, evlilikler; eşinizin, partnerinizin veya ortağınızın sağlığı, hayatındaki önemli başlangıçlar, anlaşmalar, sözleşmeler bu yeniayın konusu... Yalnız işin içinde Neptün olduğundan tüm bunlar ve kariyerinizi ilgilendiren diğer konularda kafanız epey karışık olabilir, olayları doğru değerlendirmekte zorlanabilirsiniz.

İlişkiler, ortaklıklar, kariyer alanında önemli kararlar almak için uygun değil.

 Mesleki konularda kandırılmamaya özen gösterin ve tüm odağınızı buna verin. İlişkiler, ortaklıklar, kariyer gibi alanlarda önemli kararlar almak, yatırımlar yapmak için uygun bir dönem olmayabilir. Önce bir ortalığın sakinlemesini bekleyin.

Haberin Devamı

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları İkizler Aralık 2023: Muhasebe hatalarına dikkat

27 Aralık’ta 4 derece Yengeç burcundaki dolunayı Balık burcundaki Satürn destekleyecek. Maddi konular bu dolunayın ana teması... Satürn’ün desteğiyle finansal destekler alıp somut ve güvenli adımlar atabileceksiniz. Tabii işin içinde Satürn olduğundan bu dolunay bir yapılanmaya ve sorumluluklara da işaret ediyor. Hem kariyerinizde hem de maddi konularda sorumluluklarınız artabilir. İş kurmak, iş başvurusu yapmak, terfi istemek için bu dönemi değerlendirmenizi öneririm.

BAKMADAN GEÇME!