Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! İkizler Kasım 2023: Yaratıcılığınız artıyor

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları İkizler Kasım 2023: Yaratıcılığınız artıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2022 11:42

13 Kasım’da 20 derece Akrep burcunda Mars ve Uranüs’ün etkin olacağı bir yeniay meydana gelecek.

Haberin Devamı

Bu yeniaya Balık burcundaki Neptün’den de güzel destekler var. İş ortamı adeta yangın yeri, bazı değişikliklere gidilebilir. Müşteriler, çalışanlar huzursuz ve gergin olabilir. İsyankâr tavırlar işleri çok daha zorlaştırabilir. Günlük angaryaları yapmak zor gelebilir. Sağlık açısındansa tansiyonunuza dikkat edin.

Her ne kadar koşullar sert ve stresli olsa da Neptün’ün güzel desteği mesleki konularda yaratıcılığınızı arttıracak. Hatta yöneticileriniz size karşı daha anlayışlı davranabilirler. Ama bu anlayışı müşterilerden beklemeyin. Gözden kaçabilecek ufak bir hata maddi kayba neden olabilir.

27 Kasım’daki dolunayda ilişkiler, ortaklıklar ve kariyer konusunda büyük bir sınav verebilirsiniz.

 27 Kasım’da 4 derece İkizler burcunda Mars etkili bir dolunay var. Bu dolunaya Balık burcundaki Satürn’ün sert bir etkileşimi olacak. İlişkiler, ortaklıklar ve kariyer konusunda büyük bir sınav verebilirsiniz. Bu sınavı verebilmenin tek yoluysa sakin ve akışta kalabilmek.

Haberin Devamı

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları İkizler Kasım 2023: Yaratıcılığınız artıyor

Bu dönem partnerinizden veya ortağınızdan beklediğiniz nezaketi ve anlayışı göremeyebilirsiniz. Hem kariyer hem de ilişkilerde ciddi bir inanç çatışması içine girebilirsiniz, ortak bir zemin yakalamak zorlaşabilir. İlişkiler dikkatli yönetilmezse kayıplar söz konusu olabilir. Artan iş yükünüz ve yönetilmesi gereken işler arasında sıkışıp kalabilirsiniz. Ciddi bir iletişim kriziyle karşı karşıya kalabilirsiniz.

 

BAKMADAN GEÇME!