Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! İkizler Nisan 2023: İşten kazandığınız para artabilir

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları İkizler Nisan 2023: İşten kazandığınız para artabilir
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2022 11:49

6 Nisan’da 16 derece Terazi burcunda Jüpiter etkili bir dolunay yaşanacak. Gündeminizi aşk hayatınız, hobileriniz ve yatırımlarınız meşgul edecek.

Haberin Devamı

Bu alanlardaki uğraşlarınızı tamamlama zamanı... Hayattan daha fazla keyif almak isteyeceğiniz, mutlu olmak için kendinize zaman ayırabileceğiniz bir dolunay bu...

Yaratıcı işlerle ilgilenebilir, borsa gibi alanlara yatırımlar yapabilirsiniz. Çocuklarınızla yakından ilgilenebilir veya çocuk sahibi olmak için adımlar atabilirsiniz. Dostlarınıza destek olmanız da gerekebilir. Ama Jüpiter etkisi sosyal ilişkilerde abartılı hallere işaret ediyor. Çok fazla sosyalleşmek isteyebilir, aynı anda birden çok kişiye söz verebilirsiniz. Yatırım konularında da abartılı hareket etmemeye çalışın.

20 Nisan’daki tutulmayla iki arkadaşınızın arasında kalabilirsiniz.

 20 Nisan’da 29 derece Koç burcunda Jüpiteryen bir Güneş tutulması yaşanacak. Bu tutulma derece itibariyle çok kritik. Çünkü 29 derece arada kalma ve sıkışma anlamına gelir. Belki bu tutulmayla iki arkadaşınızın ya da sosyal ilişkilerde iki konunun arasında kalabilirsiniz. Elbette işin içinde Jüpiter olması birtakım fırsat ve şansları da beraberinde getirecektir. Arkadaşlarınızla ortak para kazanabileceğiniz durumlar oluşabilir.

Haberin Devamı

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları İkizler Nisan 2023: İşten kazandığınız para artabilir

11’inci evinizdeki bu tutulma sayesinde son dönemde hayalini kurduğunuz konuyla ilgili harika fırsatlar elde edebilirsiniz. Bazılarınız ödüller, bazılarınız işinde yüksek primler alabilir. İş hayatından kazandığınız para artabilir. Dostlarınızdan büyük destekler görebilirsiniz. Ya da dernek ve kulüplerde, topluma fayda sağlayacak önemli projelerde yer alabilirsiniz. Siyasete atılmak gibi bir hedefiniz varsa tutulma bunun yolunu da açabilir.

21 Nisan’la 15 Mayıs arası Merkür Boğa burcunda geri hareket edecek. Her duyduğunuza inanmayın, yanlış bilgi-bilgilendirilmeden dolayı sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu dönem finansal konularda önemli kararlar almak, yatırım yapmak için de uygun değil.  

BAKMADAN GEÇME!