Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! İkizler Ağustos 2023: Eğitim alanında işler istediğiniz gibi gidecek

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları İkizler Ağustos 2023: Eğitim alanında işler istediğiniz gibi gidecek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2022 11:53

1 Ağustos’ta 9 derece Kova burcundaki dolunaya Boğa burcundaki Jüpiter’in sert bir açısı olacak.

Haberin Devamı

Eğitim, hukuk, yayıncılık, yurtdışı işleri, akrabalık ilişkileri, inanç, hayatın anlamı ve bilgelik gerektiren konulara odaklanacaksınız. Bu alanlardaki uğraşlarınızı toparlama ya da sonlandırma zamanı olabilir. Hayatı sorguladığınız bir dolunay bu... Yurtdışı bağlantılı konularda önemli gündemleriniz de olabilir.

Jüpiter’in sert etkisi sebebiyle psikolojik arayışlarınızda kimden, nasıl destek aldığınıza dikkat edin. İşinin uzmanı kişilerle görüşün. Hayatınızda eskiyle yeni arasında bir çekişme yaşayabilirsiniz. Bu bir tavır ya da alışkanlık olabilir. Belki de bu dolunay size eski kalıpları arkanızda bırakmanız ve değişmeniz gerektiğini işaret edecektir. Öte yandan yurtdışı, ticaret, eğitim gibi konularda ilk etapta zorlansanız bile günün sonunda işler istediğiniz gibi gidecektir.

Haberin Devamı

23 Ağustos-15 Eylül arası taşınmak için uygun değil; eşyalarınız kaybolabilir.

 16 Ağustos’ta 23 derece Aslan burcunda bir yeniay meydana gelecek. Bu yeniaya Boğa burcunda seyahat eden Uranüs’ün sert bir açısı olacak. Eğitim, kardeşler, yakın çevre, seyahatler, komşular, kuzenler gündeminizde...  Seyahatler organize edebilir, internet üzerinden bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Bu dönem finansal bir kaygı duymadan, ruhunuza iyi gelecek konulara odaklanın. Belki de hayata bakışınızı değiştirecek bir eğitime katılabilirsiniz. Dijital iş ve projelerinizde artış olabilir. Kendi kimliğinizin farkına varacağınız, güçlü görünmek isteyeceğiniz bir yeniay bekliyor sizi.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları İkizler Ağustos 2023: Eğitim alanında işler istediğiniz gibi gidecek

23 Ağustos-15 Eylül arasında Merkür Başak burcunda geri hareket edecek. Ev içi elektronik aletlerde sorunlar, aile içinde karar almaya çalışırken stresli durumlar oluşabilir. Taşınmak veya yer değiştirmek için de uygun bir zaman değil; eşyalarınız kırılabilir veya kaybolabilir.

31 Ağustos’ta 7 derece Balık burcunda Satürnyen bir dolunay oluşacak. Bu biraz sert bir dolunay. Çünkü Satürn’ün olduğu yerde bir çeki düzen vermek, sorumluluk almak gerekir ve bir kısıtlanma durumu vardır. İş ve kariyerinize ilişkin konularda daha duyarlı ve yaratıcı olmanız beklenebilir. İşte sorumluluklarınız artarken biraz kendinize çeki düzen vermeniz gerekebilir. Kariyer açısından kendinizi çok rahat hissetmeyebilirsiniz ama üstünüze düşeni tam anlamıyla yaptığınız zaman takdiri de toplayabilirsiniz.

 

BAKMADAN GEÇME!