Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! İkizler Ekim 2023: Yeni hobiler öğrenebilirsiniz

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları İkizler Ekim 2023: Yeni hobiler öğrenebilirsiniz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2022 11:41

14 Ekim’de 21 derece Terazi burcundaki Merküryen Güneş tutulmasına Plüton’un Oğlak burcundan sert bir etkileşimi olacak.

Haberin Devamı

Hayattan daha fazla keyif almak isteyecek; size mutluluk veren konulara daha fazla yer açmaya çalışacaksınız. Aşk, meşk, gönül işlerinde yeni adımlar atabilirsiniz.

İşin içinde Merkür olduğundan belki yeni hobiler edinebilir, sevdiğiniz bir konunun eğitimini alabilirsiniz. Borsa ve benzeri yatırım araçlarıyla ilgili yeni şeyler öğrenmeniz de olası. Özel hayatınızda da trafik hızlanıyor; birlikte olduğunuz kişiyle daha çok iletişimde olacaksınız. Hayatınızda kimse yoksa yeni insanlar tanımak isteyeceksiniz. Ama kararsız kalmamaya dikkat edin.

28 Ekim’deki Ay tutulmasında korkular, endişeler, kaygılar artabilir.

 Plüton’un sert etkisi sebebiyle krediler, bankalar, ödemeler, vergiler konusunda önemli bir krizi çözmeniz gerekebilir. Üzerinizde finansal bir baskı hissedebilirsiniz. Ya da en iyi senaryoda, borcunuzu yapılandırabilirsiniz. Ama parayla bağlantılı kişilerle aranızda gerginlik çıkmaması iyi olur.

Haberin Devamı

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları İkizler Ekim 2023: Yeni hobiler öğrenebilirsiniz

28 Ekim’de 5 derece Boğa burcunda Mars ve Jüpiter’in karşı karşıya olacağı bir Ay tutulması gerçekleşecek. Bu dönem kendinizi iyi hissetmeyebilirsiniz; korku ve kaygılar artabilir. Bu tutulma biraz gergin olacak. Özellikle sağlık, ruhsal durum, iş ortamındaki kişiler, günlük koşturma ve ev hayvanlarıyla ilgili konuları abartabilirsiniz. Bastırmaya çalıştığınız bir öfkeniz olabilir. Belki spor yaparak bu enerjiyi sağaltabilirsiniz. Dikkatsizlik yüzünden oluşabilecek kazalara karşı da aman dikkatli olun. Bu dönem terapiye gitmek, ruhsal açıdan iyi gelecek konulara yönelmek size çok iyi gelebilir. Ticari ya da finansal açıdan risk almak içinse hiç uygun değil.

BAKMADAN GEÇME!