GeriAlışveriş Yaşasın sağlık, yaşasın mutluluk!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Yaşasın sağlık, yaşasın mutluluk!

Yaşasın sağlık, yaşasın mutluluk!

Organik hayat burada: Sarayorganik.com

Baharat grubu ürünlerimiz, Şanlıurfa, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Aydın yörelerinde özenle yetiştirilen ürünlerden elde ediliyor. 105 cc cam kavanozlarda satışa sunuluyor.

Bakliyat grubu ürünlerimizden yeşil mercimek, kırmızı mercimek, nohut, pilavlık bulgur ve köftelik bulgur Gaziantep yöresinde, pirinç ise Samsun yöresinde yetiştirilen ürünlerden hazırlanıyor. 500 ve 1000 gram olarak satışa sunuluyor.

Çiçek balımız ve kestane balımız, gölleri, sık ağaçları, yaylaları, karlı zirveleri ve barındırdığı hayvanları ile yaban hayatın eşsiz güzelliklerini içeren Kaçkar Dağları eteklerinde yetişen zengin çiçek türlerinden, organik tarım kanun esaslarına göre elde ediliyor. 500 gramlık cam kavanozlarda satışa sunuluyor.

Dut pekmezimiz, dünyada öncelikle korunması gereken 35 sıcak bölgeden biri ilan edilen Artvin’e bağlı Yusufeli ilçesinde yetişen besin değerleri ve doğallığı üst düzeyde olan dutlardan üretiliyor. Cam kavanozlarda satışa sunuluyor. Üzüm pekmezimiz de yine bu yörede yetişen üzümlerden elde ediliyor.

Şekerhanım organik reçellerimiz, şeker ilavesiz olarak organik elma suyu konsantresi ile tatlandırılarak, organik sertifikalı meyveler ve limon tuzu ile ev yapımı olarak üretiliyor.
Ahududu, böğürtlen, çilek, kayısı, portakal, şeftali ve vişne reçelleri ile erik marmelatı 290 gram cam kavanozlara satışa sunuluyor.

Bitki çaylarımız, Konya ve Antalya yöresinde yetiştirilen ürünlerden hazırlanıyor.

Çayımız, Doğu Karadeniz Bölgesi’nin organik tarım havzası olan Hemşin’de yetiştirilen çaylardan hazırlanıyor.

Çorba ürünlerimizden çorbalık tahıl karışımı Konya yöresinde, tarhana ve sebze karışımı ise Aydın yöresinde üretiliyor.

Kuru yemiş ürünlerimizden kuru kayısı çeşitleri Malatya, elma kurusu Artvin, kuru üzüm Ege, kavrulmuş fındık Giresun, ceviz ve badem Aydın, antep fıstığı ise Gaziantep yörelerinde yetiştirilen ürünlerden seçiliyor.

Makarna ürünlerimiz ile arpa şehriye Gaziantep, erişte ise Aydın yöresi ürünlerinden seçiliyor.

Salça ürünlerimiz Aydın yöresinde yetiştirilen ürünlerden hazırlanıyor. Arabiatta sos, napolitan sos, domates sos, mantarlı domates sos, kırmızı biber sos, acı biber sos 250 gram, biber salçası 370 gram, güneşte pişirilmiş yoğun kıvamlı domates salçası 660 gram, zeytinyağlı domates kurusu 350 ve 669 gram cam şişelerde son derece sağlıklı olarak satışa sunuluyor.

Sebze kurusu ürünlerimiz de Aydın yöresinde yetiştirilen ürünlerden seçiliyor.
Koruk ekşisi, elma ve nar sirkesi, nar ekşisi ve üzüm sirkelerimiz ise Aydın yöresinde yetişen ürünlerden hazırlanıyor.

Zeytin ürünlerimizden salamura zeytin ve sele zeytin, Aydın ve Gemlik yörelerinde yetiştirilen ve organik tarım esaslarına göre her bir tanesi özenle toplanan zeytinlerden hazırlanıyor.

Sofralık zeytinlerimiz, Artvin’e bağlı Yusufeli ilçesindeki asırlık zeytin ağaçlarından organik tarım esaslarına göre hazırlanıyor.

Zeytinyağlarımız, Aydın ve Gemlik tipi zeytinlerden ve geleneksel taş değirmenlerde hiç bir ısıl işlem görmeden soğuk sıkım olarak üretiliyor.

www.sarayorganik.com

False