GeriEtkinlikler İstanbul Jewelry Show, CNR Expo’da!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

İstanbul Jewelry Show, CNR Expo’da!

İstanbul Jewelry Show, CNR Expo’da!

Ünlü mücevher ve saat firmaları bu fuarda buluşuyor.

İstanbul Jewelry Show, 22-25 Mart tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Türkiye Ekonomi Bankası sponsorluğunda gerçekleşecek fuar, 34. kez sektörün önde gelen firmalarını bir araya getirecek.

İstanbul Jewerly Show, Mart fuarında, sektörde lider konumdaki mücevher, saat firmaları standları ve fuara özel etkinlikleri ile gözleri kamaştıracak. Fuarda öne çıkan yerli firmalardan bazıları; Altınbaş, Atasay, Assos, Asgold, Arpaş, Ariş, Eriş, Gülaylar, Seyrekoğlu, Zen Diamond, Timeart (Belmond, Quantum). Bazı önemli yabancı firmalar ise; Taka (Singapur), IGC Group (Amerika), Gia (Amerika).

Dünyanın en büyük mücevher paylaşım platformu

Orta Doğu, Doğu Avrupa, Kuzey Afrika, Rusya, Türki Cumhuriyetleri ve bu yıl Türkiye’nin tamamı ile Amerika ve Asya’yı hedef alarak dünya çapında en büyük 3. fuar olan İstanbul Jewelry Show, Mart fuarında 23,500 m2 ve 5 salonda düzenleniyor.

ISTANBUL JEWELRY SHOW Mart fuarı ile Türkiye, kuyumculuk sektörü ihracatının %80’lik iş bağlantısının yapıldığı bir platform hazırlıyor. Katılımcı sayısı 1000’in üzerindeyken, beklenen yerli-yabancı ziyaretçi sayısı ise 30.000’in üzerinde. Fuar bu yıl özellikle Rusya ve Avrupa’dan yoğun ve ciddi sayıda alıcı ağırlayacak. Katılımcıların hedef alıcılarla buluşması ve ziyaretçilerin de aradıkları ürünleri, üreticileri kolaylıkla bulmalarını sağlamak amacı ile fuar alanı ürüm gamına göre yerleştiriliyor.

Saat firmaları da bu fuarda!

İstanbul Jewelry Show, Mart fuarı ile ilk kez ziyaretçilerle buluşacak olan saat pavyonu, fuar içerisinde özel tasarlanmış bir salonda yer alacak. Saat sektörünün de en önemli profesyonellerinin yer alacağı bu konsept ambians içerisinde yer alacak bazı markalar; ALKIR SAAT Black Lion, Daymond Rene, Infinity,Michel Renee, ASLAN SAAT Orient Watch Co Ltd, ESSA DIŞ TİCARET Daniel Klein, Sebago, ERSA A.Ş. Bulova, Casio, Harley Davidson, Pierre Cardin, Puma, EVEREST SAAT Murex, Riba Watch Suisse Sarl, Seculus International S.A, Vogue My Style, CSF GROUP Jack Pierre, Balezza, Csf Time, HBM SAAT Creo, KONYALI SAAT Carrera, Ice-Watch, Movado, Nacar, Zenith, MİSKAL TİCARET PAZARLAMA, NİDA SAAT Esence, I-Watch, Slazenger, Wainer, PERSENTİLİ MÜMESSİLLİK Stührling Original, Athens Watch Co, QUANTUM ULUSLARARASI SAAT A.Ş. Belmond, Quantum, Taf, SEMPA LTD ŞTİ Edwin, Obaku, Zerone, SEZGİN SAAT Alviero, Cacharel, Carrera, Cat, Chevignon, Elite, Elle, Fcuk, Fraboso, Gl, Guylaroche, Joop, Jojo, Kenzo, Lotus, Manuel Zed, Misaki, Moog, Morgan, Paris Hilton, Pierre Cardin, Police, Rotary, Skagen, Thierry Mugler, Ted Lapidus, Thomas Sabo, Zoppini, Helveco, WatchmeTEKTAŞ SAATÇİLİK A.Ş. Gucci, ZİYNET SAATÇİLİK A.Ş. Breitling.

False