GeriAlışveriş Çocuklar için vazgeçilmez ürünler Kliksa’da
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Çocuklar için vazgeçilmez ürünler Kliksa’da

Çocuklar için vazgeçilmez ürünler Kliksa’da

Fotoğraf çekme meraklısı çocuklarınızın yüzünü güldürün.

Kliksa.com; çocukların yaratıcılıklarının ve algılarının gelişmesini önemseyen anne babalara, Onyo Action tabletler ve dünyaca ünlü fotoğraf makinelerini uygun fiyat avantajlarıyla sunuyor.

Sabancı Topluluğu’nun online alışveriş platformu Kliksa, yeni eğitim ve öğretim döneminde çocuklarının yaratıcılıklarının ve algılarının gelişmesini önemseyen anne babaları Onyo Action tabletler ve dünyaca ünlü fotoğraf makineleriyle cazip fiyat avantajıyla buluşturuyor. Evde, sokakta, okulda en güzel kareleri yakalamak isteyen fotoğraf çekme meraklısı çocukların vazgeçilmezi olacak makinelerin yanı sıra bünyesinde bulundurduğu 4 çekirdekli işlemcisi ve üstün özellikleriyle dikkat çeken tabletler, çocuk ve çevre sağlığına zararlı hiçbir madde içermiyor.

Yüksek performans uygun fiyat avantajı

Türkiye’nin ilk tablet bilgisayar firması olan Onyo tarafından üretilen ve kliksa.com’da satılan tabletler, kullanıcılarına, fotoğraf ve video kaydetme, ön kamera ile görüntülü konuşma seçenekleri de sunuyor. Wi-Fi ile sınırsız internet keyfi sağlayan ürün, 16 GB dahili hafızası sayesinde çocukların sevdikleri müzik, oyun ve filmleri rahatlıkla saklayabilmelerine de imkan veriyor. Ayrıca 10.1 inch büyük ekran ve 4 çekirdekli işlemci ile eşşiz performans deneyimi yaşatıyor.

En güzel kareler çocukları bekliyor

Kullanım kolaylığıyla ve üstün görüntü kalitesi ile dikkat çeken makinelerle unutulmaz anları, mekanları ve olayları ölümsüzleştirme imkanı veren Kliksa, çanta ve hafıza kartı gibi fotoğraf makinası aksesuarlarını da anne babaların ve çocukların beğenisine sunuyor.

False